top of page
Mentorskap med praktisk coaching, transformativ coaching, hypnosterapi, EMDR för att må bättre, frigöra potential, prestera bättre. Terapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.

Mentorskap

1 år

Under ett helt år får du möjligheten att jobba med flera aspekter av ditt liv, både på djupet och praktiskt. Det är i ett mentorskap som de största och mest hållbara förändringarna sker. Det är en spännande resa mot en ny framtid.

30-minuters orienteringssamtal hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap. 

dagar mot inre power och frihet!

Karin Tyden 365

Under ett mentorskap får du möjligheten att både djupdyka för att ändra gamla program som bromsar dig och få praktisk coaching kring hur du ska förändra det som inte fungerar i ditt liv.

 

Förståelse och läkning på djup nivå i kombination med praktiskt ”hur gör jag?” och support ger dig en möjlighet att skapa många positiva och hållbara förändringar under året vi arbetar tillsammans. 

Vi jobbar med alla områden i ditt liv som behöver uppgraderas. Vi tittar på tankar, känslor och beteenden som håller dig tillbaka. Vi stärker dig så att du kan vara trygg, stark, lugn, harmonisk och känna glädje och mening med livet. Vi skapar mer frihet att vara den du är och att tycka om dig själv.

 

 • När du utvecklar medvetenhet om dina egna tankar, känslor, motiv, drivkrafter och behov kan du bättre kommunicera vad du vill i olika situationer, du kan fatta fler beslut som är bra för dig och börja agera istället för att bara reagera. Detta leder i sin tur till att livskvaliteten ökar.

 • När du kan leva utifrån dina värderingar kommer det skapa trygghet och du kommer att stärka ditt egenvärde, vilket minskar behovet av yttre bekräftelse.

 • När du läker gamla rädslor, ilska, sorg och oro, kan du börja leva mer i nuet. Du börjar se fler möjligheter än hinder, du blir mer nyfiken på livet och du får energi att skapa förändring.


Sessionerna har en multidimensionell approach, eftersom allt hänger ihop - mentalt, emotionellt, fysiskt och spirituellt. Med hjälp av hypnos, hypnosterapi, EMDR, trauma-informerad coaching och praktisk coaching arbetar vi tillsammans bort de blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv optimalt. Vi hjälps åt att ändra mentala strukturer, skapa klarhet och fokus, balansera och läka känslor, se nya möjligheter, finna modet och drivkraften att genomföra förändringar och att följa hjärtat. Jag kallar det mind hacking. Allt jag gör är skräddarsytt utifrån dina individuella behov. Vi kan arbeta online via telefon eller Zoom. Vi kan också träffas hos mig i Malmö.

Mellan sessionerna får du support där vi ser till att:

 1. Allt landar bra i dig. Att du kan få svar på frågor, tackla gupp på vägen och hantera förändringar som sker utmed resans gång, då dessa inte alltid sker under sessionen.

 2. Du kan omvandla dina insikter till praktiska verktyg och actions som tar dig framåt i livet. Med praktisk coaching ser vi till att du implementerar det du har lärt dig, bygger dina resurser och skapar framåtrörelse genom hemuppgifter och uppföljningar.

 3. Du får hjälp med jobbiga känslor och situationer som kan uppstå i din vardag. Konkreta, handfasta råd och tips hur du kan lösa olika problem, situationer, konflikter, rädslor mm.

 4. Du utbildas i att förstå mänskliga tankar, känslor och beteenden, både dina egna och andras. Detta hjälper dig att möta och hantera människor, situationer och utmaningar på ett mer konstruktivt sätt. Med ökad förståelse kan du se klarare på saker och fatta fler välgrundade beslut som bygger på kunskap om vem du är och vilka behov du har.


Mina klienter säger att det är som att uppgradera sitt operativsystem.

Vi arbetar på att du ska:

 • Få klarhet och riktning i livet.

 • Identifiera och eliminera tankar som håller dig tillbaka.

 • Läka gamla negativa känslor som hindrar dig från att se positivt på dig själv och livet.

 • Läka trauman som bromsar tryggheten och glädjen i livet.

 • Rensa bort det som inte fungerar i ditt liv.

 • Förstå andra och varför de agerar som de gör.

 • Förstå dig själv, dina värderingar och drivkrafter och stärka din inre GPS.

 • Kommunicera och ta ansvar för dina behov på ett konkret sätt.

 • Kunna hantera stress och utmaningar bättre.

 • Kunna fatta bra beslut.

 • Skapa energi, nyfikenhet och motivation att växa och röra dig framåt.

 • Röra dig praktiskt framåt och ta dig an utmaningar i livet. 

 • Få bättre balans mellan dina olika livsområden.

 • Skapa inre trygghet, stark självkänsla och bättre självförtroende.

 • Få klarhet kring dina mål och planera för att nå dem.

 • Stärka kontakten med din inre intelligens och intuition.

 • Skapa mer glädje och tillfredsställelse i livet.

Mentorskap med transformativ coaching, hypnosterapi, EMDR och praktiska verktyg för att frigöra din potential. Online och i Malmö.

Allt det här får du:

✔  Uppstartsmöte för att klargöra dina behov och önskemål.

✔  8 sessioner för djupare transformation (IRL, telefon, Zoom).

✔  8 praktiska sessioner för att implementera förändringar (telefon).

✔  Checkups vid akuta behov och frågor. 

✔  Sammanfattning med tips efter varje session. 

✔  Handlingsplaner på hur du omsätter saker i praktiken.
✔  Hemuppgifter och uppföljningar av dina framsteg. 

✔  Skräddarsydda ljudfiler vid behov.

Karin Tyden 365

DIN EGEN ROADMAP

Digitalt program som guidar dig till din personliga vision av framgång. Ta kontrollen över din framtid genom att skapa klarhet kring vad du vill ha ut av livet och en plan att nå dit.

PRIS

40.000 kr exkl moms.

Faktura med 30 dagars betalning. Delbetalning kan ordnas. 

30-minuters orienteringssamtal hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap. 

Året med Karin har inneburit en djuprensning på alla plan i mitt liv. Jag har ändrat tankesätt kring mycket i mitt liv. Vilket självförtroende jag har fått. Tidigare gav jag ofta gett upp vid utmaningar. Idag genomför jag dem. Jag har en känsla av frid och jag har blivit så mycket bättre på att se de möjligheter som finns. Karin har hjälpt mig att införa rutiner som gör mitt liv så mycket bättre. Jag har blivit en bättre pappa, make, medarbetare, kompis. 
- Thomas

bottom of page