top of page

För dig som vill ha

Karin Tyden det bästa

Under ett mentorskap får du möjligheten att både djupdyka för att ändra gamla program som bromsar dig och få praktisk coaching kring hur du ska förändra det som inte fungerar i ditt liv.

 

Förståelse och läkning på djup nivå i kombination med praktiskt ”hur gör jag?” och support ger dig en möjlighet att skapa många positiva och hållbara förändringar under året vi arbetar tillsammans.

 

Vi jobbar med alla områden i ditt liv som behöver uppgraderas. Vi tittar på tankar, känslor och beteenden som håller dig tillbaka. Vi stärker dig så att du kan vara trygg, stark, lugn, harmonisk och känna glädje och mening med livet. Vi skapar mer frihet att vara den du är och att tycka om dig själv.

 

 • När du utvecklar medvetenhet om dina egna tankar, känslor, motiv, drivkrafter och behov kan du bättre kommunicera vad du vill i olika situationer, du kan fatta fler beslut som är bra för dig och börja agera istället för att bara reagera. Detta leder i sin tur till att livskvaliteten ökar.

 • När du kan leva utifrån dina värderingar kommer det skapa trygghet och du kommer att stärka ditt egenvärde, vilket minskar behovet av yttre bekräftelse.

 • När du läker gamla rädslor, ilska, sorg och oro, kan du börja leva mer i nuet. Du börjar se fler möjligheter än hinder, du blir mer nyfiken på livet och du får energi att skapa förändring.


Sessionerna har en multidimensionell approach, eftersom allt hänger ihop - mentalt, emotionellt, fysiskt och spirituellt. Med hjälp av hypnos, hypnosterapi, EMDR, trauma-informerad coaching och praktisk coaching arbetar vi tillsammans bort de blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv optimalt. Vi hjälps åt att ändra mentala strukturer, skapa klarhet och fokus, balansera och läka känslor, se nya möjligheter, finna modet och drivkraften att genomföra förändringar och att följa hjärtat. Jag kallar det mind hacking. Allt jag gör är skräddarsytt utifrån dina individuella behov. Vi kan arbeta online via telefon eller Zoom. Vi kan också träffas hos mig i Malmö.

Mellan sessionerna får du support där vi ser till att:

 1. Allt landar bra i dig. Att du kan få svar på frågor, tackla gupp på vägen och hantera förändringar som sker utmed resans gång, då dessa inte alltid sker under sessionen.

 2. Du kan omvandla dina insikter till praktiska verktyg och actions som tar dig framåt i livet. Med praktisk coaching ser vi till att du implementerar det du har lärt dig, bygger dina resurser och skapar framåtrörelse genom hemuppgifter och uppföljningar.

 3. Du får hjälp med jobbiga känslor och situationer som kan uppstå i din vardag. Konkreta, handfasta råd och tips hur du kan lösa olika problem, situationer, konflikter, rädslor mm.

 4. Du utbildas i att förstå mänskliga tankar, känslor och beteenden, både dina egna och andras. Detta hjälper dig att möta och hantera människor, situationer och utmaningar på ett mer konstruktivt sätt. Med ökad förståelse kan du se klarare på saker och fatta fler välgrundade beslut som bygger på kunskap om vem du är och vilka behov du har.


Mina klienter säger att det är som att uppgradera sitt operativsystem.

 

Mentorskap VIP är för dig som vill ha det absolut bästa. Du får access till mig så ofta du behöver. Du får extra mycket stöd, så att du känner dig trygg och stark att ta dig an dina utmaningar. Vi skräddarsyr upplägget helt utifrån dina behov och du får en massa extra förmåner som gör vårt samarbete givande. 

Vi arbetar på att du ska:

 • Få klarhet och riktning i livet.

 • Identifiera och eliminera tankar som håller dig tillbaka.

 • Läka gamla negativa känslor som hindrar dig från att se positivt på dig själv och livet.

 • Läka trauman som bromsar tryggheten och glädjen i livet.

 • Rensa bort det som inte fungerar i ditt liv.

 • Förstå andra och varför de agerar som de gör.

 • Förstå dig själv, dina värderingar och drivkrafter och stärka din inre GPS.

 • Kommunicera och ta ansvar för dina behov på ett konkret sätt.

 • Kunna hantera stress och utmaningar bättre.

 • Kunna fatta bra beslut.

 • Skapa energi, nyfikenhet och motivation att växa och röra dig framåt.

 • Röra dig praktiskt framåt och ta dig an utmaningar i livet. 

 • Få bättre balans mellan dina olika livsområden.

 • Skapa inre trygghet, stark självkänsla och bättre självförtroende.

 • Få klarhet kring dina mål och planera för att nå dem.

 • Stärka kontakten med din inre intelligens och intuition.

 • Skapa mer glädje och tillfredsställelse i livet.

Mentorskap för top performers med extra stöd. Praktisk coaching, transformativ coaching, hypnosterapi, EMDR för att frigöra din potential. Online och i Malmö.

Allt det här får du:

✔  Uppstartsmöte för att klargöra dina behov och önskemål.

✔  2 sessioner per månad för djupare transformation (IRL, telefon, Zoom).

✔  Praktiska sessioner för att implementera förändringar (telefon).

✔  Obegränsad med support mellan sessionerna.

✔  Sammanfattning med tips efter varje session. 

✔  Handlingsplaner på hur du omsätter saker i praktiken.
✔  Hemuppgifter och uppföljningar av dina framsteg. 

✔  Skräddarsydda ljudfiler vid behov.

2

LABBET

Enkla och effektiva biohacks för att reglera nervsystemet, förbättra flexibiliteten att hantera utmaningar, öka energin, dämpa stress och optimera sömnen.

3

PERSONLIGHETSTEST

Bli medveten om dina styrkor och begränsningar. God självinsikt kan hjälpa dig att möta utmaningar på ett mer konstruktivt sätt och ta vara på dina styrkor. 

Karin Tyden 3 extra bonusar

PRIS
110.000* kr exkl moms.

*paketet kan skräddarsys ytterligare

Faktura med 30 dagars betalning. 

45-minuters orienteringssamtal hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap. 

Jag har haft hur många hang-ups som helst. Att få djupdyka i mig själv har gjort att nästan alla mina hang-ups har försvunnit. Jag kan prestera på topp, hålla mitt fokus bättre i mina roller och vara trygg i att jag är jäkligt bra på det jag gör. Karin har hjälpt mig att connecta mer med mitt hjärta, vilket gett ett djup i mina roller som skådis, som jag tidigare inte haft. Eftersom mitt schema ständigt förändras och jag reser en hel del, så har Karins möjlighet att coacha mig när som helst och till och med komma ut till inspelningsplatsen, varit toppen. Egentligen skulle jag vilja ha med henne överallt, hela tiden. 
- Skådespelare

bottom of page