top of page

Mentorskap online

Att ha dig vid min sida känns otroligt skönt. Det här är det bästa jag någonsin har gjort!

- Robin

30-minuters orienteringssamtal hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap. 

Online mentorskap. Coaching, hypnosterapi, EMDR för att må bättre, frigöra potential, prestera bättre, hantera utmaningar. Terapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.
Online mentorskap för framgång. Må bättre, frigör din potential, prestera bättre, hantera utmaningar.

Det går alldeles utmärkt att göra sitt mentorskap online, t.ex. via Zoom eller telefon och resultatet blir lika bra som att träffa mig IRL i Malmö. 

Jag har erbjudit online sessioner med hypnos, hypnosterapi och coaching i många år och idag arbetar majoriteten av mina mentorklienter med mig online via Zoom eller telefon. I Sverige arbetar jag oftast via telefon och med klienter i utlandet via Zoom. Det är faktiskt då jag får bäst resultat, klienten är mer trygg och mottaglig i sin egen miljö.  

SESSIONEN

När vi har våra sessioner behöver du ha god mobil-/wifi-täckning. Under sessionen ska du sitta (gärna med nackstöd) eller ligga bekvämt och vara helt ostörd. För bästa resultat ska du använda headset under sessionen. Vid EMDR ska du sitta med din dator framför dig i skrivbordshöjd/ansiktshöjd. Mobil eller platta ska ej användas vid EMDR. 

 

Sessionen är ca 90 minuter. Jag coachar både på svenska och engelska. En session hos mig motsvarar ofta minst 10-15 sessioner hos en samtalsterapeut, eller till och med mer.

Uppgradera ditt operativsystem!

Under ett mentorskap får du möjligheten att både djupdyka för att ändra gamla program som bromsar dig och få praktisk coaching kring hur du ska förändra det som inte fungerar i ditt liv. Vi jobbar med alla områden i ditt liv som behöver uppgraderas.

 

Vi hjälps åt att ändra mentala strukturer, skapa klarhet och fokus, balansera och läka känslor, se nya möjligheter, finna modet och drivkraften att genomföra förändringar och att följa hjärtat. Jag kallar det mind hacking.

Med hjälp av hypnos, hypnosterapi, EMDR, trauma-informerad coaching, energiarbete och praktisk coaching hjälps vi åt att hitta ett nytt sätt för dig att uppleva både dig själv och världen, ett sätt som tillåter dig att känna dig mer balanserad, gladare och mer kapabel att möta livet. Att vara du, på ett tryggt och självklart sätt. 

30-minuters orienteringssamtal hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap. 

Online mentorskap för att utveckla din potential. Terapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.
bottom of page