top of page
Designa din egen Roadmap. Planera för framtiden. Visioner, mål och actions. Coaching av prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.

Designa din egen

Karin Tyren Designa din egen roadmap

En spännande och djuplodande upplevelse som guidar dig mot din personliga vision av framgång inom
7 nyckelområden i ditt liv - hälsa, växande, karaktär, relationer, ekonomi, karriär och livskvalitet. Att upptäcka vad du verkligen vill ha ut av livet och en plan att nå dit.

En roadmap gör navigeringen enklare!

  • Tänk om du idag bestämde dig för att ta kontroll över ditt eget liv?

  • Sluta offra det du verkligen vill...

  • Eller nöja sig med näst bästa...

  • Eller kämpa med brist på klarhet och riktning…

  • Och inte längre låta andra människor diktera dina drömmar och din livsväg.

 
Hur ditt liv än ser ut just nu, kan du förvandla det till din personliga definition av framgång. Ett liv där du lever mer på dina villkor. Ett liv där dina drömmar och potential förverkligas.
 
Ett sådant här liv uppstår inte av en slump. Det sker genom en reflekterande process som väldigt få går igenom. DESIGNA DIN EGEN ROADMAP lär dig denna process i enkla steg. Det ger dig möjligheten att sluta låta livet ”bara hända” och istället själv bestämma riktningen.
 
Din ROADMAP skapas av dig, för dig. Du reflekterar, visualiserar och planerar för att uppnå din personliga vision av framgång i livet. Du guidas i att skapa din egen personliga karta som ger dig klarhet kring hur du kan leva ett autentiskt och rikt liv.
 
DESIGNA DIN EGEN ROADMAP hjälper dig att ta tyglarna i livet och börja styra själv. Du kommer inte att få lära dig en universell magisk formel för hur du skapar ditt drömliv, eftersom receptet på framgång och ett tillfredsställande liv ser olika ut för varje enskild individ. Det finns alltså inte ETT rätt sätt. Vi är alla olika med olika förutsättningar, behov och drömmar. Däremot finns det en magisk formel som är unik för dig och den kommer inifrån dig själv. Du behöver skapa ditt eget recept – din egen unika ROADMAP.
 
Välkommen till en spännande resa mot din egen framtid!

Gör en karta över ditt liv. Upptäck vad du verkligen vill ha ut av livet och en plan att nå dit.

Programmet innehåller 10 moduler med ljudfiler, reflektionshäften, praktiska verktyg  och meditationer. Du tittar på 7 nyckelområden i ditt liv - hälsa, växande, karaktär, relationer, ekonomi, karriär och livskvalitet. Dessa mynnar sedan ut i din livsvision, din ledstjärna i livet. I slutet skapar du en praktisk handlingsplan hur du når din livsvision. 

Du får:

✔ 10 moduler hur du skapar din egen ROADMAP

✔  Ljudfiler, reflektionshäften och praktiska verktyg

✔  Introduktion live via telefon/Zoom (1 tim)   

✔  Support via telefon eller mail under 10 veckor (totalt 4 tim)

✔  Mallar och exempel hur du gör din karta

2

STÄLL IN GPS:EN

När du har fått klarhet kring dina sju livskategorier kommer dessa att mynna ut i en livsvision, din ledstjärna i livet. Ungefär som att ställa in koordinaterna på GPS:en för att du ska köra i rätt riktning. Din livsvision är grunden för alla framtida beslut och actions. Detta gör det enklare för dig att navigera rätt i livet. 

Karin Tyren Designa din egen roadmap

3

GASA OCH KÖR

Nu är det dags att sätta din livsvision i verket. Hur når du din livsvision? Identifiera vilka färdigheter du behöver vässa, vilka actions du behöver göra och vilka vanor du behöver installera, förändra eller ta bort, för att skapa det liv du vill ha. Det är här ditt HUR blir klart och tydligt, så att du kan gasa och köra.

Det här är något alla borde få lära sig i skolan. Att reflektera över vart man vill i livet och skapa en actionplan. Jag har haft en sådan nytta av min ROADMAP. Jag checkar alltid att mina val, prioriteringar och actions ligger i linje med min vision. Jag är på god väg att nå mål som jag inte trodde var genomförbara. 
- Chatarina

bottom of page