top of page

Hypnos online

Jag märker stor skillnad! Jag är snällare och inte alls lika ifrågasättande och nedvärderande mot mig själv. Jag har också känt mig gladare än på länge.
- Marika

Online terapi, hypnos och hypnosterapi. Bättre självförtroende och självkänsla. Hypnosterapeut, samtalsterapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.
Online terapi, hypnos och hypnoterapi. Minska stress, rädsla, oro, ångest, panikångest med hypnoterapeut Karin Tydén.

Det går alldeles utmärkt att göra hypnos och hypnosterapi online, t.ex. via Zoom eller telefon och resultatet blir lika bra som att träffa mig IRL i Malmö. 

Jag har erbjudit online sessioner med hypnos, hypnosterapi och coaching i många år och idag arbetar mer än 80% av mina klienter online med mig via Zoom eller telefon. I Sverige arbetar jag oftast via telefon och med klienter i utlandet via Zoom. Det är faktiskt då jag får bäst resultat, klienten är mer trygg och mottaglig i sin egen miljö. 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Klicka på bokningsknappen ovan och boka din session online via telefon eller Zoom. Du får sedan en bekräftelse via mail med all information du behöver + en länk till förberedelser inför sessionen. Du betalar via betallänk i bekräftelsemailet eller via Swish.

Du behöver ha god mobil-/wifi-täckning. Under sessionen ska du sitta (gärna med nackstöd) eller ligga bekvämt och vara helt ostörd. För bästa resultat ska du använda headset under sessionen. Vid EMDR ska du sitta med din dator framför dig i skrivbordshöjd/ansiktshöjd. Mobil eller platta ska ej användas vid EMDR. 

SESSIONEN

Sessionen är ca 90 minuter och inkluderar vid behov en specialanpassad ljudfil som du får med dig hem som stöd. Jag coachar både på svenska och engelska. En session hos mig motsvarar ofta minst 10-15 sessioner hos en samtalsterapeut, eller till och med mer.

AVBOKNING

Avbokning ska ske senast 48 timmar innan avtalad tid.
Vid senare avbokning debiteras full session.

Uppgradera ditt operativsystem!

Många blir förvånade över hur de ofta kan känna ett skifte i sitt välmående, efter bara en session. En session kan motsvara 10 sessioner hos en traditionell samtalsterapeut, ibland mer. Vi kan arbeta med rädslor, oro och ångest. Vi kan minska stress. Vi kan stärka upp självförtroende och självkänsla. Vill du göra mer omfattande förändringar och skapa långsiktiga resultat i ditt liv rekommenderar jag ett mentorskap

Med hjälp av hypnos, hypnosterapi, EMDR, trauma-informerad coaching, energiarbete och praktisk coaching hjälps vi åt att hitta ett nytt sätt för dig att uppleva både dig själv och världen, ett sätt som tillåter dig att känna dig mer balanserad, gladare och mer kapabel att möta livet. Låt oss hjälpas åt att göra dig mer bekväm med att vara du, på ett tryggt och självklart sätt. 

Läs gärna hur det praktiska fungerar och en session går till.

Online hypnos, hypnosterapi och terapi. Karin Tydén hjälper dig till bättre självförtroende, balans & trygghet.
bottom of page