top of page

Klienter berättar...

Inspirerande exempel på vad vi tillsammans kan åstadkomma.

ANNA

Jag har gått i terapi i många år och upplevde att trots detta fanns det saker som jag inte kom åt. Dessa saker påverkade mina val i livet, hur jag reagerade och agerade i olika situationer. Med Karins hjälp löste jag roten till mina problem på endast tre tillfällen och hela mitt liv tog en dramatisk förändring till det bättre. Idag vet jag vad jag vill och gör bra val helt naturligt. Jag har också slutat reagera på situationer som tidigare påverkat mig negativt. Jag har blivit så lugn och säker i mig själv.

SABINA

WOW! Att jag kunde få bättre självkänsla och dessutom hitta vad jag ville göra i livet på bara fyra sessioner trodde jag aldrig. Det finns mirakel!

STEFAN

Jag har alltid haft problem i mina relationer. Jag har inte vågat knyta an av rädsla för att bli övergiven och flera relationer har kraschat på grund av detta. Jag har gått i samtalsterapi och fått en medvetenhet om problemet, men tyvärr har jag inte lyckats komma över rädslan och har inte vågat binda mig. Efter en session med hypnosterapi löste sig problemet av sig självt, precis som ett mirakel. Min rädsla var borta och jag vågade helt plötsligt visa känslor och knyta an.

SÅNGERSKA

Jag har blivit tryggare och bättre, både som artist och människa. Jag har ett starkare självförtroende, tack vare Karin. Min prestationsångest är borta och jag tar inte åt mig lika mycket när jag får kritik. Love it!

ALEXANDRA

Mitt självförtroende var i botten efter en svår skilsmässa. Sessionerna med Karin lyfte mig och gjorde mig glad igen och det tog bara några veckor innan jag började må bättre och kände att jag faktiskt dög. Jag orkade ta hand om mig själv och mina barn. Jag njuter av mitt nya självförtroende som även har lett till nytt jobb och ny man. Och oj - vad fort det gick.

ULF

Ett jättetack till dig för de sessioner du gav mig inför VM i fridykning i Belgrad. Jag blev 5a vilket du har del i. Du hjälpte mig att formtoppa den "mentala spjutspets" jag lyckades klämma ur mig under VM, jag gav allt jag hade ända ner in i sista mitokondrien, jag levererade på toppen av min fysiska och mentala förmåga när jag bäst behövde den, det räckte till en 5e plats i detta som resultatmässigt blev det bästa VM någonsin. Igen, stort tack!!

SIMMARE

Något hände när jag var hos dig! 2 sekunder snabbare på 100 meter fritt, det är väldigt mycket bättre!!

MATS

Jag har aldrig gillat att tala inför publik. Jag har till och med tackat nej till jobb där jag måste tala i publika sammanhang. När jag fick mitt drömjobb, där jag också behövde hålla stora presentationer, ville jag inte tacka nej till detta pga mitt handikapp. Med hypnosens hjälp är jag i dag helt trygg på scenen och börjar till och med gilla att hålla presentationer.

GUSTAF

Jag går på läkarlinjen och har många tuffa tentor, vilket gav mig prestationsångest. Karin hjälpte mig att fokusera och skapa ett lugn som gör att mina tentor går lättare och jag får mycket högre poäng.

FREDRIK

Jag har alltid varit rädd för att göra bort mig. Med hypnosen fick jag uppleva hur jag kunde hantera alla möjliga situationer. Obehaget att göra bort mig försvann helt efter några månader och idag kliver jag in i de flesta situationer med ett bra självförtroende.

SANNA

Jag har bara en sak att säga om sessionen, WOW!!! Jag är inte religiös men "God bless you"! 

MARTIN

Att kunna nå mina mål med sådan enkelhet trodde jag inte var möjligt. Helt plötsligt behöver jag inte kämpa längre. Det går som på räls.

EVA-LOTTA

Min flygrädsla är helt borta!!!! För första gången kan jag sätta mig på ett flyg utan att stoppa i mig en massa lugnande. Vilken frihetskänsla. Det var värt varenda krona.

MAX

Jag förbättrade både mina tränings-resultat och mina jobbresultat. Det gick bara bättre och bättre. Och jag känner mer glädje i det jag gör. Jag tänker hypnosboosta mig lite då och då och se hur långt jag kan gå.

ELAINE

Du har gjort grym skillnad i mitt liv. Se på mig nu, 42 kg lättare, 100 % tryggare och 1000 % lyckligare och startskottet till allt var mina sessioner med dig. Tacksam! 

VD

Med hjälp av hypnosen har jag förbättrat mina prestationer, vilket har lett till att företaget ökat sin omsättning med 20%. Jag har en tydlig riktning och ett fokus som jag inte haft tidigare.

SIMON

Jag har alltid varit svartsjuk och min tjej tyckte det var skitjobbigt. Vem kunde tro att det handlade om att jag tyckte att min lillebror fick mer uppmärksamhet, när jag var liten? Jag tyckte det var ganska naturligt, eftersom han inte var frisk, men tydligen så tog jag det hårdare än jag trodde. Idag har jag släppt min svartsjuka helt och hållet och min tjej är överlycklig. Det var så bra med Karin, för som man är det inte alltid lätt att prata om sådana här saker, Men med Karin känns det som man pratar med en killkompis. Jag kände mig accepterad., precis som jag var. 

BEATRICE

Ett stort tack för de sessioner du gjort med mig. Jag har börjat öppna upp och ta emot mycket mer från Universum och har till och med träffat en jättefin kille. Jag har också fått ett spännande deltidsjobb medan jag sätter igång mitt eget företag. Du är en stor förebild och har hjälpt mig så mycket med mig själv dessa år. Stort tack!

MIA

Efter sessionen med Karin fick jag en helt ny förståelse för hur min panikångest och scenskräck hade rötter i ett helt annat trauma från tidig barndom som jag aldrig själv kunnat koppla till. Med ny självinsikt kan jag se på reaktionen med förståelse och empati som gör att jag lättare kan släppa identiteten kring den. Karin har en intuition utan dess like och djup förståelse för beteendepsykologi som tillsammans gör henne till en av de vassaste utövarna inom sitt område. Karin kommer alltid vara min livlina om jag någonsin kör fast.

TV-PROFIL

Som programledare är det normalt att vara nervös inför TV-sändningar. Men till slut började jag må illa och var allmänt otrevlig mot alla innan sändningen. Idag är jag lugn och med ett normalt pirr i magen inför sändningarna. Varför testade jag inte hypnos tidigare?

HANNAH

Är både förvånad, tacksam och nöjd över resultatet. Det Karin hjälpte mig med att bli fri från en konflikt som jag försökt lösa nästa hela mitt liv. Genom terapi, KBT, personlig utveckling... Nu snart två månader efter första sessionen så känner jag mig friare och mer hel inombords. Att kunna vara mer mig själv är en gåva. För mig blev det lite som en nystart. Kan varmt rekommendera Karin!

THOMAS

Jag arbetar som VD på ett multinationellt företag. Ett arbete som kräver att jag är driven, har beslutskraft och god kommunikativ förmåga. Mitt problem var konflikter, som jag tyckte var väldigt obehagliga att ta tag i. Tack vare Karin fick jag insikt i varför jag tyckte konflikter var så obehagliga och efter 2 sessioner var problemet löst. Idag löser jag konflikter helt utan obehag. Jag har blivit tryggare i mig själv och en bättre chef, eftersom jag kan ta tag i problemen redan på ett tidigt stadium. Den bästa bonusen är dock att jag har blivit bättre på att tackla konflikter hemma och mina barn tycker att jag har blivit en bättre pappa.

KATARINA

Jag har varit rädd för vatten i 20 år. Med en hypnossession blev jag av med vattenrädslan och älskar nu att bada.

PIA

Hypnosen har löst känslor och problem som gjorde att jag åt. Eftersom jag känner mig mer värdefull så väljer jag nu bort situationer och människor som tidigare fick mig att må dåligt. Jag har helt slutat tröstäta. Det har tagit lite tid för kilona att försvinna och jag är inte klar, men det bästa av allt är att jag mår bra på vägen mot målet.

SVEN

Min låga självkänsla gjorde att jag aldrig vågade närma mig tjejer. Jag tyckte inte jag var tillräckligt attraktiv eller intressant. Jag kände mig oerhört ensam. I hypnosen hjälpte Karin mig att inse mitt värde och nu mår jag fantastisk. Jag dejtar. Jag känner att jag har något att erbjuda.

HANNA

Jag förstod inte varför jag alltid blev så jäkla förbannad på en arbetskollega. Hon tryckte på alla mina knappar. Jag tålde inte henne. Med hypnosen förstod jag att det kom från barndomen, då jag aldrig fick prata till punkt. Eftersom min arbetskollega aldrig lät mig prata till punkt, blev jag lika arg och frustrerad som när jag var barn. Efter en session var ilskan som bortblåst och jag kunde lugnt säga till min kollega att hon fick vänta tills jag pratat klart. Hon bad om ursäkt och nu är det inget problem längre.

KONSULT

Tidigare var jag alltid nervös när jag skulle prestera inför klienter och det påverkade mina resultat negativt. Nu har jag ett killerfokus och en säkerhet som gör att jag fått pondus i alla affärssammanhang. Klienter har anmärkt att de känner sig trygga med mig och gärna överlåter sina affärsbeslut till mig. Bättre betyg kan jag inte få.

Hypnos, hypnosterapi, EMDR och coaching. Hypnosterapeut, EMDR-terapeut, samtalsterapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.

Fler klientberättelser

bottom of page