top of page

Coaching online

Jag har vågat stanna upp och gett mig själv den återhämtning jag behöver, för att kunna gå vidare i en riktning mer i enlighet med mina djupa livsvärderingar. 
- Linnéa

Online coaching och samtal för bättre självförtroende och självkänsla. Frigör din potential. Prestera bättre. Prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.
Online coaching och samtal för att minska stress, oro och ångest. Terapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.

Det går alldeles utmärkt att arbeta med coaching online, t.ex. via Zoom eller telefon och resultatet blir lika bra som att träffa mig IRL i Malmö. 

Jag har erbjudit online sessioner med hypnos, hypnosterapi och coaching i många år och idag arbetar mer än 80% av mina klienter online med mig via Zoom eller telefon. I Sverige arbetar jag oftast via telefon och med klienter i utlandet via Zoom. Det är faktiskt då jag får bäst resultat, klienten är mer trygg och mottaglig i sin egen miljö. 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Klicka på bokningsknappen ovan och boka din session online via telefon eller Zoom. Du får sedan en bekräftelse via mail med all information du behöver + en länk till förberedelser inför sessionen. Du betalar via betallänk i bekräftelsemailet eller via Swish.

Du behöver ha god mobil-/wifi-täckning. Under sessionen ska du sitta bekvämt och vara helt ostörd. 

SESSIONEN

Sessionen är ca 90 minuter. Jag coachar både på svenska och engelska. 

AVBOKNING

Avbokning ska ske senast 48 timmar innan avtalad tid.
Vid senare avbokning debiteras full session.

Uppgradera ditt operativsystem!

Många klienter kombinerar hypnos, hypnosterapi och EMDR med praktisk coaching. Det är en kraftfull kombination där du får möjligheten att både djupdyka för att ändra gamla program som bromsar dig och få praktisk coaching kring hur du ska förändra det som inte fungerar i ditt liv och istället skapa framåtrörelse. Vill du göra mer omfattande förändringar och skapa långsiktiga resultat i ditt liv rekommenderar jag ett mentorskap

Vi kan arbeta med rädslor, oro och ångest. Vi kan minska stress. Vi kan stärka upp självförtroende och självkänsla

Tillsammans upptäcker vi ett nytt sätt för dig att uppleva både dig själv och världen, ett sätt som tillåter dig att känna dig mer balanserad, gladare och mer kapabel att möta livet. Låt oss hjälpas åt att göra dig mer bekväm med att vara du, på ett tryggt och självklart sätt. 

Online coaching och samtal. Prestera bättre och nå dina mål. Terapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.
bottom of page