top of page
Hypnos och hypnosterapi med hypnosterapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén online och i Malmö.

Vad är hypnos?

Hypnos är ett superfokuserat tillstånd där din hjärna processar information på ett annat sätt än när du är i ett "vanligt" tillstånd. I detta superfokuserade tillstånd får du tillgång till dina inre resurser som till exempel klarhet, kreativitet, lösningsfokus och styrka att förändra.

Hur effektivt är hypnoterapi?

Hypnos är ett superfokuserat tillstånd där din hjärna processar information på ett annat sätt än när du är i ett "vanligt" tillstånd. I detta superfokuserade tillstånd får du tillgång till dina inre resurser som till exempel klarhet, kreativitet, lösningsfokus och styrka att förändra. Det som gör hypnosterapi eller hypnoterapi som det också kallas så effektivt, är att du kommer till roten kring problemen och att vi jobbar med så kallad bottom-up approach. Det går också snabbare och antalet sessioner är väldigt få i motsats till traditionell terapi. 

Jämförelse hypnoterapi med psykoanalys och beteendeterapi

Med hypnos och hypnosterapi kan vi reducera rädslor, oro och ångest. Vi kan minska stress. Vi kan stärka upp självförtroende och självkänsla. Vi kan jobba med prestationsångest, rädsla för att misslyckas och göra fel, sätter andras behov före sina egna, stort bekräftelsebehov, depression, panikångest, sorg, ilska, frustration, ensamhet, svartsjuka, håglöshet, vilsenhet, glädjelöshet, fobier, svårt att komma vidare, destruktivitet, sömnproblem och trauma. Vill du göra mer omfattande förändringar och skapa långsiktiga resultat i ditt liv rekommenderar jag ett mentorskap

Med hjälp av hypnos, hypnosterapi, EMDR, trauma-informerad coaching, energiarbete och praktisk coaching kan vi tillsammans skapa ett nytt sätt för dig att uppleva både dig själv och världen. Ett sätt som tillåter dig att känna dig mer balanserad, gladare och mer kapabel att möta livet. Låt oss hjälpas åt att göra dig mer bekväm med att vara du, på ett tryggt och självklart sätt. Vi kan arbeta online med exakt samma goda resultat som IRL hos mig i Malmö.

Karin makes miracles happen!
She made me feel more comfortable about myself, both on and off the screen. That I could accomplish anything. To enjoy my success. And most important of all - to feel that I'm good enough, which is not easy in this business.
Hollywoodskådis

bottom of page