top of page

Gratis ljudfiler

För avslappning och inre växande.

Alla ljudfiler går att ladda ner. Markera önskad ljudfil och det dyker upp en klickbar ruta "LADDA NER". 

Materialet är copyrightskyddat och får ej tryckas, spridas, kopieras, säljas eller överföras utan tillåtelse från Karin Tydén.

PROVA PÅ HYPNOS

Prova på hur hypnos känns. För avslappning och att minska stress. Speciella tonfrekvenser för att stimulera hjärnan positivt. 
Längd: 13 minuter (musiken fortsätter)

ENERGIVIRVELN

Hypnos med den populära energivirveln som balanserar, justerar, reparerar och återupplivar kropp och sinne. Speciella tonfrekvenser för att stimulera hjärnan positivt. 

JAG ÄR VÄRDEFULL

Hypnos för att stärka din självkänsla, känna att du är värdefull och tillräcklig. Ett möte med ditt inre barn.

DITT INRE RUM

En resa in i ditt eget speciella rum, oberoende av tid och  rum. Ett rum där du kan få svar, läka, hitta styrka, uppleva kärlek. 

AVSLAPPNINGSMEDITATION

För avslappning och att minska stress. Speciella tonfrekvenser för att stimulera hjärnan positivt. 

NÅ DITT HJÄRTAS INTELLIGENS

När vi kopplar ihop hjärnan med hjärtat, öppnar vi dörren till det extraordinära, det vi kallar för det mystiska. Träna upp din intuition och lär känna dig själv.

HUR DU LYSSNAR

Sitt eller ligg bekvämt och se till att du är ostörd när lyssnar på ljudfilen. Lyssna gärna med hörlurar för bästa resultat. Du behöver inte lyssna aktivt. Det är ok om du flyter iväg och inte alltid hör eller kommer ihåg vad jag säger, ditt undermedvetna lyssnar ändå. Du får inte köra bil eller göra något annat som kräver din koncentration samtidigt som du lyssnar på ljudfilen. Skulle det uppstå en situation där du behöver vara alert och fullständigt medveten, kommer du att återgå till fullt medvetande med din normala kapacitet att hantera situationen på bästa sätt. Om du lider av psykiska besvär rekommenderar jag att du först konsulterar din läkare innan du lyssnar. 

Om ljudfilen stoppar när du lyssnar på den, beror det oftast på att din skärmsläckare/autolås bryter inspelningen. Justerar du detta i din mobil när du lyssnar, så är problemet löst. 

 

HJÄRNVÅGSSTIMULERING MED TRYPNAURAL 
Vissa ljudfiler innehåller vetenskapligt bevisad hjärnvågsstimuleringsteknik, kallad Trypnaural, som med hjälp av isokroniska toner stimulerar din naturliga produktion av serotonin, melatonin, dopamin och DHEA. Detta kan ge dig bättre sömn, jämnare humör, ökad hjärnkapacitet, bättre hälsa, ökad kreativitet, starkare intuition osv. 

bottom of page