top of page
Mentorskap. Praktisk coaching, transformativ coaching, hypnosterapi, EMDR för att frigöra potential. Online och i Malmö. Terapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.

Vad är ett mentorskap?

Under ett helt år får du möjligheten att jobba med flera aspekter av ditt liv, både på djupet och praktiskt. Det är i ett mentorskap som de största och mest hållbara förändringarna sker. Det är en spännande resa mot en ny framtid.

30-minuters orienteringssamtal hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap. 

Under ett mentorskap får du möjligheten att både djupdyka för att ändra gamla program som bromsar dig och få praktisk coaching kring hur du ska förändra det som inte fungerar i ditt liv och istället skapa framåtrörelse. Vi jobbar med alla områden i ditt liv som behöver uppgraderas. Eftersom vi arbetar tillsammans under ett helt år, kan vi skapa många positiva förändringar.

 

Vi kan arbeta med ett specifikt problem eller en mix av problem som du önskar läka eller hantera bättre som exempelvis rädsla, oro, ångest, stress, ilska, sorg, prestationsångest, stagnation, håglöshet, jag duger inte, jag vågar inte. Vi kan jobba med något du vill stärka upp och utveckla mer som exempelvis bra självförtroende, god självkänsla, trygghet, glädje, lugn, balans. Min specialitet är att på ett tryggt sätt skapa snabba, djupgående förändringar.

 

Vi kan arbeta med ett specifikt område i ditt liv som exempelvis ditt arbete och din karriär, dina relationer, din familj, ditt företag eller din inre utveckling. Vi kan också jobba med flera områden i ditt liv.

 

Vi kan arbeta mer praktiskt för att stärka upp dina resurser så att du kan hantera problem och situationer i din vardag på ett mer konstruktivt sätt. Vi kan även jobba mer filosofiskt och med djupare existentiella frågor. Eller så mixar vi även här.

Vi kan arbeta djupt för att läka gamla sår efter negativa händelser och bryta gamla mönster som inte fungerar och vi kan jobba praktiskt på att omvandla dina insikter till verktyg och implementera det du har lärt dig, så du rör dig framåt. 

Du får support för att allt ska landa bra i dig. Jag finns där för att hjälpa dig med jobbiga känslor och situationer som kan uppstå under resans gång. Du får konkreta, handfasta råd och tips hur du kan lösa olika problem, situationer, konflikter, rädslor mm. 

 

Vi kan arbeta online via telefon eller Zoom. Vi kan också träffas hos mig i Malmö.

 

Vi skräddarsyr helt utifrån dina behov och vi använder effektiva metoder som hypnos, hypnosterapi, EMDR, trauma-informerad coaching och praktisk coaching.

bottom of page