top of page
Mentorskap för ledare, chefer, entreprenör. Praktisk coaching, transformativ coaching, hypnosterapi, EMDR för att må bättre, frigöra potential och hantera utmaningar. Terapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén

Mentorskap för ledare

1 år

För dig som är chef, entreprenör, egenföretagare eller behöver prestera på hög nivå. Under ett år jobbar vi på djupet för att du ska bli en starkare, smartare, tryggare och mer motiverad ledare för dig själv och ditt team.

30-minuters orienteringssamtal hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap. 

Ledarskap är

Karin Tyden - handling

Inte en position.

.

Vi fokuserar på råmaterialet. Det hjälper inte att ha bra strategier om råmaterialet inte är i toppskick. En ledare behöver ha ett starkt självförtroende, vara trygg i sig själv och lita på sin egen förmåga att kunna utföra sina arbetsuppgifter, klara av utmaningar, ta affärer i hamn och leda sina medarbetare.

 

Med bakgrund som chef, toppsäljare och konsult till bland annat Coca-Cola, Procter & Gamble, SVT och Microsoft, vet jag vad som behövs att ligga i framkant. Transformativ coaching är för dig som vill bli starkare, smartare, tryggare och mer motiverad, så att du kan leda dig själv, ditt team och ditt företag till framgång. Avsikten är att du ska uppnå konkreta, mätbara resultat både professionellt och privat. Tillsammans lyfter vi dig till nästa nivå och ser till att dina visioner blir verklighet. 

Jag hjälper dig att koppla på de rätta drivkrafterna som gör att du kan guida både dig själv och andra till framgång. Att konfigurera om hur du tänker och känner, att prestera sundare och utmana dig själv. Men också att hitta dig själv och glädjen i livet, att njuta mer och hitta en djupare mening. 

Med hjälp av hypnos, hypnosterapi, EMDR, trauma-informerad coaching och praktisk coaching arbetar vi tillsammans bort de blockeringar som hindrar dig från att bli bäst på det du gör och finna tillfredsställelse. Vi hjälps åt att ändra mentala strukturer, skapa klarhet och fokus, balansera och läka känslor, se nya möjligheter, finna modet och drivkraften att genomföra förändringar och att följa hjärtat. Jag kallar det mind hacking. Allt jag gör är skräddarsytt utifrån dina individuella behov. Vi kan arbeta online via telefon eller Zoom. Vi kan också träffas hos mig i Malmö.

 

Mellan sessionerna får du support där vi ser till att:

 1. Allt landar bra i dig. Att du kan få svar på frågor, tackla gupp på vägen och hantera förändringar som sker utmed resans gång, då dessa inte alltid sker under sessionen.

 2. Du kan omvandla dina insikter till praktiska verktyg och actions som tar dig framåt i livet. Med praktisk coaching ser vi till att du implementerar det du har lärt dig, bygger dina resurser och skapar framåtrörelse genom hemuppgifter och uppföljningar.

 3. Du får hjälp med jobbiga känslor och situationer som kan uppstå i din vardag. Konkreta, handfasta råd och tips hur du kan lösa olika problem, situationer, konflikter, rädslor mm.

 4. Du utbildas i att förstå mänskliga tankar, känslor och beteenden, både dina egna och andras. Detta hjälper dig att möta och hantera människor, situationer och utmaningar på ett mer konstruktivt sätt. Med ökad förståelse kan du se klarare på saker och fatta fler välgrundade beslut som bygger på kunskap om vem du är och vilka behov du har.


Mina klienter säger att det är som att uppgradera sitt operativsystem.


MÅLGRUPP
Företagsledare, entreprenörer, egenföretagare, atleter, framgångsrika människor inom sitt område.

Vi arbetar på att du ska:

 • Bli säkrare och mer framgångsrik i din roll, så du kan leverera på topp.

 • Förstå dig själv, dina värderingar och drivkrafter och stärka din inre GPS.

 • Se dina styrkor och förbättringsområden.

 • Ha en större förståelse för varför andra agerar som de gör.

 • Kunna hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt.

 • Fatta bra beslut. 

 • Röra dig praktiskt framåt och ta dig an olika utmaningar i livet. 

 • Uppfylla dina mål.

 • Utveckla din kommunikationsförmåga för att få ökat genomslag i dialogen med andra.

 • Bli duktigare på att kunna ge och ta emot konstruktiv feedback.

 • Rensa bort det som inte fungerar i ditt liv.

 • Kunna hantera konflikter och svåra samtal.

 • Coacha dig själv och andra för att skapa framgång tillsammans.

 • Känna glädje och tillfredsställelse både på jobbat och i livet.

 • Skapa din egen verktygslåda och handlingsplan för fortsatt utveckling.

Mentorskap med transformativ coaching, hypnosterapi, EMDR och praktiska verktyg för att frigöra din potential och prestera bättre. Online och i Malmö

Allt det här får du:

✔  Uppstartsmöte för att klargöra dina behov och önskemål.

✔  8 sessioner för djupare transformation (IRL, telefon, Zoom).

✔  8 praktiska sessioner för att implementera förändringar (telefon).

✔  Support mellan sessionerna vid akuta behov.

✔  Sammanfattning med tips efter varje session. 

✔  Handlingsplaner på hur du omsätter saker i praktiken.
✔  Hemuppgifter och uppföljningar av dina framsteg. 

✔  Skräddarsydda ljudfiler vid behov.

2

LABBET

Enkla och effektiva biohacks för att reglera nervsystemet, förbättra flexibiliteten att hantera utmaningar, öka energin, dämpa stress och optimera sömnen.

3

PERSONLIGHETSTEST

Bli medveten om dina styrkor och begränsningar. God självinsikt kan hjälpa dig att möta utmaningar på ett mer konstruktivt sätt och ta vara på dina styrkor. 

Karin Tyden - 3 extra bonusar

PRIS
55.000 kr exkl moms.

Faktura med 30 dagars betalning.

45-minuters orienteringssamtal hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap. 

Karin tillhör Europas och världens
toppskick som coach.

- Konsult

bottom of page