top of page
Open Circle. Allt sker i realtid. Gruppcoaching och utveckling tillsammans i trygg miljö.  Workshop för grupper. Hypnosterapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.

Open Circle är inte en workshop där jag pratar och du lyssnar.

 

Open Circle är skapad som en djupdykande session för hela gruppen. Det är gemensamt. Det är socialt. Det är en djupgående upplevelse som vi samskapar i stunden.

 

Jag förlitar mig på gruppen. Gruppen förlitar sig på mig. Vi tillåter sårbarhet och öppnar upp för ett gemensamt växande som tillåter dig att expandera, utforska och blomstra mentalt, emotionellt och spirituellt. Även om du är i en grupp, så kommer det att känns som om du pratar med mig personligen i en session.

 

Open Circe är ett utrymme för dig att känna. Att tryggt få utforska din väg. Vi jobbar tillsammans helt öppet med det vi vill förändra i våra liv. 


Open Circle är levande, vilket innebär att gruppens behov och dynamik styr innehåll och riktning från gång till gång. Som bas har vi alltid ett tema som annonseras ut i förväg. Varje deltagare är aktiv. 


Grunden i Open Cicle är:

  • Lär dig hur ditt undermedvetna Matrix fungerar. 

  • Utforska var dina bromsar, blockering och rädslor kommer ifrån.

  • Få hjälp att släppa på bromsen och gasa.

  • Boosta ditt självförtroende.

  • Lär dig livsförändrande vanor och mindhacks.

  • Upplev genombrott i realtid.

  • Upplev stöttning, omtanke och gemenskap med andra.

Allt sker här och nu - i realtid!

Open Circle är bland det roligaste jag vet. Kraften i en grupp med samma intention att utvecklas skapar magi. Detta är chansen att bli coachad av mig i en intim miljö och djupdyka tillsammans i en liten grupp av engagerade människor. 

Du kan boka en halvdagsworkshop på 4 timmar. Eller så kan du boka in 3-4 tillfällen under en månad, à 2,5 timme åt gången. Du bestämmer tid och plats.

Maila mig om förfrågan/bokning av Open Circle för en egen grupp.

Open Circle. Gruppcoaching. Workshop för grupper. Hypnosterapeut, prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.
bottom of page