top of page

EMDR online

EMDR har hjälpt mig mycket. Rädslan hindrar mig inte längre för att göra saker. Tankarna att jag skulle ha svårt att klara saker kan komma, men försvinner snabbt igen. 
- Maria

Online EMDR ögonrörelseterapi med EMDR-terapeut, hypnosterapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.
Online EMDR ögonrörelseterapi för att minska stress, rädsla, oro, ångest och panikångest.

Det går alldeles utmärkt att göra EMDR online. Resultatet blir lika bra som att träffa mig IRL i Malmö.  

Jag har erbjudit online sessioner med hypnos, hypnosterapi, coaching i många år och nu även ögonrörelseterapi (EMDR). Idag arbetar mer än 80% av mina klienter online med mig. Det är faktiskt då jag får bäst resultat, klienten är mer trygg och mottaglig i sin egen miljö. 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Klicka på bokningsknappen ovan och boka din session EMDR Digital. Du får sedan en bekräftelse via mail med all information du behöver. Du betalar via betallänk i bekräftelsemailet eller via Swish. 1-2 dagar innan sessionen får du e-mail med länken direkt till din EMDR-session. 

Du behöver ha god mobil-/wifi-täckning. Vid EMDR ska du sitta med din dator eller platta framför dig i skrivbordshöjd/ansiktshöjd. Aktivera gärna helskärmsläge, för att undvika distraktioner på datorn. Mobil ska ej användas. Använd headset med hörlurar och mikrofon.

SESSIONEN

Sessionen är ca 90 minuter och jag coachar både på svenska och engelska.

AVBOKNING

Avbokning ska ske senast 48 timmar innan avtalad tid.
Vid senare avbokning debiteras full session.
 

Hjälp ditt nervsystem att finna baslinjen igen.

EMDR tar dig till en djupare plats för läkning och fokuserar på att utveckla individuella resurser, odla trygghet, bygga en positiv självbild och en konstruktiv inställning till livet. EMDR hjälper till att desensibilisera dina triggers och reaktioner så att ditt nervsystem kan hitta sin baslinje igen.

Vi kan arbeta med rädslor, oro och ångest. Vi kan ta hand om trauma och PTSDVill du göra mer omfattande förändringar och skapa långsiktiga resultat i ditt liv rekommenderar jag ett mentorskap

Med hjälp av hypnos, hypnosterapiEMDR, trauma-informerad coaching, energiarbete och praktisk coaching hjälps vi åt att hitta ett nytt sätt för dig att uppleva både dig själv och världen, ett sätt som tillåter dig att känna dig mer balanserad, gladare och mer kapabel att möta livet. Låt oss hjälpas åt att göra dig mer bekväm med att vara du, på ett tryggt och självklart sätt. 

Läs gärna hur det praktiska fungerar och en session går till.

Online EMDR ögonrörelseterapi för att behandla trauma och PTSD.
bottom of page