top of page
Coaching för självförtroende, självkänsla, frigöra potential, prestera bättre. Prisbelönt coach och mentor Karin Tydén.

Vad är coaching?

Att bli coachad innebär att vara aktiv och beredd på att utforska och utmana sig själv. Att öka sin kunskap och medvetenhet för att utvecklas och agera annorlunda. Vi riktar in oss på det som frigör och utvecklar din inre potential.

Djup transformativ coaching

Djup transformativ coaching är min specialitet. Det är här magin händer. Det är här du börjar att se världen på ett annat sätt och när du gör det förändras världen. Det är då kraftfulla förändringar sker och de sker snabbt.

 

Jag delar in min coaching i reflekterande coaching (samtalscoaching) och praktisk coaching.

Reflekterande coaching

När du behöver någon att samtala med på djupet och reflektera över saker, få nya perspektiv, finna dina egna svar och lära dig mer om dig själv.

Praktisk coaching

Praktisk coaching fokuserar på här och nu. Tillsammans ser vi hur du kan utvecklas framåt, nå dina mål och visioner och forma ett liv du tycker om.

Många klienter kombinerar hypnos, hypnosterapi och EMDR med praktisk coaching. Det är en kraftfull kombination där du får möjligheten att både djupdyka för att ändra gamla program som bromsar dig och få praktisk coaching kring hur du ska förändra det som inte fungerar i ditt liv och istället skapa framåtrörelse. Vill du göra mer omfattande förändringar och skapa långsiktiga resultat i ditt liv rekommenderar jag mitt mentorskap

Tillsammans upptäcker vi ett nytt sätt för dig att uppleva både dig själv och världen, ett sätt som tillåter dig att känna dig mer balanserad, gladare och mer kapabel att möta livet. Låt oss hjälpas åt att göra dig mer bekväm med att vara du, på ett tryggt och självklart sätt. Vi kan jobba online med exakt samma goda resultat som IRL hos mig i Malmö.

Jag har verkligen tagit tag i mitt liv efter vårt möte. Jag har inte längre dåligt samvete om jag inte jobbar, och det är faktiskt helt och hållet din förtjänst. Husbilen har kommit och jag känner en avslappnad frihetskänsla när vi är ute med bilen. Jag har träffat en jättefin tjej, så för tillfället känns allt mycket bra. Jag ägnar också en hel del tid åt mina barn, vilket jag tror uppskattas.
Sven-Ingvar

bottom of page