DESIGNA DIN EGEN ROADMAP

En spännande och djuplodande upplevelse som guidar dig mot din personliga vision av framgång inom
7 nyckelområden i ditt liv - hälsa, växande, karaktär, relationer, ekonomi, karriär och livskvalitet.


Designa din egen ROADMAP handlar om att upptäcka vad du verkligen vill ha ut av livet och en plan att nå dit.

Tänk om du idag bestämde dig för att ta kontroll över ditt eget liv?
Sluta offra det du verkligen vill...
Eller nöja sig med näst bästa...
Eller kämpa med brist på klarhet och riktning…
Och inte längre låta andra människor diktera dina drömmar och din livsväg.

 
Hur ditt liv än ser ut just nu, kan du förvandla det till din personliga definition av framgång. Ett liv där du lever mer på dina villkor. Ett liv där dina drömmar och potential förverkligas.
 
Ett sådant här liv uppstår inte av en slump. Det sker genom en reflekterande process som väldigt få går igenom. DESIGNA DIN EGEN ROADMAP lär dig denna process i enkla steg. Det ger dig möjligheten att sluta låta livet ”bara hända” och istället själv bestämma riktningen.
 
Din ROADMAP skapas av dig, för dig. Du reflekterar, visualiserar och planerar för att uppnå din personliga vision av framgång i livet. Du guidas i att skapa din egen personliga karta som ger dig klarhet kring hur du kan leva ett autentiskt och rikt liv.
 
DESIGNA DIN EGEN ROADMAP hjälper dig att ta tyglarna i livet och börja styra själv. Du kommer inte att få lära dig en universell magisk formel för hur du skapar ditt drömliv, eftersom receptet på framgång och ett tillfredsställande liv ser olika ut för varje enskild individ. Det finns alltså inte ETT rätt sätt. Vi är alla olika med olika förutsättningar, behov och drömmar. Däremot finns det en magisk formel som är unik för dig och den kommer inifrån dig själv. Du behöver skapa ditt eget recept – din egen unika ROADMAP.
 
Välkommen till en spännande resa mot din egen framtid!

HUR GÅR DET TILL?

Programmet innehåller 10 moduler med ljudfiler, reflektionshäften, praktiska verktyg  och meditationer. Du tittar på 7 nyckelområden i ditt liv - hälsa, växande, karaktär, relationer, ekonomi, karriär och livskvalitet. Dessa mynnar sedan ut i din livsvision, din ledstjärna i livet.

3-STEGSRAKETEN
PLANERA DITT ÄVENTYR

Vi börjar med att skapa klarhet. Vad vill du ha ut av livet? Vad vill du uppnå? Varför vill du nå din vision? Vad ger dig energi att röra dig framåt? Identifiera vad som är viktigt för dig, vad som känns spännande och gör dig nyfiken. Hitta ditt djupare syfte för att få bränsle att göra det som behövs göras, för att nå dit du vill.

STÄLL IN GPS:EN

När du har fått klarhet kring dina sju livskategorier kommer dessa att mynna ut i en livsvision, din ledstjärna i livet. Ungefär som att ställa in koordinaterna på GPS:en för att du ska köra i rätt riktning. Din livsvision är grunden för alla framtida beslut och actions. Detta gör det enklare för dig att navigera rätt i livet. 

GASA OCH KÖR

Nu är det dags att sätta din livsvision i verket. Hur når du din livsvision? Identifiera vilka färdigheter du behöver vässa, vilka actions du behöver göra och vilka vanor du behöver installera, förändra eller ta bort, för att skapa det liv du vill ha. Det är här ditt HUR blir klart och tydligt, så att du kan gasa och köra.

VAD INGÅR I PAKETET?

                                                                           ✔  10 moduler hur du skapar din egen ROADMAP

                                                                           ✔  Ljudfiler, reflektionshäften och praktiska verktyg
                                                                           ✔ Introduktion live via telefon/Zoom (1 tim)   

                            ✔  Support via telefon/Zoom eller mail under 10 veckor (totalt 4 tim)

                                                                           ✔ Mallar och exempel hur du gör din karta

                                                                           ✔ Boken "Mind Hacking för rebeller"

PRIS

7900 kr

DESIGNA DIN EGEN ROADMAP
är för dig som vill...

✔ Hitta riktning i livet  ✔ Skapa förändring  ✔ Skapa framgång  ✔ Bygga självförtroende  ✔ Generera actions 
✔ Få inre klarhet  ✔ Bli gladare  ✔ Växa som människa  ✔ Bli mer produktiv  ✔ Ha roligt i livet 
✔ Sluta skjuta upp saker  ✔ Få mer energi  ✔ Nå dina mål  ✔ Stärka din självkänsla  ✔ Skapa mening i ditt liv

Vill du ut på äventyr?

Sagt.

Det här är något alla borde få lära sig i skolan. Att reflektera över vart man vill i livet och skapa en actionplan. Jag har haft en sådan nytta av min ROADMAP och min livsvision. Jag kontrollerar alltid att mina val, prioriteringar och actions ligger i linje med min vision. Jag är på god väg att nå mål som jag aldrig trodde var genomförbara. 

Chatarina
.

Detta är det absolut bästa jag har gjort i mitt liv. Nu vet jag vart jag är på väg och jag vet exakt hur jag ska göra. Mina mål och visioner har aldrig varit tydligare och mer lockande än nu. 
Magnus
 

Från att ha irrat runt i livet planlöst och bara låtit saker och ting hända, har jag nu ett lasersikte på min vision. Jag bara älskar att titta på min vision varje dag och jag känner mig inspirerad att ta mig dit, även om jag stöter på farthinder och problem emellanåt. Jag viker inte en tum från min vision och jag har fått ett driv framåt som jag tidigare inte haft. Jag är så tacksam för min ROADMAP. 
Eva-Karin
 

Med min ROADMAP har jag fått balans mellan arbete och privatliv. Jag har hittat mina prioriteringar i livet och jag har skalat bort mycket onödigt som åt upp både min tid och min energi. Det här är verkligen ett fantastiskt verktyg! 
Kristoffer
 

Jag undrade vad jag skulle ha en ROADMAP till - jag är ju 70 år. Men sedan insåg jag att jag har många år kvar att leva och jag vill verkligen göra det bästa av livet. Så jag skapade en karta som passade mig och det är jag glad för. Nu är det full fart framåt.
Viveka
 

Det bästa med ROADMAPEN var att det inte var en metod eller färdiga lösningar som jag skulle följa. Ingen one size fits all. Istället fick jag djupdyka inuti mig själv och hitta min egen väg. Det är då den känns mer sann och inspirerande. 
Sofia