top of page

Klienter berättar...

CHARLOTTA

(1 session) Nu har jag genomfört presentationen. Över 600 personer kom och de gick såå bra. Efter vårt möte fick jag ett helt nytt mindset, vågade ta fokus ifrån mig och fokusera på gästen, jag kände en trygghet som jag aldrig tidigare känt. Har lyssnat på din skickade meditation varje dag och de har verkligen hjälpt! Tack för att du kunde bita tag i mina utmaningar och lösa upp dom. Sluta aldrig med de du gör. 😊 

 

KLIENT

(1 session) De första veckorna efter hypnosen dök det upp massa gamla beteenden och jag tänkte att ”Nä, det här funkade ju inte alls, jag har ju massa fler problem som vi inte pratat om!” Jag trodde att vi inte alls hade nått grundproblemet. Efter ett tag slog det mig att alla dessa beteenden bara är uttrycksformer för en och samma sak; vi hade visst det nått in till kärnan. När jag såg det var det som att min inre karta blev färdig och en enorm lättnad uppstod. Jag kunde för första gången på länge se mig själv som en helhet. Att de gamla beteendena dök upp såg jag som en slags utrensning, en chans att möta det som annars legat fördolt i mitt undermedvetna. 

 

Att komma i kontakt med mitt inre barn har varit läkande på så många sätt. Hon har varit så ledsen och känt sig utanför när jag förnekat hennes existens. Nu är hon med mig i allt jag gör och vi har kul tillsammans! Mitt i allt detta har jag fått en brinnande längtan efter att rida. Jag red som barn och var en riktig hästtjej. Nu rider jag en gång i veckan och känner mig nykär i livet. 

 

Jag känner mig stark, trygg och glad inför nya situationer. Där jag tidigare var rädd för att misslyckas känner jag mig idag peppad på att lära mig nya saker. Jag har ett annat mindset: ”Det är bättre att bara göra än att det ska bli perfekt, för då blir det aldrig av. Du lär dig längs vägen!” Det är som att jag blivit den förälder jag alltid längtat efter, den som håller mig i handen och vägleder mig. Jag hörde ett citat häromdagen: “It’s never too late to have a good childhood”. Från att ha känt mig som den fula ankungen känner jag mig nu som den trygga och glada ”statsministern” jag alltid varit. 

CHRISTER

(1 session) Det har nästan varit magiskt och jag kan inte sätta fingret på det, men det är som bortblåst…den där ångesten. Jag har exponerat mig för både det ena och det andra och det har fungerat utmärkt. Svettningarna är borta och jag VET att jag kan. Jag har nästan blivit lite religiös på kuppen. Sammanfattning - ångesten, svettningarna, obehaget är som bortblåst. Känner mig i balans, behövd…älskad…självförtroendet har ökat. Tidigare har jag tänkt ”hoppas ingen ser hur kass jag är för då får jag väl sparken…”, men nu känner jag mig behövd, det känns meningsfullt och jag har inga tankar på pension. Jag har t.o.m. blivit headhuntad till en intervju på ett nytt jobb.

 

KLIENT

Jag tog mig igenom nåt som jag aldrig trodde jag skulle klara av, processen är inte klar men jag står stadigt, tryggt. Processen pågår fortfarande, tidigare blev jag rejält triggad, men nu är jag en observatör. Jag engagerar mig inte lika mycket i vad andra sidan gör eller säger till mig eller om mig. Att känna efter ett samtal/möte att jag inte blev berörd är så vackert. Det är så vackert att vara i kontakt med sig själv på alla plan. Jag är så trygg i mig själv. Jag är så fri från de inre begränsningar. Jag omprogrammerar fortfarande, men jag ser skillnad, jag KÄNNER skillnad. I min omprogrammering är det skönt att känna att du finns.  Jag känner också att det är skönt att bara få njuta av processen och se vad som händer, det kunde jag inte innan. Jag ville fixa allt alltid. Tack Karin, jag är så tacksam att du finns. Jag är tacksam att jag sparade din hemsida 2019 när jag fick höra om dig. Jag tänkte: henne ska jag kontakta när jag verkligen har gjort allt som jag kan. Och jag kände från början att det var det rätta. Tack att du hjälpte mig att hjälpa mig själv, att komma hem till mig.

​ANETTE

Besöket hos dig var omtumlande på många sätt men har mynnat ut i mycket bra för mig. Tårarna jag fällde var många och läkande. Välbehövligt, även om det gjorde så ont först. Jag har fått en inbyggd trygghet där jag kan vara i mig själv utan att tänka på andra som jag gjort tidigare. Jag gör också snabba bedömningar om jag ska gå in i något eller hålla mig utanför. En fantastisk känsla när jag upptäcker att jag bara iakttar och att det negativa inte når in till mig. Precis vad jag behövde. Jag skänker dig ofta en tacksamhetens tanke och jag är så glad att jag bokade tid hos dig.

ELIN

Äntligen har en stor tyngd av sorg lättats från mina axlar som jag burit på i så många år och som jag trodde att jag alltid skulle bära på för resten av livet. Nu kan jag tänka på min bror och veta/känna att han verkligen har det bra där han är idag och den stora saknaden av en mors kärlek har jag idag istället fått förståelse för och kan ha en mor och dotterkontakt utan att känna ilska och besvikelse för allt som varit. Det känns som jag försonats med min barndom och kan äntligen vända blad och blicka framåt. Tack Karin för det otroliga jobb du gör med och för människor!

​KLIENT
Jag har bl a tack vare mitt ”uppvaknande” hos dig nästan helt slutat känna skam och skuld. Vaknar minst hälften av morgnarna med ett 5-4 3-2-1-go mindset. Fantastiskt! Denna styrka har jag tagit med mig och inspirerat en ung tjej att våga lämna sin våldsamma relation och dessutom övertalat henne att anmäla. Är faktiskt stolt över mig själv.

MARIA

(1 session) EMDR har hjälpt mig mycket. Rädslan att göra saker är inte alls så påträngande som den var innan. Rädslan hindrar mig inte längre för att göra saker. Tankarna att jag skulle ha svårt att äta kom, men försvann snabbt igen. Inte alls lika jobbigt när jag äter bland folk som det varit tidigare och om någon pratar med mig samtidigt som jag äter, är det inte lika skrämmande. Jag har fått ett nytt jobb och innan EMDR hade jag varit så fokuserad på vad jag skulle äta på lunchen och hur det skulle gå. De tankarna har jag inte på samma sätt längre, nästan så jag undrar var de tagit vägen. Det är otroligt hur fort det kan gå att bli hjälpt av EMDR. Din bekräftelse att jag var högkänslig fick mig också att förstå mig själv bättre. Att jag t.ex. har behövt vara själv för att få återhämtning och att det inte har handlat om undvikandebeteende, som jag tidigare trott. Och jag är mer accepterande kring tanken att jag kan äta själv om jag vill, gå en promenad om jag vill och inte känna mig annorlunda eller konstig för att jag gör det. Det känns jättebra, så stort tack till dig!

KLIENT

Tack för sessionen. Redan efter några dagar framstod en fullständig klarhet inom mig, vad jag ville göra, vad jag måste göra för att inte gå under. Jag fattade mitt beslut väldigt snabbt men ägnade flera veckor åt att "planera min exit". Bara det faktum att jag fattat beslutet gjorde dock att jag mådde bättre. Jag gjorde en tidplan och höll mig till den. Det var så skönt att känna hur tiden, dagarna, räknade ner. Det mest fantastiska var att jag några månader senare återfick min kreativa förmåga. Den som varit försvunnen under tre år kom helt plötsligt tillbaka. Det var en oerhörd känsla. Tankarna flödade lättare, minnet blev bättre och jag kände mig mindre förvirrad och mer närvarande. Jag fick energi och upplevde flow. Jag återupptog mitt skrivande och det är oerhört givande, jag är inspirerad och motiverad.

MIA

Efter min session med Karin fick jag en helt ny förståelse för hur min panikångest och scenskräck hade rötter i ett helt annat trauma från tidig barndom som jag aldrig själv kunnat koppla till. Med ny självinsikt kan jag se på reaktionen med förståelse och empati som gör att jag lättare kan släppa identiteten kring den. Karin har en intuition utan dess like och djup förståelse för beteendepsykologi som tillsammans gör henne till en av de vassaste utövarna inom sitt område. Karin kommer alltid vara min livlina om jag någonsin kör fast.

 

​LENA

Vilken ögonöppnare! Min höjd- och flygrädsla var inte alls vad jag trodde. Karin hjälpte mig komma till botten med problemet genom skickligt och uppmärksamt detektivarbete, på ställen jag själv inte letat. Nästa flygtur kändes så lugn att jag istället kunde ägna tid och energi åt ett härligt och närvarande samtal med min stolsgranne.

YLVA

Jag har haft en väldig fobi för möss och råttor. Efter att Karin har jobbat med EMDR med mig, så har jag inte alls den känslan kvar. Efter att ha sett en råtta på en restaurang så kunde jag konstatera till min dotter att "där är en råtta". Sprang inte ut, vilket är en helt fantastisk framgång för mig. Tack snälla Karin för detta.

LINA

Karin hjälpte mig neutralisera rädslan av att synas och ta plats. Hon hjälpte mig se/uppleva skillnaden mellan att visa sig och att bevisa sig. Tack vare en minskad press kan jag vara mer närvarande och connecta med andra. Att synas och höras är inte längre lika laddat och jag vågar skämta och visa min mer lekfulla sida, ett tecken på att jag känner mig mer avslappnad.

SVEN

Karin! Tack! Det är roligt att jobba igen. Jag pausar mer, har mer distans till allt jag "måste" göra och jag känner en mycket större frihet om dagarna. Prioriteringarna fungerar bättre, jag har mycket mindre jag-måste-göra-fort panik. Jag hade fler rädslor och begränsningar än jag visste om, Karin visade mig dem och tog bort dem. När min skruvdragare inte funkar går jag till bygghandeln, när han som håller i skruvdragaren inte funkar går jag till Karin.

SUSANNE

Min session hos dig i oktober har verkligen fått saker att börja hända, men i långsam takt (vilket är ovanligt för mig), men känner att jag mår bra av det mer behagliga tempot. Jag har fått upp ögonen för min uppväxt och hur mycket det har påverkat mig genom hela livet. Allt har nog inte riktigt sjunkit in ännu, men bit för bit får jag en förståelse för hur och varför jag agerar som jag gör i livet och i vissa situationer. Jag lyssnar på den inspelade ljudfilen från sessionen då och då och låter processen ta sin tid. Jag har börjat prioritera mig själv, sätta av tid för reflektion, skriva dagbok och börjat meditera igen. Det gör att jag får en skön känsla av lugn, trygghet och tillit till processen och att ”allt är som det ska”. Din bok, Min Hacking för rebeller, är så bra. Den har hjälpt mig mycket.

LINA

Den största skillnaden är att jag äntligen får uppleva frid. "Är det så här det känns? Är det så här trygga människor går omkring och känner till vardags?" är något jag gått och häpnat över. Jag förstår nu att mitt sinne och kropp varit i fight-or-flight-mode i 30 år, och hur mycket energi det gått åt att försöka skapa ro. Imponerad över vad jag lyckats åstadkomma i livet trots ett fullständigt inre "krig". Och jag känner mig väldigt hoppfull över vad jag NU kommer kunna åstadkomma framåt. Nu förstår jag att det var en inre trygghet jag behövde för att kunna gå vidare.
Sedan hypnosen har jag fått uppleva SÅ mycket kärlek, glädje och support, från både nya vänskaper och relationer som redan är etablerade. Jag får uppleva andra slags stöd som är mer emotionella, lättsamma, rådgivande, tipsande, nätverkskopplande. Jag har kämpat så mycket ensam, och det är dyrt att isolera sig och "klara sig själv" på så många sätt. Det är vackert att kunna ta emot och att luta sig mot varandra, som gör att relationen fördjupas och genererar ännu mer kärlek och connection. Nya jobb och uppdrag har också presenterat sig nu när jag ostört fått nörda ner, träffat andra nördar och jag äntligen känner mig REDO. Detta är bland det allra viktigaste jag gjort i mitt liv och jag är så tacksam att ha blivit hjälpt av dig och din oerhörda kompetens och magic!

CJ

Sedan min session med dig, så blev det precis som du sade. Saker och ting började sakta förändras. Från den dagen vi talades vid, släppte det obehag jag kände. Det ”svarta hålet” som jag kunde se innan, försvann bort och har sedan dess inte visat sig. Energin började komma tillbaka och mina frustrationer minskade. Helt plötsligt började dessutom sista årets ”otursförföljelse” ebba ut. Nu var allt tillbaka på en mer normal nivå igen och jag har i många perioder känt mig lugnare än på mycket länge. Visst har jag fått bakslag vissa dagar men det går fortare och är lättare att släppa frustrationen nu än förr.

ANN-SOFIE

Jag har levt med panikångest i över 20 år. Idag har jag minskat medicinen från 150mg till 25mg och är ångestfri. På EN session med dig. Jag är så djupt tacksam.

IDROTTARE

En liten hälsning från oss. Xxxxx har vunnit SM. Du har en del i guldet. Du öppnade en dörr till Xxxxx inre som vi sedan utforskade vidare. Ganska säker på att Xxxxx inte vunnit den här tävlingen utan den resan hen vågade ge sig ut på. Xxxxx har spelat hela tävlingen med glädje och utan ångest. Ett otroligt stort kliv i hens utveckling. Tack Karin.

LYCKLIG MAMMA

Tack snälla för den fantastiska hypnosen jag fick i november. Nu helt ångestfri och lycklig mamma.

​KLIENT

(1 session) Jag har fått "eld i baken", plockat in ny delägare, fixat styrelsen samt förnyat affärserbjudandet till kund. Vi har förnyat vår affärsplan, hittat bättre samarbetspartners och gjort undersökningar för att förstå vår marknad bättre. Tack vare sessionen med dig blev jag varse om hur klarsynt jag varit, men att jag intalat mig själv att jag inte hade rätt fokus och låtit det styra mina vägval. Eller snarare att jag inte vågat göra tydligare val. Jag har blivit tryggare i mig själv och vågat ta steg inåt men också utåt. Jag mår bättre och blickar framåt med lärdomar från förr. Jag vågar sticka ut hakan, men också lyssna och lära i processen. Jag ser resan på ett positivt sätt och låter inte tidigare utmaningar hindra mig. Jag har skiftat fokus från hinder till möjligheter.

JOHANNA

Efter en session med dig har jag inte fått de panikkänslor som jag tidigare har haft på jobbet. Inte en enda gång har jag varit panikslagen. Haft mer lugn än tidigare.

KLIENT

Jag vill verkligen att du ska veta att din kunskap, din visdom och ditt sätt att guida på är HELT FANTASTISKT. Jag beundrar dig verkligen för det jobbet du måste ha lagt ner för att kunna hjälpa människor (och mig) att hitta tillbaka till sin inre röst och fulla potential. Jag kan inte nog tacka dig. Du har hjälpt mig att lägga grunden inuti mig själv och hitta tillbaka till min sanning. Jag har alltid känt ztt vuxenvärlden och samhället försökt fostra mig till något, som aldrig har känts äkta för mig. För mig har det alltid saknat substans och en djupare mening som gjort att jag aldrig kunde få ihop bilden som omgivningen velat förmedla till mig. Jag kan idag se att vi från början programmerats till att tro att vi ska "passa in". Jag förstår varför jag varit "obekväm" för människor i min omgivning då jag alltid ifrågasatt "systemet" och varit nyfiken. Idag ser jag att det varit min räddning till att kunna ställa frågan "vad är frihet på riktigt?”

ANNIKA

Jag är betydligt mer rörlig och avslappnad i nacken. Inte lika depressiv i sinnet. Känner mer kärlek till mig själv och i mina nära relationer. Tycker att jag ser fler detaljer och nyanser, har mer tålamod. Det ger mig mer frihet, eftersom jag är mer medveten om det som händer omkring mig.​

SOFIA

Min stora insikt är hur för mycket jag har varit villig att tumma på hur jag själv mår, bara för att vara säker på att alla andra mår bra. Men plötsligt bara hände det. Jag satte ner foten mot några av mina kollegor när min gräns var nådd. Det blev inget gräl, utan jag bara markerade. Detta har jag faktiskt gjort vid ett par tillfällen. Jag har även sagt upp mig från mitt jobb för att börja på ett nytt jobb. Detta pga att jag inte accepterade hur jag har blivit behandlad av min chef. Detta har pågått länge, men jag inte har kraften att göra det förrän nu. Jag har också klarat av att sätta gränser mot min mamma, vilket jag inte trodde jag skulle kunna göra. Men det har jag gjort. När hon har velat ge mig dåligt samvete för något jag inte har gjort och då har jag varit tydlig och berätta att det inte är okej att hon gör så. Det har varit så jobbigt att säga emot men det har varit värt det varje gång. Det har hänt mycket positiva saker sedan jag var hos dig. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sätta gränser på det sättet jag gjort nu och jag är så otroligt tacksam för dig hjälp Karin.

 

​SONJA

Jag ska aldrig glömma besöket hos dig för några år sedan. Du lärde mig att byta klädnad och ta på kärlekens varma kappa. För mig är den röd.
Det tog tid, men nu har jag förstått och känner att jag kan älska den lilla skräckslagna flickan inom mig. Du är så klok! Har hjälpt mig hitta hem till mig själv! Utan ångest och oro har jag tagit stora beslut om att lämna över förtaget till de yngre. Detta ger mig möjligheter att följa med en bit in i framtiden.

MIKAEL

Jag var lite deppig efter vår session, men det släppte undan för undan. Och nu känner jag mig styrkt av det. Komplimanger funkar jättebra nu! Både nya och gamla söker sig upp i ljuset och välkomnas. Fantastisk boost! Accepterar inte när folk höjer rösten längre och backar inte alls. Om det inte tillför något konstruktivt ignorerar jag det bara. Summan är att det känns positivt!

MARIKA

Jag märker stor skillnad! Jag är snällare och inte alls lika ifrågasättande och nedvärderande mot mig själv. Jag har också känt mig gladare och mer uppsluppen än på länge. Jag har också vågat att vara rak på sak mot en jobbig kollega och ännu häftigare var att jag inte direkt började oroa mig för hur det landade hos henne, eller vad folk skulle tycka. Där kände jag mig verkligen säker - fantastiskt häftig upplevelse! Det kändes som det mest naturliga i världen. Självtvivlen har minskat ordentligt, känner mig mycket säkrare i mig själv. Mitt behov av att äta på känslor har minskat drastiskt och jag sover mycket bättre.​

ARTIST

Jag har inga ord för att uttrycka min tacksamhet för dig, universum och alla goda energier för den hjälpen och insikten jag fått bland annat genom sessionen hos dig. 2020 har visserligen ställt till det ekonomiskt med alla inställda konserter, men jag fick andrum och förstod att jag bara behövde stanna upp en stund. Jag är självständig mer än nånsin och känner inte igen denna nya starka, stabila jag… eller snarare så har jag saknat henne. Jag vill tacka dig igen och stort <3 <3 <3 <3 <3 <3

​KLIENT

Jag har gjort sessioner med dig, senast med rensning/frigörelse i livmodern. Nu växer där ett vackert väsen i det spacet, som kommer till världen snart. Kärlek och kram till dig ❤️

​KLIENT

Det jag har märkt är hur mycket mer mental kapacitet jag har fått. Energi som inte funnits där innan är nu där. Min egen styrka har ökat i takt med att jag har kunnat hålla alla de rutiner jag satt. Jag har också kunnat lyssna in mer på vilka behov jag har och aktivt välja hur de ska tillmötesgås. Bättre på att sätta gränser och mer i kontakt med mina känslor. Jag tror sessionen öppnade upp en stor kapacitet inom mig som gjorde att jag har orkat ta tag i allt annat omkring. Orkat lära mig mer, vilja mer, bli mer. Evigt tacksam för detta.

MIA

(1 session) Jag måste börja med att säga tack för allt du fick att släppa inom mig. Både psykiskt och fysiskt. Jag har vågat satsa på min relation och han förstår knappt vad det var som hände från en dag till en annan. Det känns så härligt. För första gången i mitt liv har jag insett vad JAG mår bra av och det har inget att göra med vad alla andra tycker är bra för mig. Jag är inte längre lika rädd för vad andra ska tycka och tänka och känner mig betydligt mycket starkare, modigare, gladare, närvarande och mer kraftfull. Om någon har åsikter så gör det inte längre ont. Det är deras bagage och deras fördomar. Jag har provat på 3 nya jobb och varit på anställningsintervju och även om jag blev nervös, så duckar jag inte längre och "paniken" blir inte lika fysisk. Den kommer ibland, men den sätter sig inte i kroppen på samma sätt. Det otroliga och något som fascinerade mig och vidgade min förståelse för hur kropp och sinne verkligen hör ihop var att kroppen också släppte. Jag har gått med spända käkar, låsning i bröstryggen, inflammerad axel, håravfall och dålig återhämtning efter träning. Allt släppte successivt inom loppet av 3 veckor. Nu går träningen bättre än någonsin och jag känner mig så stark! Min broms har lossnat och som du sa så är det sååå härligt när livet sätts i rörelse och jag får in både flow och ny energi. Tack Karin!! Orden du sa under hypnosen landade på riktigt när jag kom hem och fick sitta med ljudfilen i lugn och ro.. Jag har skrattat, gråtit och fått gåshud och nu är orden en del av mig. Tack för allt du sa och gjort för mig! Magi på riktigt!

JENNY

(1 session) Jag måste bara få börja med att tacka dig för hur mycket du har påverkat mig positivt. Att veta att jag har dig på en ljudfil har känts så tryggt. Under många år har jag haft stora problem att komma ner i parasympatiska nervsystemet, men nu när jag har lyssnat på din ljudfil samtidigt som jag legat på min spikmatta så har jag nästan varje gång kunnat komma ner i samma vilopuls som när jag ska somna (men i vaket tillstånd) och det kan jag inte någon annan gång under dagen. även om jag är lugn. Dina stärkande ord har fått mig att leva mer i nuet och att se saker och ting mer positivt. Jag blir inte lika besviken och uppgiven när saker inte blir som jag har tänkt eller bestämt och det är en otroligt skön känsla. Du hjälpte mig att förstå att jag alltid varit rädd för att hitta nya vägar och att jag alltid velat vetat den "rätta" vägen som jag länge har trott varit den enda vägen. Jag måste bara lära mig att känna mig trygg oavsett vilken väg jag tar och det jobbar jag på. Det går inte alltid, men bara vetskapen att det är så jag kan tänka, gör att det känns lättare. Jag tar saker på ett mycket lättare sätt och ser glaset mer halvfullt är halvtomt, trots rådande situation med Corona, (jag har tidigare lidit av mycket katastroftankar). Jag är också medveten om att inte applicera mitt beteende på framförallt min yngsta dotter. Så jag och min man jobbar dagligen på att stärka hennes självförtroende till att lösa vardagssituationer själv, innan vi kanske hjälper till. Tack ännu en gång för allt du har gjort för mig.

​ANNIKA

(1 session) Jag mår bättre och har gjort framsteg i min process på många sätt. Kan sätta tydligare gränser mot min mamma på ett sätt som känns bra. Vi ses och hörs inte alls lika ofta längre och jag säger nej utan dåligt samvete när jag behöver det. Hon respekterar det bättre än jag trodde. Känner mer tillit, trygghet och vågar gå min egen väg och bär på så sätt mig själv. Bryr mig mindre om vad andra ska tänka och tycka. Min intuition är mycket starkare nu. Har satt planer i verket för att skapa mer frihet och space. Slutar som anställd och kommer därefter starta upp mitt egna företag. Känns fantastiskt!! Har köpt din bok som är superbra och av den får jag mycket stöd. Är så tacksam för all hjälp jag fått från dig Karin
 

​JONNA

(1 session) Jag känner att jag vågar ta för mig mer, både på jobbet och privat. Jag har vågat ta obekväma samtal med min chef som jag inte tidigare vågat. Det kändes jobbigt, men ändå självklart att jag ska göra det. Även privat har jag tagit ställning till vissa saker, som jag vet att mina nära och kära inte håller med mig om. Jag känner mig modigare för varje gång och säkrare på mig själv. Jag känner helt klart att jag har mycket lättare för att peppa mig själv. Jag har nu bestämt mig för något som jag funderat på i många år. Jag ska läsa till ett nytt yrke! Jag har sökt in till skola i höst och trots att det är en turbulent tid känner jag mig säker i mitt beslut. Jag har ett mål i sikte och tagit första steget mot något nytt och bättre. Jag köpte din bok som också är ett fantastiskt redskap. Den är till stor hjälp. Din hjälp har varit helt magisk, otroligt att jag känner så stora förändringar i mig själv på så kort tid och efter endast EN session!! Jag är så tacksam! TACK❤️

 

​LOTTEN

(1 session) Jag har minskat kraven på mej själv, jag ringer upp mina föräldrar när jag vill och inte när jag borde. Sedan är det som att jag inte tar åt mig av det min mamma säger så mycket längre, vilket är skönt. Jag känner också att jag vågar mer. Har fått mer lust till livet. Jag känner mig starkare inombords och ser verkligen hoppfullt på livet och jag är övertygad om att jag kommer att blomma ut till fullo och bli oövervinnerlig. Så jag vill verkligen tacka dig Karin.

KLIENT

(1 session) Jag vet inte HUR jag ska sammanfatta allt med min son (13 år). Han är ett NYTT barn! Jag förstår inte. Han är utåtriktad, framåt, mogen, klippt sig, gillar snygga kläder… alltså en snygg, framåt tonåring. En nära vän som inte sett honom på över 6 månader fick en chock när hon såg honom. Hon tappade hakan och frågade vad som hade HÄNT. En charmig och social grabb. Vi tackade nej till dyra behandlingsskolor och vi valde att lyssna på vår sons driv och motivation. Han har därför fått välja sin egen skola och han är supernöjd. Du har gjort underverk. Du är en ljuspunkt i världen.

​LINNÈA

(1 session) Jag är så glad att jag testade på hypnos hos dig Karin. Jag känner mig betydligt säkrare i vem jag är. Jag har vågat stanna upp och gett mig själv den återhämtning jag behöver, för att kunna gå vidare i en riktning mer i enlighet med mina djupa livsvärderingar. Man kan säga att jag faktiskt börjat om på nytt!

KRISTA

(1 session) På jobbet har man lagt märke till en förändring och jag får höra av både kollegor och nära vänner att jag uppfattas ha en proaktiv och positiv inställning till min situation och samtidigt sprida positivitet runt mig. Så det känns bra :) Istället för att bara identifiera de negativa tankarna har jag även kunnat stoppa dem och ersätta dem med inspirerande inre målbilder och jag har inte blivit triggad på samma sätt av samma saker.

LAURA

(1 session)  Överlag så tycker jag att jag är säkrare på mig själv, den lilla flickan som jag identifierade mig med är inte så närvarande, utan jag känner mig mer vuxen. Jag känner att jag har kontroll och tar ansvar. Jag är inte lika rädd och orolig för saker och ting utan har mer en inställning att saker löser sig. Jag tar ansvar för att försöka lösa saker hellre än att börja älta och tycka att saker och ting är jobbigt och svåra, vilket jag tidigare lätt föll in i. Självklart har jag haft dagar då allt känts mer motigt, men jag tycker att jag kommer ur det lättare genom att verkligen känna efter varför det känns som det gör, vad ligger bakom och inte falla in i en offerroll, som jag lätt gjorde innan. Nu när jag sitter och sammanfattar mina tankar kring vad som skett sen vi sågs, inser jag att det är rätt så mycket. Det känns häftigt och jag är stolt över mig själv. Jag vill verkligen tacka dig!

VERONICA

(1 session) Härligt att få ha träffat dig! Du berikar mitt liv. Efter vår session sattes något igång i mig och det gav sig uttryck i bilder. Det är helt fantastiskt. Jag har aldrig målat innan och tänkt att det inte är något jag kan. Jag älskar det, att få sjunka in i skapandet. Kan se mig själv i mina tavlor. Den lilla, stora, kraft, ensamhet, bus, kärlek, saknad... Jag märker att jag börjar känna mig mer trygg i mig själv och stå upp för den jag är. Jag har lite lättare för att inte gå in i en reaktion och katastroftänk.

​VALENTINA

(1 session) Sedan vår session har jag inte haft ont i magen (magkatarr eller stress/ångest och ont i magen) en enda gång faktiskt! Jag har inte heller känt ångest. Ibland har ångestkänslor smugit sig på men då har jag kunnat möta dem och låta dem passera förbi utan att de stannat i mitt mentala eller i kroppen. Jag har känt mig lättare och mer positiv när jag tänker framåt och på framtiden även om inget rent praktiskt har förändrats i mitt liv ännu så känns det på god väg.

DIANA

(1 session) Det tog några dagar innan jag började märka förändringar och sen kom det ännu mer positiva förändringar efter några veckor. Det kom liksom helt naturligt. Mycket mer energi fick jag, jag blev gladare och framför allt började jag ta tag i saker som jag bara skjutit på. T.ex började jag rensa massa gamla saker och kläder, slängde/skänkte mycket. Det hade jag lite svårt med innan. Jag kände mig piggare och inte lika trött som innan. Jag orkar mycket mer och har mer lust till att göra saker och ting.

 

ERIKA

(1 session) Gjorde en fantastisk hypnosterapi förra veckan och frigjorde massor med gammal sorg som jag inte visste jag hade på ett kick. Nu känns livet sååå mycket lättare, mer harmoniskt och jag ser ljust och kärleksfullt på framtiden. Känner mig tacksam och jag vill rekommendera och dela med mig av världens absolut bästa och skickligaste coach. Hon har gjort underverk både för mig och många av mina klienter och vänner.

NICOLINA

(1 session) Sitter just nu på ett fantastiskt café, som råkar spela min favoritmusik i bakgrunden i väntan på all näring jag älskar. Jag tog mig ensam till Costa Rica och lever min dröm. Jag är fri från tyngd och blommar ut för varje dag som går. Jag möter de mest fantastiska människor som ger mig plats och lyfter mig. Jag känner mig äntligen förstådd och känner av snabbt vilka människor jag inte ska lägga min energi på. Jag har blivit än mer modig, tydlig med vad jag vill, kör stenhårt på min intuition, jag hör den bättre och jag älskar det. Livet är mer lättsamt, jag lever närmre både hjärta och själ, vilket ger en sån frihetskänsla. Du gav mig den största nyckeln i livet med din förståelse och erfarenhet och detta är starten på resten av mitt fantastiska, färgglada, högkänsliga och sensationssökande liv. Jag är så tacksam för min session hos dig och du gav mig kraften att lita på det jag alltid haft inom mig. Du är en stor förebild.

DANIELLA

Jag har lagt märke till att jag kunnat skilja på vad som är mina egna känslor och vad som är andras och därför kunnat ta ställning till att inte göra något exempelvis. Jag märkte redan första dagen att jag kunde andas mycket bättre än vad jag gjort på flera år och det har fortsatt! Trycket i bröstet ner till magen är nästan försvunnen.

ISABELLE

(1 session) Den största skillnaden jag har märkt är att min rädsla har blivit mycket mindre. Den finns fortfarande kvar i vissa tillfällen, men är betydligt mindre än innan jag kom till dig. Känner även att mitt mindset har förändrats och jag har lättare att hålla mig lugn även i stressiga situationer kring ridningen. Jag känner att jag har kontroll över situationen och att jag har mer tillit i min styrka.
Ridningen går jättebra! Vi har gjort en så stor utveckling båda två! Nu kan jag rida helt själv och i alla gångarter, både ute på ridbanan och i ridhuset. Han har skenat några gånger med mig, men jag har inte blivit lika rädd som jag skulle blivit innan hypnosen. Jag känner mig mer lugn i hela situationen när han sticker, för jag vet att han inte vill mig illa. Vi har fått ett så starkt band till varandra, att vi litar på varandra oavsett. I söndags red vi i ridhuset för första gången på ett helt år! Red i alla gångarter och kände verkligen hur lugn han var i hela situationen.
Så tacksam för att jag fick gå på hypnos hos dig! Du har hjälp mig så mycket!

 

MUSIKER/ARTIST

Måste bara tacka dig en gång till för allt du gjort för mig! Känner mig så mycket mer stabilare nu, även om tankar och känslor kommer in så är jag så otroligt mycket mer i schack. Jag har fått en större förståelse för saker och ting som händer inom mig och att djupare knutar har knutits upp nu som skapades när jag var liten. Jag har bestämt mig att nu fokusera och hålla min disciplin till min musik och mig själv ett tag framöver. Så vill bara tack dig så himla mycket! Som jag sagt förut, så har det här varit det bästa jag har gjort!

KATARINA

(1 session) Jag har börjat låta mig själv uttrycka mina känslor mer. Jag behöver inte vara någon annan för mina barn, än för någon annan i min närhet. Jag vill ge dem kärlek på samma sätt som jag ger kärlek till mig själv och till dem jag har runt omkring mig. Det är härligt att få visa sina känslor utan att någon ska "trösta" eller dämpa dem. Bara att någon kan finnas där bredvid som stöd. Nu har jag börjat bygga upp mitt företag. Det känns spännande och läskigt...men jag känner en glöd i mig nu. Prestationen finns fortfarande med mig så jag får ofta stanna upp och backa in i mig själv för att inte prestationen ska vara för drivande i det jag gör. Jag känner väldigt tydligt när jag går in i rollen att prestera och därför är det bra att ha barnen runt mig som påminner om det prestationslösa varandet.

EMIL
(1 session) Det har hänt rätt mycket sen sist. Har blivit mer medveten och fått mer självinsikt från ett helt annat perspektiv. Kan väll beskriva att det både är skrämmande och spännande, samt en befrielse när jag fått möta mig själv och min kapacitet på ett helt nytt plan. Har fått mer klarhet i vad som begränsar mig och är motiverad till självförverkligande. Känns lite som att jag levt ett liv i 3D som varit inboxad av system, normer, rädslor och nu när jag fått upp ögonen finns det inget stopp på hur mycket jag kan expandera, 4D och vidare. Hela upplevelsen har fått mig att läsa mer om psykologi och så mycket som möjligt om kroppen, centrala nervsystemet och sambandet mellan allt. Ska nu inrikta mig mot neuroimmunologi, neurofysiologi, neuroforskning samt biomedicinsk teknik.

 

​ROBYN

(1 session) Jag har upplevt underbara förändringar sedan vår session. Jag är mycket närmare att avsluta mitt projekt. Jag är mycket mer beslutsam. Det har blivit enkelt och roligt att fatta beslut. Jag säger till mig själv, "Jag vet", och det känns kraftfullt och bra. Jag säger också "jag hittar stöd", och det känns bra. Ett par förseningar har uppstått, men jag har kunnat se dem från den ljusa sidan och lösa problemen.

JENNY

(1 session) Det känns väldigt bra efter sessionen. Det är mycket som händer och det som jag mest lagt märke till är att suget efter både mat och alkohol för att döva känslor inte finns kvar. Ibland dyker det upp en tanke om att köpa något att hetsäta, men det är inte ett sug, snarare en gammal vana. Det känns så himla bra när jag efter en hel arbetsvecka med mycket att göra och många tankar kring om jag är tillräckligt bra, inte har ätit på känslorna och inte ens funderat på att äta på känslorna. Jag äter när jag är hungrig och jag äter bra mat! Jag var i England förra helgen, en rejäl utmaning när det gäller mat. Det gick som en dans! Insikten är att jag tydligen kan hantera lite annorlunda mat någon gång ibland när situationen kräver det. Det är inte katastrof längre! Så galet skön känsla!

JOHANNA

Jag vill TACKA dig så otroligt mycket för att jag har fått tillbaka mina ord! Det som tidigare stoppade i halsen eller vid tangentbordet, flödar nu av sig själv. Som om någon bara låter mina fingrar löpa. Magiskt!

MALIN

(1 session) Jag släpper saker väldigt mycket snabbare än tidigare och jag tar jobbet lite lättare. Jag känner att jag orkar ta i och göra ett bättre jobb. Jag har skapat fler tillfällen med mina barnbarn som ger mig energi och jag tränar mer. Du är en klok kvinna och har givit mig många bra råd. Jag har fått kvitto på både att jag gör för mycket och vad jag kan göra annorlunda. Du har med förnuftiga ord beskrivit vad som är oviktigt och vad som är viktigt. Med din metod har du styrt in mig på ett spår som så småningom kommer lyfta fram mig. Tack!

ROGER

(1 session) Det tog ett tag efter du hjälpt mig, men plötsligt en natt så klickade det till och jag vågade mig fram till fönstren. Inte utan oro, men ändå. Nu sedan några veckor så vandrar jag runt obehindrat och njuter av utsikten från lägenheten! Så det är ju inget snack om att det fungerade! Kortfattat gjorde jag slut med alla tankar i huvudet och numera är jag väldigt fokuserad och närvarande i allt. Inget fantiserande och dagdrömmande. Svårt att beskriva, men en sådan lättnad!

​SVEN-INGVAR

(1 session) Jag har verkligen tagit tag i mitt liv efter vårt möte. Jag jobbar en del och det tycker jag bara är kul, det känns bra med en långsam nedtrappning. Jag har inte längre dåligt samvete om jag inte jobbar, och det är faktiskt helt och hållet din förtjänst. Husbilen har kommit och jag känner en avslappnad frihetskänsla när vi är ute med bilen,. Jag skriver vi för jag har träffat en jättefin tjej, så för tillfället känns allt mycket bra. Jag ägnar också en hel del tid åt mina barn vilket jag tror uppskattas.

IRENE

(1 session) Din session har hjälpt mig på flera olika områden. Stärkt min självkänsla, och fått mig att bli mer objektiv i mina tankegångar, fått mig att sluta älta saker jag inte kan påverka. Att bara droppa en tanke som är "fel", att slippa ångesten i vissa situationer är fantastiskt.

MARIE

Jag har verkligen på riktigt landat i mig själv. Jag har en inre trygghet och tillit som är grundad på ett mycket djupare plan än tidigare. Jag har en helt annan kontakt med min inre vägledning och är trygg i den. Har en mycket större medkänsla både med mig själv och andra och känner tacksamhet på ett oändligt djupare plan. Stort och innerligt tack för allt du bidrar med i mina processer! Det är ovärderligt på så många plan att få hjälp med det!

KAJSA

Jag sover bättre. Jag har i praktiken nästan helt slutat med min sömnmedicin och även om jag vaknar nattetid kan jag somna om och tankarna tar inte över längre.

SOFIE

STORT tack för din hjälp! Jag har känt mycket skillnader. Det har kommit successivt att jag har märkt att jag har ändrat min inställning till mig själv i många situationer. Jag har ifrågasatt mig själv när jag är självkritisk och mer insett att jag kan bestämma vem jag vill vara och att jag inte behöver försöka vara någon som jag tror att andra vill att jag ska vara. Det gör att jag känner mig mycket lugnare och tryggare i mig själv, med andra och utan andra. Det känns inte heller som att jag bryr mig lika mycket om att försöka skapa lugn och trygghet när jag är med andra. Det känns bara bra på ett naturligt sätt och när det inte gör det, är jag snällare mot mig själv och då känns det också bättre. Jag känner mig mycket tryggare när jag spenderar tid med familjen. Jag känner mig inte heller så ensam, utan fylls istället oftare av tacksamhet när jag tänker på alla fina människor jag har runt mig. När jag känner mig ensam känner jag att ensamheten skapar jag för att jag vill skydda mig själv, och med den förståelsens känns ensamheten mer ok. Besöket hos dig har verkligen gjort skillnad i mitt liv. Tack♥️!

 

​MARTIN

Jag märker skillnad hela tiden. Känns som att jag aldrig känt mig så ”fri” i hela mitt liv. Jag uppmärksammar och definierar energier snabbare och håller därför på att utveckla strategier för att kunna möta dem på ett bra sätt. Upplever att jag börjar se skillnad på när det inte är min uppgift att ”fixa” någons lycka.

KLIENT

(1 session) Jag är mycket tacksam för mötet med dig. Jag har helt klart ett annat tänk nu och jag har börjat förändra mitt beteende. Är noga med att göra vad som är bra för mig och sådant som JAG vill. Använder mig av 5-sekundersregeln när jag börjar tveka och gör saker som jag vill, även om de känns jobbiga initialt.

MARIKA

(1 session) Jag känner mig starkare, mer rotad, bryr mig inte så mycket vad andra tycker. Jag har fått fler kunder som kommer till mig, när jag är i närvaro och med öppet hjärta. Jag säger ifrån och säger mer vad jag vill och tycker – skönt. Jag expanderar! Jag älskar och accepterar mig själv betydligt mer än innan. Istället för att kritisera mig själv för att jag är så inkännande, är jag istället tacksam för det. Nu är jag tacksam för alla mina gåvor. Jag har fått oroligt mycket tecken de senaste två månaderna. Jag känner stor tacksamhet och imponerad över mig själv och samspelet med universum. Jag känner sinnesro, styrka, megapotential, tacksamhet, kärlek, visdom, ljus och glädje. Stort tack igen Karin – du är helt fantastisk! <3

STEFANIE

De första 1-2 månaderna efter vår första session, märke jag inte någon större skillnad. Efter det började jag känna betydande förändringar i hur jag upplevde min miljö och ”min verklighet". Jag känner fullständigt förtroende för livet, jag har tagit ett stort kliv framåt i självkänslan och kan närma mig nya människor med mindre rädsla. Jag accepterar att jag är unik och jag är komplett som jag är. Jag har också mött nya, mycket intressanta människor i mitt liv, som stöttar mig mycket i mitt karriärliv och i min personliga utveckling. Jag känner så mycket kärlek omkring mig, och låter saker flyta, håller inte kvar gammalt bagage. Många människor i min närmaste omgivning "försvann", och jag kan låta dem gå utan rädsla.

ULRIKA

(1 session) Det största som hände bara ett par veckor efter vår session var att mina andningsuppehåll nattetid har tagit en dramatisk vändning från makabra 51 andningsuppehåll/tim till 8/tim (gränsvärdet är 4)!!! Jag sover mer/längre och bättre nu än vad jag gjort på många år. Visst händer det att jag inte sover alls men nu orkar jag det. Ansvarig sköterska för sömnapné trodde knappt sina ögon när hon läste av resultaten :).
Tack för att du fann ut att jag njöt av att berätta om mina krämpor, tyckte verkligen att det lät helknäppt. Jag hade en väninna som förstärkte det och jag har i princip brutit kontakten med henne och det är riktigt befriande. Det kändes som att hon ville hålla mig kvar i allt det som jag tyckte var eländigt. Sista veckorna har jag verkligen njutit av att inte ha ont, att jag är piggare, att jag är glad och jag går med högt huvud och stolt hållning. En av mina största vinster förutom andningen är att min kropp håller för att planera olika projekt. Jag har också lärt mig att prioritera lugn och ro efter kroppsligt ansträngande dagar. Jobbmässigt går det lättare eftersom jag är piggare och jag vill gärna gasa till hösten.

EVELINA

(1 session) Jag kan ärligt inte minnas sist min ”relation” till mat var så här avslappnad som den är nu. Idag är mat ”bara” mat. Även om jag fortfarande njuter av att ge mig själv nyttig och hälsosam mat som jag vet stärker mig, så slår jag inte ner på mig själv när jag äter något som inte anses vara lika hälsosamt. Jag får heller inga infall av att jag måste äta allt som jag kan komma åt, utan om jag ”unnar” mig något som jag tycker är extra gott, så äter jag av det så länge det är njutbart och sen är det bra. Jag tror att jag hade en bild innan jag kom till dig, att min självkontroll skulle bli 100% och jag skulle aldrig ”falla dit”, men efteråt har jag insett att det inte alls är det som har hänt, utan resultatet är något mycket bättre. Det är svårt att förklara för andra hur jag känner, men att kunna leva utan att konstant tänka på vad jag får äta eller hur mycket jag får äta är en enorm lättnad, som jag inte kan beskriva med ord. Vissa dagar tänker jag fortfarande på hur mycket jag bör äta eller hur min kropp ser ut. Men skillnaden på hur mycket jag tänker på det är så enorm, att jag också känner att det får ta sin tid och att jag hoppas att jag kan komma dit där jag känner mig helt bekväm med mat och i min kropp. Det är många runt omkring mig som säger att det är stor skillnad på mig, både i mina energier och på min kropp rent fysiskt. Jag tror att jag med hjälp av hypnosen har kunnat släppa så mycket ångest kring mat, att min kropp har hängt med i den utvecklingen, för så bekväm som jag är i min kropp idag har jag inte varit på väldigt länge. Det har också varit fantastiskt skönt att jag har kunnat behålla min hälsosamma relation till mat, då det under våren har hänt saker som förr har varit typiska exempel på något som kan trigga igång en hetsätning. Jag är så tacksam för de förändringar som jag har upplevt hittills. Tack för verktyg till att kunna leva ett mycket mer avslappnat liv, det är fantastiskt!

ANNA

(1 session) Tack för en bra session! Känner att jag har blivit bättre på att säga ifrån och kunna säga nej. Har även blivit tryggare som människa, vilket har resulterat i att jag byter jobb till hösten. Så det känns som att jag är på rätt väg.

SANDRA

(1 session) Jag förberedde mig inför arbetsintervjun, lyssnade på din ljudfil, lyssnade på "I am Unstoppable" Jag följde dina tips hur jag skulle göra under intervjun. Jag har nu fått besked att jag har fått jobbet och jag svävar på moln och är så extremt lycklig för denna möjlighet. En helt ny väg öppnas upp för mig här. Jag är så tacksam för all hjälp och allt stöd jag fått av dig Karin, så du anar inte. Vårt möte strax innan arbetsintervjun spelade STOR roll, det går inte att värdera.

ALBIN

(1 session) På sista tiden har jag känt mig starkare än någonsin. Min produktivitet har ökat och jag mår bättre överlag. Min förmåga att ta beslut har blivit bättre och jag känner att jag rör mig framåt med medvetna steg.

ZANDRA

Jag tycker det känns jättebra. Jag är supertacksam då både utbrotten och ilskan har minskat. Sen blir jag fortfarande arg och irriterad ibland, men det är upp till mig att träna mig. Jag har börjat meditera och det hjälper mig helt klart. Jag hör min inre dialog rätt tydligt. Elaka tankar kommer, men jag låter dom passera lättare. Och fler kärlekstankar kommer oftare. Förstår att jag inte är mina tankar och försöker att inte ta dem på så stort allvar. Mitt värde har höjts. Tack!

​ELIN

(1 session) Jag tyckte vår session var väldigt ögonöppnande och intressant och de fysiska förnimmelserna jag fick var helt otroliga. En väldigt cool upplevelse! Skillnader jag har märkt i vardagen är att jag inte är lika brydd kring saker och ting. Jag tänker mer "klarar andra det så klarar jag det". Två tydliga skillnader jag märkt av är:
1. Jag har börjat säga ifrån till folk på jobbet när det är något jag inte tyckte är ok. Enkla saker som när samma person kommer för sent till möten varje gång och då sade jag ifrån, vilket jag inte brukar göra. Så jag tränar på att säga ifrån och stå upp för mig själv.
2. När jag var och åkte skidor och åkte off pist för första gången. Inte en enda gång var jag orolig över att jag inte skulle klara olika underlag eller branter. Jag åkte till och med ofta först. Jag blev väldigt överraskad av mig själv. Jag brukar aldrig ta för mig på det sättet.

EMME

(1 session) Jag märker absolut skillnad i att jag vågar utmana mig själv i att äta fisk. Vit fisk känns helt hanterbart nu. Lax har jag smakat vid flertal tillfällen och kommit fram till att jag förmodligen inte gillar det. Det känns helt okej att inte gilla saker, efter mötet med dig. Jag förstår varför jag reagerar som jag gör i vissa situationer och kan därmed hantera känslorna bättre.

PETRA

Det har varit omtumlande kan jag säga. Men jag har bestämt mig och vet att jag måste stå för vad jag vill och tycker, inte vad de andra runt mig vill. Jag har gjort det, vilket inte alltid uppskattats av min man, men jag har hållit fast vid det och det känns skönt inombords. Trots konflikter.
Jag känner mig starkare och tror mer på mig själv. Jag har även släppt taget om min barndom, klivit ur det och känner att det var då, inte nu. Jag kan inte låta det påverka hur jag mår idag. Så min vardag känns bättre, jag tänker ofta på dig när jag ska göra saker, får frågor och ska bemöta andra. Du finns där med dina råd och det hjälper mig. TACK! Tack för att du finns, utan dig hade jag aldrig tagit mig hit där jag är idag.

MALIN

(1 session) Kan meddela att jag känner en stor skillnad efter vår session och det gäller framför allt att jag känner mig mer harmonisk och lugn.
Känner mig så oerhört tacksam över att ha fått din hjälp, som gav mig insikt och ett svar på orsaken till min inre stress. Nu ligger alla pusselbitar på sin plats och jag njuter av tillvaron med mig själv och andra på ett helt annat sätt en tidigare. Jag känner mig också starkare och gladare. Du är helt fantastisk och jag kommer kontakta dig igen om och när jag skulle behöva. Tusen tack för all hjälp Karin!

MIKAELA

(1 session) Först och främst: TACK, TACK, TACK!!! Jag vet inte hur du lyckats, men jag har varit en helt annan person under mina senaste resor. Min första flygning till England endast en vecka efter vår session borde ha varit en katastrof. Det var de värsta förutsättningarna för mig: åska, vi satt fast i planet på marken i en timme innan avgång på grund av det dåliga vädret (ångesten borde kommit bubblande), utan min familj, väldigt turbulent etc. MEN: jag lyckades hålla mig lugn, kunde fokusera på glädjen, nöjet med min resa och fick endast lite handsvett när det var som värst. Vår långa flygning till USA ett par veckor senare gick också hur bra som helst. Denna resa var lugn och jag lyckades till och med somna, vilket inte har hänt de senaste 5 åren överhuvudtaget. Jag är så glad att jag hade min session med dig, på något sätt har den redan gjort mirakel!

 

​KLAS

(1 session) Jag känner mig 10 år mognare än tidigare. Jag har inte tagit några droger eller missbrukat annat sedan min session hos dig. Jag har sökt vidare behandling, så jag får regelbunden stöttning. Jag känner mig lättare, mår så otroligt mycket bättre och har inget sug efter droger. Känner mig precis som innan 2015 i det sociala, jobbet och familjen. Jag har fått feedback att andra också uppfattar mig så. På den här korta tiden har jag fått så mycket tillbaka av livet och det sporrar mig att fortsätta framåt på den här mer ansvarstagande banan. En del saker du sa kändes lite provocerande i början, men jag har tänkt på dem varje dag och jag har tagit tag i dem. Det känns rätt och min självkänsla har ökat avsevärt. Sessionen hos dig i kombination med behandlingen i vården har förändrat mig. Helt klart. Jag tar ansvar. Jag ska vara vuxen. Jag ska finnas där för andra som behöver mig. Jag är inte ett litet svagt offer i en ond cirkel längre. Så jäkla glad att jag bokade in mig hos dig. Jag känner styrka och vilja och kämparglöd att vara mitt bästa jag för mig själv och för min omgivning. Jag känner att Universum ser det. Tack!!!

DANIEL

(1 session) Jag är säkrare och lugnare i mig själv, mycket mindre påverkad av andras inkongruens, mindre övertänkande och mer klarhet. Jag har märkt att jag vågat vara mer fysiskt närvarande, stått upp för mig själv med andra, och bland annat min chef och min far har svarat positivt på detta. Jag känner mig hälsosamt respekterad och som en mer egen person.

ANDREAS

(1 session) Jag märker absolut skillnad, framförallt i tankesättet. Känner mig inte lika osäker inför någonting som jag ska ta mig an utan tänker snarare - JA, det där fixar jag. Livet känns positivare överlag.

ANNE-MARIE

Tack för 2 mycket bra sessioner. Dagen efter vårt sista träff räknade jag 54321 och galopperade och har gjort det sedan dess!!!!!!!!!!
Nu går det bara framåt. TACK!

JOSEFIN

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig fina Karin. Känner mig som en helt ny människa - en människa som äntligen fullt ut landat i varandet och med en tillit till att jag nu oavsett vad som händer alltid kommer vägledas av mina värderingar. Alltid älskat att prestera och haft ett enormt självförtroende däremot har jag i möten med dig insett att det jag behövt jobba med var självkänslan. Din förmåga att kunna hitta den verkliga kärnan till känslor av ledsamhet, oro och frustration är fortfarande något jag är mäkta imponerad över. Jag kom till dig med en bestämd uppfattning om vad som var anledningen till att jag såg världen i en mörkgrå nyans men det visade sig vara något helt annat. Nu vandrar jag vidare i livet med en stor tillit till att jag duger precis som jag är och jag tycker till och med för det mesta att jag är en riktigt fin människa med sunda värderingar. Om jag någon gång i livet återigen behöver mentorskap som verkligen gör skillnad finns det bara en person jag kommer vända mig till igen - Karin Tydén.

​ANDREAS

Det känns faktiskt väldigt bra. Lyssnade varje dag i en månad på ljudfilen och tänkte positivt varje morgon, innan jag gick upp. Har klarat nya mål och känner mig stolt och stark.

ERICA

(1 session) Jag vill bara mejla och säga TACK TACK TACK för hjälpen jag har fått av din coachning och ljudfilen!! Det har gjort så otroligt stor skillnad för mig och fått mig att förstå mig själv och kunna bearbeta mina "issues". Jag är kanske inte en helt ny människa, men verkligen en mycket starkare och tydligare person och jag känner mig inte alls lika rädd, orolig och ältande som jag gjorde innan vi träffades.

PER

(1 session) Du är grym! Du hittade min dotters ”taggar” och tog bort dem. Jag har fått en helt ”ny” dotter!

SOFIA

Ett stort tack för de sessioner du gjort med mig. Jag har börjat öppna upp och ta emot mycket mer från Universum och har till och med träffat en jättefin kille. Jag har också fått ett spännande deltidsjobb medan jag sätter igång mitt eget företag. Du är en stor förebild och har hjälpt mig så mycket med mig själv dessa år. Stort tack!

OLA

(1 session) Många saker i vardagen har förändrats till det bättre. Jag har lättare för att säga nej utan att automatiskt få dåligt samvete, jag är mer utvilad mentalt och håller då också ett bättre mentalt fokus. Dessutom känner jag på ett djupare plan mer livsglädje. Jag har haft lätt för att känna tacksamhet och glädje, men nu är det snäppet djupare. Jag har mediterat till ljudfilen varje dag sedan 2/1. Detta gör jag på morgonen för att sedan sätta mig direkt och skriva ned vad jag är tacksam för, vad jag prioriterar under dagen och vad som kommer att fylla dagen med glädje och gott innehåll. Detta har arbetat och fortsätter att arbeta djupt inom mig. Du är grym på det du gör! Du är skicklig, noggrann och rakt på sak. Du har ett djup som få har och då blir allt enkelt för mig. Jag är mycket glad över att våra vägar har korsats. Ser fram emot att få fortsätta jobba mig dig.

ANNA, KONSTNÄR​

Jag känner mig tryggare i mig själv och mer strukturerad, jag har slutat tycka synd om mina kunder när de ska betala. Jag får saker gjorda med ny effektivitet. Tack så mycket!

MARIE

(1 session) Det känns bra, jag tycker att jag gradvis gör framsteg. Jag känner mig lättare till sinnet, gladare och mer positiv i min inre dialog generellt. Jag är helt klart en bättre vän till mig själv, än jag tidigare varit. Jag har stått upp för mig själv på ett lugnare sätt än tidigare och det känns mer självklart att fråga mig själv vad JAG vill innan jag tackar ja eller nej till saker. Jag prioriterar mitt eget välmående på ett annat sätt och det känns mer självklart att göra det. Så stort tack från mig!

PIA

(1 session) Var ska jag börja? Det händer så mycket och det händer pö om pö hela tiden, nya saker nästan varje dag. Det är helt fantastiskt.
Jag har slutat att gå runt och älta gamla oförrätter som upptog en massa energi innan. Det gör att jag är mycket mer i nuet och har mycket mer energi. Jag tar tag i allt från småsaker till större projekt med lätthet och väntar inte på ”rätt tillfälle”. Det är stort för mig. Jag upplever att jag är modigare i samtal. Jag vågar säga min mening och det känns lätt och jag tycker att jag gör det med kärlek. Jag tar det inte personligt om någon i min närhet är tjurig eller på dåligt humör. Det gjorde jag tidigare. Jag rensar i hyllor och lådor som jag inte gjort på länge. Det känns helt fantastiskt och jag känner mig lite som en ny människa. Den hämndlystna personen finns inte där längre, utan jag kan säga min sanning till personen direkt och det blir avklarat där och då. All energi jag får av det, istället för att tänka på vad jag skulle ha sagt, kan jag lägga på sånt som jag har skjutit upp tidigare. Även om det är något jag tänker ta upp med någon behöver jag inte tänka på det dagligen utan lägger det åt sidan tills jag träffar personen nästa gång. Allt det där är väldigt stort för mig. Jag känner också att jag sträcker på ryggen mer, känner mig säkrare och starkare helt enkelt. Jag har rekommenderat dig till mina vänner och pratar vitt och brett till alla som vill lyssna hur bra det har varit för mig.

IDA

Tack för att du är så otroligt bra på ditt jobb, det har gjort mitt liv lättare att leva.

HANNAH

Det har blivit blev en stor skillnad. Litar mer på mig själv i olika sammanhang och är lugnare. Dömmer inte mig själv lika hårt. Blev också medveten om hur jag kan stjälpa mig själv med negativa tankar, vilket är bra. Så det känns bra.Tack för all hjälp!

MARIE

(1 session) Stort tack för vår session! Efter den kändes det mycket bra. Som en nystart i mig själv. Svårt att förklara, men som om jag fick tillbaka mig själv och att den där delen som inte känts riktigt hel nu var på plats. Väldigt självklart och tydligt så var jag i mitt jag. Jag har haft ett inre lugn och en ny grund i mig själv. Situationer och händelser där jag tidigare fallit djupare i tvivel och självkritik påverkar mig inte på samma sätt. Jag kan få upp en tanke eller känsla kring det, men det går inte in i mig på djupet som tidigare. Jag behåller mig själv och min tillit till mig själv mycket tydligare och lättare. Det är också lättare att stå i min fulla kraft och jag bär med mig den som en mycket självklarare del än tidigare.

KRISTINA

Jag har blivit en bättre version av mig själv. De delar jag tycker bäst om i mig har förstärkts, och de som har varit hinder och till last har försvagats eller helt suddats ut. Jag är snällare mot mig själv generellt. Även om det fortfarande dyker upp tillfällen där jag känner att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig, så kan jag betrakta känslan och sedan släppa den. Jag får ofta kontakt med den visa delen av mitt medvetande och talar ofta till mig själv, säger att jag gjorde vad jag kunde och tröstar när det behövs och peppar med att säga att jag duger precis som jag är när jag behöver det. Ett konkret exempel är att jag inför en tenta, som jag inte pluggat tillräckligt inför, eftersom just det ämnet inte intresserar mig så mycket, först blev stressad, kände oro och ångest. Då visste jag att jag behövde hitta styrka och fokus inom mig. Jag kunde be mig själv om hjälp att hitta ett lugn i att jag skulle göra mitt allra bästa och om det inte räcker till så gör det ingenting. Jag fick högsta poäng av samtliga 180 deltagare på den tentan. Jag talar numera ofta till mig själv och har med hjälp av det hittat en kärlek till mig som kanske funnits där redan innan, men som jag inte varit säker på. I och med det känner jag inte längre behovet av att jämföra mig med andra, eftersom jag är bäst på att vara jag och jag är nr 1 i min värld, så behöver jag inte vara det i någon annans. Jag känner nu att jag är viktig och värdefull, och om någon annan tycker om mig så är det toppen, men jag kommer fortfarande vara värdefull oavsett. Tack för din vägledning, den har hjälpt mig väldigt mycket. Flera gånger har jag tänkt på det och skickat dig värme och tacksamhet.

NIKLAS

(1 session) Jag känner skillnad i min vardag då jag inte tar mig själv på lika stort allvar längre, allt behöver inte vara perfekt. Jag tänker ofta på att personer i min närhet är osäkra hur de ska bemöta mig, rätt lustig insikt nu när jag är medveten om det. Var nyss på kurs där vi fick sitta i en stor hörsal och ha redovisning inför alla. Var och en fick rollspela mot läraren och de andra fick ha synpunkter. Det gick över förväntan och inte samma panik som tidigare. Upplevde snarare fokus och lite som en bubbla som uteslöt de andra deltagarna. Jag har även fått insikt att hur det ska kännas att köra 100 % och att inte ha pressen att alltid försöka att vara bäst. Känner också ett annat lugn inom mig. Jag känner att sessionen har hjälpt mig, så tack så jättemycket. Jag kommer garanterat att återkomma till dig. Min fru har märkt skillnad på mig, så även hon vill nog komma till dig.

KLIENT​

(1 session) Jag har börjat fråga vad jag känner och tycker i första hand, vad jag tycker om att göra. Jag har försökt att förstå mig själv bättre genom att läsa böcker inom bland annat filosofi och detta har hjälpt mycket. Förstår och ser saker och ting helt annorlunda. Jag är väldigt tacksam över vad jag har. Jag känner mig hel och jag är glad över mig själv, jag är nöjd med mig själv och känner att jag är perfekt som jag är. Jag gör saker mer helhjärtat. Jag behöver inte så mycket bekräftelse utifrån längre, jag är mer tillfredsställd med mig själv. Jag känner att jag är på god väg till dit jag vill vara med mig själv. Dina ord på ljudfilen har gett mig styrka och tar mig tillbaka till att jag ska vara rädd om mig själv. Och även om vardagen är stressig och jag glömmer bort mig själv ibland, så hittar jag ganska snabbt utrymme att slappna av och finna lugn och ro för min själv och mina tankar. Du har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår tid.

KARIN

(1 session) Min hjärna är så mycket lugnare än tidigare. Jag tanker otroligt sällan på mat numera. Så skönt att inte vara så hooked i hjärnan kring mat hela tiden, utan få koppla av och istället använda hjärnan till annat som är viktigare. Matfixeringen har minskat otroligt mycket och jag behöver inte bara umgås runt matbordet. Istället föreslår jag att vi umgås genom en powerwalk eller hundpromenad eller annat. Jag har bokat in egentid, en stående tid varje månad då jag gör något som inte innebär mat/dryck, till exempel fotvård eller massage eller träffa mina väninnor. Jag är otroligt förbluffad över hur du hjälpte mig på en session att knyta an till problemet och guida mig att lösa det. Tack Karin, det är ovärderligt det du gjort. Du är helt fantastisk och den gåva du har att spot on komma till kärnan.

 

CECILIA

(2 sessioner) Något fantastiskt har hänt. Jag har haft arytmi i många år och jag har faktiskt ett stetoskop som jag använde, samtidigt som jag gjorde hjärtmeditationer. Efter jag har träffat dig är arytmen borta! Jag kan inte tro det! Jag har inte heller haft någon ångest sedan jag senast såg dig.

PÄR

(1 session) Jag har märkt många positiva förändringar i mig själv. Har kommit på mig själv att jag stå upp för mig själv i flertal situationer där jag tidigare varit tyst. Har även varit stoltare över mina prestationer och känt mig nöjd i olika lägen där jag tidigare känt en stress över att vilja ha mer. Vilket gjort att jag varit gladare, kunnat skratta igen, vilket jag kommit på att jag haft svårt för ett tag. Har sedan 2 år också fått allergiska reaktioner när jag druckit vin och öl, blivit röd under ögon och i ansiktet och det har försvunnit efter min hypnos hos dig.

ANDREAS

(1 session) Märkbara skillnader är självinsikt. Innan vår session ansåg jag mig ha ganska bra självinsikt, men efter vår session har det framkommit mer. Detta har betytt mycket för hur jag har sett på saker och ting. Jag har känt mig väldigt rörig, precis som allting har varit obalans men sedan "planat" ut efterhand. Detta känns ju såklart skönt. Precis fattat ett omfattande livsbeslut som verkligen prövat min förmåga att fatta beslut och komma till skott. Jag har dock tagit mig igenom detta mycket smidigare än tidigare beslut, som varit mindre omfattande. Att vara mer nöjd, och framför allt acceptera mig själv och vad jag är någonstans i livet känns jätteskönt. Tack för allt så länge!

SUSANNE

(1 session) För snart ett år sedan åkte jag många timmar ToR för en session med dig. Mitt fokus låg kring lagrad ilska som jag inte förstått fanns där, men som börjat sippra ut och skapade ett kaos av känslor inom mig som jag inte förstod. Jag var helt inställd på att vi skulle prata om mitt äktenskap med en man jag separerat ifrån. Vi pratade inte alls om honom Direkt gick du till min barndom. Jag har ingen aning om hur det hände, jag förstår inte vad du gjorde med mig. Du sa att jag egentligen är en ”fire cracker” som bara väntar på att få komma ut. Jag visste att du hade rätt, jag hade bara glömt bort vem jag egentligen är. I början kände jag inte så stor skillnad, men efter ett tag började jag inse att min ilska gentemot min mamma hade övergått i likgiltighet och det är inte något positivt för mig. Jag mailade dig och du förklarade att allt var i sin ordning och att processen fortskred som den skulle. Tänkte inte så mycket mer på det tills jag en dag faktiskt fick lust att ringa min mamma. Inte för att ”ställa henne mot väggen” utan för att jag helt enkelt saknade henne. Jag upptäckte att mitt behov av att anklaga hade ebbat ut. Det stod plötsligt helt klart för mig varför hon har handlat som hon gjort och att hon aldrig menat att göra mig ledsen eller sätta mig i känsloskuld, som jag så många gånger mått dåligt över. Hon har utifrån sitt perspektiv gjort precis så gott hon kunnat. Hon älskar mig och visar det på sitt speciella sätt. Jag har gråtit av ilska, känsla av värdelöshet, frustration, sorg, bitterhet, ensamhet, maktlöshet... ja, de flesta jobbiga känslor. Nu förstår jag att gråten tillhör min läkeprocess och jag håller inte tillbaka när den kommer. För gråten är inte längre förknippad med dessa jobbiga känslor utan jag ser den mest som en del i mitt helande. Jag tom välkomnar den! Jag känner mig mer och mer befriad för varje ”utrensning” och det viktigaste av allt: Jag har tagit tillbaks MIG, den ursprungliga tjejen, som varit på villovägar i så många år! Jag har också träffat en man och bara vet att han är rätt för mig. Från djupet av mitt hjärta Karin, TACK för att du hjälpte mig!

SUSANNE

(1 session) Skillnaderna i vardagen är att jag känner mig friare och gladare, en känsla av lättnad och tacksamhet, kan också komma på mig själv med att vara fnittrig eller att det bubblar inombords. Har kontakt med min lilla inre flicka, hennes nyfikenhet och upptäckarglädje och att det är ok, jag är ok! Märker att jag kan släppa saker snabbare, känslor av ensamhet och övergivenhet sitter inte kvar lika länge. Jag lyssnar mer på mig själv och mina behov, märker att det inte blir bra eller goa känslor och tankar när jag går emot mig själv och mina behov. Vågar lita på att det blir bra när jag väljer mig själv. Är så tacksam över att ha få träffat dig och återkommer framöver. Tack än en gång för din hjälp, förmåga och professionalitet.

 

EMMA

(1 session) Jag har märkt stora skillnader! Jag är mycket lugnare och gladare. Min mamma har sagt att hon märker en helt annan energi runt mig, att jag inte bara tar energi utan även ger och jag känner det inombords att jag mår betydligt mycket bättre. 
Jag märker att jag inte är lika arg eller lättirriterad längre, jag kan låta mina syskon komma och avbryta mitt samtal med mamma utan att få ett utbrott, vilket jag alltid fått innan. När det gäller min hjärtesorg. Jag har vuxit så mycket sen det tog slut med honom och jag känner en extrem skillnad sen min session hos dig. Det var som en sten som släppte och jag var inte lika arg på honom längre, utan kände att det var en vinst för mig, att det var något jag behövde göra, men han tog steget som jag inte vågade. Jag tänkte efter och undrade hur det skulle sett ut i mitt liv om jag fortfarande varit tillsammans med honom och jag hade inte kommit såhär långt i mitt liv. Det är en bit kvar på vägen i mitt sörjande men det känns som att det är normalt sörjande över att förlorat en person som man älskat och ens bästa vän. Men sörjandet tar inte över mitt liv som jag kände att det gjorde innan. Jag kan se att jag kommer hitta någon kille som älskar mig så som jag vill bli älskad och tills att jag hittar honom vill jag växa ännu mer och bli mer självständigare så att jag vet vem jag är när jag träffar den killen som jag bildar familj med osv. Och att jag även vet att jag klarar mig själv, att jag inte behöver vara rädd för att gå in i ett förhållande igen, även om det inte kommer hålla livet ut. Jag vill tacka för sessionen, den har verkligen förändrat min syn på livet!

HELEN

(1 session) Tack för den magiska sessionen!!! Sååååå kraftfullt!!! Jag är verkligen häpen över resultatet. Största insikten jag fått med mig är, att jag kommit hem till mig själv. Fått ett helt annat fotfäste i mig och mitt liv. Känner mig lugn trygg och full av tillit på något underligt sätt.
Allt i mitt liv har vänts 180 grader, så jag är snarare stilla och exponerar ”mitt nya jag” i små lagom doser. Ex. Jag är lugn och tydlig med mina egna behov och har fokus på mig och min må-bra-känsla, istället för andra. Låter situationer visa sig och utveckla sig utan att jag känner omedelbart behov av att ingripa, så skönt! Jag har inte en aning om vad denna session för med sig mer, men så här långt är det nästan lite overkligt. Tusen tack, Karin! Du har gett mig nytt liv!

KERSTIN

(2 sessioner) Jag har märk att jag är mer tydlig, mer beslutsam. Det här tycker JAG! Det har varit lättare att var tydlig gentemot min man, att även mina åsikter ska räknas och respekteras och att de gör det. Min rädsla för höga röster – här använder jag verktyget ” det där tillhör inte mig, jag behöver inte bry mig” och det har varit oslagbart. Jag till och med drömde en sån situation första natten och använde mig av verktyget du lärde mig. Underbart befriande! Jag har äntligen satt igång på ett stort konstverk som ska delta i en stor utställning. Känner väldigt stor skaparglädje när jag väl satt igång, även om igångsättningsmotståndet var brutalt. Nu skapar jag minst 1,5 timme per dag. Härligt!
Direkt efter vår session bokade jag en jurist som upprättade testamente och fullmakt för att ha ordning på min framtid. Min nästa riktigt STORA utmaning är att återuppta bilkörningen som helt legat nere cirka 4 år. Jag är jätterädd, men ska köra igen för att ta tillbaka min självständighet och att kunna komma och gå som jag vill.

 

​CECILIA

(2 sessioner) Jag har nu landat i att ”jag är hellre lycklig än att ha rätt". Jag upplever det som att en "förbannelse" släppt o känner mig friare att välja mitt liv och med glädje. Jag är tacksam över ditt och mitt arbete och sorgeprocessen i sig. Så här bra har jag inte mått sedan jag var en obekymrad femåring, även om separationen från min sambo känns hemskt sorglig. Jag ser fram emot att leva och uppleva mitt liv. Så underbar känsla!

MORGAN

You are marvelous at what you do and you have really helped me! ❤️

MARIANNE​

(1 session) Du är med mig varje dag sen vår session i slutet av april! Varmaste och djupaste TACK. Jag ÄLSKAR att lyssna på min ljudfil! Den är min oas, kravlösa rum, möte med mig själv, hoppet, sanningen och tilliten till att det undermedvetna jobbar FÖR mig, även om jag inte kontrollerar tankarna. Min gränssättning har blivit tydligare för vad jag accepterar och mitt mod att ge uttryck för det har vuxit. Jag är inte rädd för att bli illa omtyckt på bekostnad av att vara sann mot mig själv. Jag känner verkligen hur jag omfamnar “lilla jag” i mitt inre hjärta nu, och hur jag tar hand om henne, den lilla tjejen som längtar så mycket efter närhet och omsorg. Mitt tema nu är hälsa och helt omedvetet har jag gått ned i vikt. Det är viktigt vad jag stoppar i mig och jag gör yoga, som kan vara vägen till min hållbara, långsiktiga hälsa, tror jag.  Meditation tillsammans med min yogaträning gör att jag uppnår en ny dimension som leder mig till modet att ta beslut och vara sann mot mig själv.
De varmaste tankar och tack för ett fantastiskt möte med oanade resultat!

HELENE

(1 session) Jag känner en stor skillnad i vardagen!! Jag känner mig lugnare och piggare och som att hjärnan inte går på högvarv när barnen är hos hos. Tack för din hjälp!! Du är bäst!!

MARIA

(1 session) Mår helt fantastiskt! Känner lugn i mitt inre. Tagit tag i att rensa ut vinden, som jag inte gjort på över 20 år. Så jag tar en sak i taget. Nu vill jag bara ta tag i nästa sak, och nästa och nästa. Har en sundare relation med mina barn och inte lika orolig för dom längre heller.

ANNA

(1 session) Först och främst TACK!!! Jag känner mig säkrare och kan ta motgångar bättre. Allt känns lättare. Jag är mycket tryggare!

MADELAINE

Det har gått över förväntan. Visst kickar suget in - men mer och mer sällan. Verktygen om att identifiera mina ansvarsområden och kunskap om att jag faktiskt kan välja om jag vill ta det på mig eller om det ska läggas på någon annan hjälper mycket både privat men också på jobb. Jag upplever det som att jag kan portionera min energi mycket bättre och på så sätt få energi över till mig. Tillåter mig att ta micropauser (likt tidigare rökpauser) med syftet att landa in och rensa mig själv på intryck, tankar och krav. Och mitt lilla mantra - ”Jag vill inte ha den cigaretten faktiskt - den kommer inte ge mig något jag behöver” gör att det känns som MITT val varje gång jag väljer att avstå - och så känner jag mig ännu stoltare och nöjd. Stort tack för hjälp att hitta mig i allt virrvarr.

 

​INGELA

Ren och skär lycka att känna flygplanet dra på för fullt och lyfta. Glädjetårar och klump i halsen. Numera finns ingen flygskräck, bara glädje. Tusen tack för det! Och då har jag aldrig nämnt för dig att jag tyckte alla flygresor var jobbiga! Numera sitter jag lugnt med rosa kinder, och får behärska mig att inte skrika ut min glädje. Vad har du gjort med mig???

HELENA

Vi har jobbat ett antal sessioner med olika saker och som ett resultat verkar blodtrycket ha sänkts. Så här säger klienten:
"Har besvärats av något förhöjt blodtryck ett antal år, men nu är det normalt och bra. Det gjordes en 24 timmars studie förra veckan och blodtrycket är väldigt bra. Nu väntar jag bara feedback från läkaren som skall förklara den märkbara förbättringen på något sätt."

EDDIE

(1 session) Vår session gav mig väldigt mycket! Jag har trappat ner på metadonet från 40mg/dag till 30mg/dag sen vi sågs. Och det känns bra! Jag vet att jag kommer att klara det här. Tack för din hjälp! Du är jätte duktig på det du gör.

BARBRO

(1 session) Jag går inte upp på natten, jag somnar lättare, jag mediterar dagligen. Kort sagt en förändring till det bättre har startar.”

TERESA

(1 session) Tack så mycket för hjälpen! MR (magnetröntgen) undersökningen gick bättre än jag förväntade mig. Kände ingen rädsla alls. All oro var som bortblåst. Avslappningsmedicinen behövdes aldrig inför undersökningen. Under tiden jag var i röret kände jag ingen rädsla eller obehag. Tack Karin för hjälpen.

 

​EMMA

Senaste tiden har jag känt mig lugnare och mer connectad med mig själv. Det känns som att jag har skalat av flera lager sedan vår senaste session. Det känns som att jag är mer ärlig mot mig själv och kan känna mig mer ärlig i mina relationer. Att hela tiden mötas genom hjärtat! Det är underbart! Så en förbättring på den fronten med minst 50 procent och det känns som att för varje gång jag lyssnar på ljudfilen förankras det än mer.

IAN

There is something so beautiful about moving out of a dark and confusing place as I did today. I am so grateful for speaking with you Karin and for the changes that happened.

​CHRISTEL

Tack för ett för mig, fantastiskt möte! När jag vaknade i morse kände jag ett lugn och att det är Okej som det är Nu, ska verkligen ta det i min takt nu! Än en gång, jag är så tacksam över att jag en gång fick höra talas om dig och kom i kontakt med dig. Din behandling passar mig perfekt, jag som inte har tålamod att vänta utan vill ha en snabb förändring på saker som inte är bra – och du hjälper mig otroligt mycket och peppar mig. Du är verkligen värd varenda krona. Tack för att du tar dig tid och engagerar dig.

ERICA

(1 session) Efter hypnosen kände jag mig extremt vilse, det var nästan som om du hade raderat hela min hårddisk och jag fick börja om från start (vilket jag senare förstod du typ gjort och att jag nu ska bygga en ny hårddisk med rätt tankesätt). Hypnosen hjälpte mig extremt mycket då jag förstod varför jag blivit röd i jobbiga situationer (den riktiga anledningen) och att jag nu kunde lugna mig från detta. Såklart är jag inte helt botad. Men på något sätt, känns det mer okej. Jag skiter lite mer i att jag blir röd, för jag vet att min kropp varnar mig, men för fel saker. Så jag försöker visa min kropp nu att det den försöker varna mig för, behöver jag inte vara rädd för. Jag tog även ett prat med min pappa och satte ner tydliga gränser vilket kändes jättebra. Det hände väldigt mycket under flera dagar som gjorde att jag nästan tappade allt hopp, men jag stod på mig mot honom och tillslut förstod han att jag nu vuxit upp och kommer inte tolerera droger och hans sätt att prata med mig. Samma dag som jag pratade med min pappa pratade jag även med min mamma. Vilket gick jättebra, hon förstod att hon inte kan dricka runt mig längre. Allt har gått extremt bra och jag har kommit väldigt långt och känner att jag kan hindra mig själv från att bli röd i huvudet väldigt ofta. Mycket har som sagt försvunnit eller blivit bättre, och det som fortfarande är jobbigt kommer att bli bättre. Nu vågar jag utsätta mig för ”det farliga” vilket gör att för varje jobbig sak jag gör, desto lättare blir de ”lättare” sakerna. Jag måste bara höja min tolerans på vad som är jobbigt. Jag kommer absolut komma tillbaka till dig i framtiden, planen just nu är att fortsätta få instinkter och lyssna på dem och följa min vilja att klara allt som jag tror är jobbigt. Så återigen, tack för alla verktyg du gav mig för att lyckas. ☺

MARIE

Jag vill bara berätta att jag skrivit en bok om min upplevelse av mitt liv. Du är en stor del till att jag verkligen vågade och att jag fått fram ur mitt undermedvetna händelser jag glömt. Jag har givit dig ett litet tack i boken. Boken heter Drabbad av livet. Det är otroligt kul men samtidigt så främmande att se sitt eget alster på Adlibris och andra internetbokhandlare. Du lärde mig att våga ta fram min kreativitet.

 

KLIENT​

(1 session) Jag har känt mig lugn och trygg hela veckan och inte rodnat vid något tillfälle. Som en bonus har jag inte heller haft ont i varken käkar eller nacke och jag har otroligt nog kunnat gå på toaletten varje dag!

JOSEFIN

STORT tack för att du får mig att se på min situation med klarare ögon. Med andra ord - du rockar Karin!

CECILIA

(1 session) Tack för en fin och speciell session igår! Jag vet att det kanske är lite tidigt att återkoppla redan dagen efter, men jag vill så gärna berätta hur det känns för mig! Det var så speciellt att uppleva gamla minnen på det sättet som du guidade mig. Att titta på dem som ett litet barn och samtidigt sätta vuxna ord på hur det kändes just då. Tårarna bara rann och det var både oväntat och förlösande, då jag visserligen har lätt för att gråta, men aldrig någonsin gråtit över dessa minnen tidigare. Det var också fantastiskt att få kliva in i minnena som vuxen och ställa saker till rätta, precis som jag så självklart gör med mina egna barn, men aldrig någonsin gjort med mig själv. Jag utsatte mig själv för värsta testat ganska direkt efter vår session. Inte för att jag nödvändigtvis ville det, men för att det ingår i min måndagsrutin att träffa en person som jag har lite hang-ups med. Och vet du! Jag klev in osminkad, lugn och trygg, vågade titta personen i ögonen och hålla kvar blicken och le. Och jag rodnade inte! Det kändes så naturligt. Som mitt rätta jag. Kanske var det en tillfällighet...men nej...det tror jag givetvis inte! Tack! Tack! Tack!

CINDY

(1 session) Tack så himla mycket för sist, det går redan skett en stor förändring inom mig och jag börjar känna mig så himla mycket starkare ensam.

MARTIN

(1 session) Tack för en superbra session Karin! Upplever redan nu en förändring. Det är som att jag uppmärksammar korsningar där jag väljer att se saker med en öppenhet och positivitet och där jag tidigare sjönk ner i dyn av oro och rädsla.

 

​INGELA

Det du håller på med är verkligen some powerful serious magical shit. OMG!! Du är helt unik i ditt sätt att jobba med din energi.

JOHAN

Jag har vansinnigt mycket att göra just nu, jag måste anställa en ny VD och just nu ska jag till New York och sedan vidare till Costa Rica. I ärlighetens namn så har jag dock inte mått så här bra på länge och det är jag väldigt tacksam för Karin! Du har hjälpt mig enormt mycket och efter varje samtal blir jag bättre. Snabbt som fan går det också.

EMMA

Karin, TACK! Helt magiskt! Jag känner mig så ren och klar, strålande! Jag vet redan vad mitt nästa steg är och vad jag vill göra framöver. Det känns djupt förankrat i mig och som det verkligen är något JAG vill! Tänk att det kan kännas så klart redan?! Så lätt! TACK älskade Karin! Jag vill arbeta som Du ❤

CECILIA

(1 session) Jag var på hypnos hos dig förra året och känner faktiskt att det blivit avsevärt mycket lättare att prata inför folk. Jag har använt din inspelade meditation vid de tillfällen jag behövt ladda och det ger kraft. Tack! Inte omöjligt att jag kommer igen.

KRISTINA

Du har hjälpt mig med många saker, först var det ett hjärnspöke där jag klamrat mig fast vid en person och kunde inte släppa taget, sedan hjälpte du mig med min inställning till mat och nu senast att våga ta plats och prata inför människor.
Jag har märkt stora förändringar i mitt liv efter hypnossessionerna. Första gången jag besökte dig hade jag fastnat lite, jag hade jobbat på samma ställe i flera år, hade köpt min lägenhet och varit tillsammans med min pojkvän väldigt länge. Det hände ingenting nytt och jag var rädd att gå utanför min comfortzone. Sedan dess har jag börjat plugga psykologi, jag har gått ner 6 kg och idag var jag på en intervju för en tjänst som verkligen kräver mycket socialt. Det skulle innebära en stor risk för mig att byta bransch och lämna min fasta tjänst med bra lön men jag vill ta steget, jag vill hoppa. Tack för din vägledning, är övertygad om att den haft en betydande roll i min utveckling.

 

​JOHAN

(1 session) Jag var hos och ville ha hjälp med följande:
Min inre dialog säger att jag inte duger. Jag kan inte uppskatta mig själv och mina prestationer. Jag lägger fokus på att jag är kass och förstör på detta sätt alla saker som jag tycker är roligt och egentligen ska ge mig energi. Jag ifrågasätter ofta mig själv som medmänniska och vän.
Hur har det gått? Direkt efter sessionen kände jag en stor förändring och jag kände att det var som ett tungt ok släppt från mina axlar, det kändes ljust och lätt inombords. Jag kommer ihåg att hela bilresan hem tänkte jag att ”får jag behålla denna känsla bara en dag så var det värt allt!!!”. Jag har sedan dess, gjort de små enkla övningar du rekommenderade, vilket hjälpt mig att ännu ha kvar den goda känslan! Jag vågar snart lita på att den är befäst. Min inre dialog har blivit mycket mindre självdestruktiv och litet mer realistisk, vilket jag är väldigt tacksam för. Jag har dessutom fått mycket mer energi, vilket gjorde att jag nästan blev litet för energisk en period, så jag behöver lugna ner mig och återhämta mig en smula för tillfället. Jag lär mig nog att hitta balansen så småningom. Min fru säger att hon ser klara förändringar i mitt beteende och energi och min dotter har påpekat att jag fått ”en ny glöd och en livfullare blick” än tidigare, vilket var en väldigt fin komplimang. Jag är väldigt tacksam för mina framsteg som har gett mig ett bättre liv.

KAROLINA

Vill passa på att tacka dig för det du har lyckats med, med mig, jag kan inte sätta fingret riktigt på det men jag är mycket gladare nu förtiden. Mina kollegor frågar vad som har hänt med mig, om jag har vunnit på lotto mm. Min chef kom in till mig i fredags och berättade att mitt namn hade kommit upp på deras ledningsgruppsmöte och att alla hade märkt att jag är mycket gladare nu och lugnare i humöret.

HANNAH
Har vetat prova hypnos under en långt tid men inte riktigt vågat. Nu kom jag till skott och bokade en session med Karin. Är både förvånad, tacksam och nöjd över resultatet. Det Karin hjälpte mig med att bli fri från en konflikt som jag försökt lösa nästa hela mitt liv. Genom terapi, kbt, personlig utveckling och många andra kurser och tekniker. Nu snart två månader efter första sessionen så känner jag mig friare och mer hel inombords. Det är svårt att beskriva värdet av mer frihet i livet. För mig är det värt otroligt mycket. Att kunna vara mer sig själv utan gamla programmeringar är en gåva. För mig blev det lite som en nystart. Kan varmt rekommendera Karin om man effektivt vill ha hjälp att komma åt roten av ett problem eller trauma.

KLIENT​

Jag hade en fantastisk session med dig för två veckor sedan och vi jobbade med sexuella övergrepp som jag varit utsatt för.
Redan dagen efter fick jag ett ”test”. På mitt arbete kom säljchefen och sa att det skulle komma ett antal unga män och ha en fest i vår möteslokal på kontoret, samtidigt som jag skulle vara i byggnaden och göra rent. Normalt skulle jag ha blivit skräckslagen, men jag tänkte ”Spännande, låt oss se vad jag kommer att göra den dagen." Det som förvånade mig den dagen var att jag hade ingen ångest alls. När gästerna kom gick allting bra. Jag gjorde rent på mitt håll samtidigt som jag hörde deras fest pågå. Jag mötte säljchefen och jag kunde prata med honom och vara mig själv, utan att vara generad eller på min vakt eller spänd. Vi hade det faktiskt riktigt trevligt. Jag har heller inte haft några efterdyningar av att vi jobbat med övergreppen som jag alltid har haft när jag gått hos psykolog. Så jag är så spänd på hur vi kan bygga vidare på det här och göra mig ännu starkare.

KLIENT​

Min flygrädsla försvann redan april förra året. Denna flygresan var den fjärde inkl april förra året. Var fundersam på om jag fortfarande skulle känna mig neutral och orädd när planet började röra sig. När motorerna började varva upp och planet röra sig så kände jag bara en varm känsla omsluta mig, som en het våg i kroppen, en glädje jag nästan fick hålla tillbaka för att inte öppna munnen och kanske jubla rakt ut. En så intensiv lyckokänsla i hela kroppen så jag kände hur tårarna började bränna bak ögonlocken. Ett ögonblick av lycka och frihet, ett ögonblick unikt som jag nog knappt aldrig känt. Jag kunde nästan inte berätta det för min man, det var så starkt och känslosamt och lite konstigt att plötsligt sitta med tårar i ögonen och berätta om obeskrivlig lycka. Jag har i alla åren nästan kramat sönder hans hand och upplevt starkt obehag då planet lyfter. Att då plötsligt slå om och berätta något med gråten i halsen blev ju lite konstigt. Han trodde ju först jag var ledsen och rädd. Så visst händer det fantastiska saker med hypnos!

 

HANNAH

Jag vill säga att jag verkligen är nöjd efter första sessionen och vill göra flera helt enkelt. Är förvånad över resultaten som har kommit på många nivåer. Känner mer hel och friare som en människa. Det bästa är att jag inte längre känner att jag behöver något annan person för att vara hel. Svårt att beskriva i ord, men är både förvånad och tacksam över resultaten.​ Du laddar mina batterier, sådan energikick och glädje varje gång vi ses och jag känner att jag verkligen hittat rätt. Någon som läser och löser mitt inre och jag vågar äntligen tro (vet) att jag långsamt tar över kommandot över den smärtskräck som varit min följeslagare 24/7. Tack för att du finns, du gör skillnad på riktigt i mitt liv. En långsam skillnad så jag själv hinner med och vågar lita på att nu bär isen hela vägen fram till strandkanten, så jag tryggt kommer landa där jag vill vara och kan känna mig trygg. Tusen tack du magiska kvinna!

INGELA

Det faller små bitar på plats. Det började med ett inferno och inläggning på sjukhus. Men sen jag kom ut på vacklande ben har jag varje dag lyssnat på din ljudfil. Jag hör, lyssnar intensivt på din röst, du väger orden, det gör inte ont att lyssna och jag förstår mer och mer. Jag börjar må riktigt bra igen och börjar orka mer. Jag har nästan inte ont i mina nervtrådar. Jag känner ett annat lugn och lite frid i kroppen och jag börjar förstå mer och mer om mig själv och hur jag kämpat på helspänn i alla år! Att jag orkat?! Jag tänker varje dag på vilken fantastisk lycka att jag på något vis snubblade över och hittade dig på internet. Du har gjort stor skillnad i mitt liv och jag förstår nu att du förändrar mig och du hittade den lilla flickan som låg tryckt, spänd mot väggen i många år, varje natt. Hon börjar nog slappna av och vågar snart lita på att det finns inget att vara rädd för längre. Tack Karin, jag vågar tro att du gör mig och den lilla flickan hela igen. Kram, du är magisk!

MARIE

Karin är helt suverän. Hon betyder mycket i min utveckling och kommer behövas lite mer om ett tag.... Så all kred Karin får är välförtjänt.

MONICA

Min resa till Polen gick makalöst bra. Jag kände mig lugn och trygg innan och det fortsatte så under resans gång. Såååå skönt!
Inför hemresan var jag lite fundersam eftersom det var en kvällsflygning och det har jag känt som extra obehagligt (mindre kontroll när jag inte "ser"). Den resan blev även den totalt odramatiskt vilket var ännu en bekräftelse på att du har lyckats bota min flygrädsla. Min man påpekade att han noterade hur förändrat lugn jag var, han såg inte ett spår av den "gamla" Monica. Jag är så tacksam att jag hamnade i dina händer, det var en behandling som passade mig perfekt visade det ju sig! Vi har bokat in en ny resa i höst till London. Inga begränsningar längre - det känns så befriande. Tusen tack bästa Karin för din hjälp!

KLIENT​

Jag mår bra, t.o.m väldigt bra. Är stark som fan. Jag älskar mig själv mer än någonsin, vet jag nu. Känner en enorm inre styrka, balans och kärlek, inte bara till mig själv men också till världen, för att jag kan, och vill - älska. Det är stort.
Jo, och jag blickar framåt också, nu, äntligen. Tycker att det är spännande med den jag håller på att bli. Vem ska jag bli om ett år? Jag är idag 2x bättre, starkare än bara 2 månader sedan. Och kanske 5x bättre än den jag var två år sedan. Om ett år.... det är spännande
Min transformation, från att mer pengar = lycka, till att det viktiga är jag i min inre värld, då jag lärde mig - att älska och uppskatta det viktigare i livet, vara i nuet. Så - detta stycke försöker säga: tack Karin, du har spelat en väldigt stor roll i det som är den viktigaste utvecklingen i mitt liv så här långt. Tack för din tid. Tack för att du är så jävla grym, jag har enorm respekt för dig. Hoppas att du kan fundera kring och uppskatta den effekt du har på människors liv. Lite som att en lärare formar en person för 80 år framåt men säkert inte (kan) reflektera över sin egna enorma påverkan; i det dagliga, praktiska jobbet i klassrummet kanske.

KLIENT​

Jag var hos dig för en månad sedan och du har förändrat mitt liv. Tack.

KLIENT​

(1 session) Jag ville först och främst säga att jag lyssnar regelbundet på din ljudfil och den hjälper mig mycket. Tack! Har äntligen tagit steget och sagt upp mig från jobbet och ska nu arbeta med eget. Både med min sambo och eget. Ute och innemiljö, inredning och Feng Shui.​

PIA

(1 session) Nu gått ca 5-6 veckor sedan sessionen. Från att hela mitt liv levt med livsleda och känslan av utanförskap och näst intill varje dag inte förstått hur jag skall överleva dagen trots mycket positivt i mitt liv, till nu…. känslorna är borta och jag vaknar senaste två veckorna utan ångest och förtvivlan. Har allt lättare att ta itu med saker och också varit mer socialt utåt. Helt otroligt!!

MARIA

Först kändes det bra men ingen större skillnad. Jag lyssnade duktigt på ljudfilen du gav mig, men upplevde mest att det var ett sömnpiller. Kände mig fortfarande vankelmodig men tränade mig på att ta snabba beslut när det inte gällde så stora/viktiga grejer, typ i mataffären.
Sen efter hand har det hänt grejer! Jag och min pojkvän pratade om framtiden och det visade sig att han var mest rädd av oss. Vi bestämde oss för att inte längre vara ett par, men att ändå ha kvar en relation och det funkar bra! Vi har fortsatt vara bästa vänner. Jag har köpt ett hus! Själv! Det bara ramlade på mig! Sålde min bostadsrätt och det flyter på. Emellanåt undrar jag nästan vad som händer och om jag vågar det här men det gör jag visst! Jag vet inte riktigt vad du gjorde och vad som hänt med mig, men jag har blivit modigare och nöjdare med livet! Tack Karin! ❤”

 

JENNY

Av endast en session märkte jag stora förändringar väldigt snabbt. Det känns nästan som magi! Till och med min man märker skillnad på mig. Från att ofta varit orolig och stressad, känner jag mig nu så mycket lugnare och mer harmonisk. Jag mår så mycket bättre. Jag kan verkligen rekommendera Karin, hon gör underverk.

IAN

Tack så mycket för sessionen. Det kändes väldigt speciellt och jag kan knappt bärga mig att få släppa alla begränsningar och rädslor. Wow! Det känns jättebra.

THOMAS

(1 session) Vad har hänt med mig? Jag har börjat lyssna på din ljudfil på morgonen när jag går till jobbet. Jag har fått ett sådant lugn efter detta. På möten noterar jag mig själv säga högt: Varför då? Hur kan…? Nej, nu förstår jag inte… Det har blivit så att alla numera undrar: Vad tycker du Thomas? Men jag fattar inte. Detta har aldrig hänt förut. Jag är mera lugn nu, säger mer vad jag tänker nu än förut. Nu kommer allt som ett rinnande vatten. Mina kommentarer. Så sjukt härligt! Jag har vetat att jag kunnat, men inte på detta sätt! Jag är så djupt tacksam skall du veta. Börjar bli skuldfri. Så, så härligt! Tack igen!

KLIENT​

Tack för igår Karin, det gjorde mig jättebra, verkligen. Du är grym!!!

OLE

(1 session)
HÄLSA: Gått ner 10 kg. Ingen alkohol alls. Börjat på yoga.
GENOMFÖRDA SMÅ FÖRÄNDRINGAR: Plockar upp efter mig själv i stunden (kläder, disk, skräp…). Skjuter inte upp jobbiga saker. Får gjort undan massor av uppskjutna saker och fortsätter. Slopat Facebook. Slopat nyheter i mobilen. Avbeställt många nyhetsbrev
JOBBAR MED/TÄNKER PÅ ATT: Sluta känna press på att lösa allt åt andra. Jag sköter mitt och släpper andras problem.
KÄNSLOMÄSSIGA VINSTER: Att ordning kan ge tillfredställelse. Inte vara bakis. Allt fler ögonblick av lustkänslor efter gjorda saker. Lättnad och frid som inträffar vid olika tillfällen under dagen. Roligt igen att göra saker och att arbeta, vilket ibland tog emot tidigare. Börjar sakta hitta tillbaka till sådant jag tyckte om att göra tidigare.
Mycket nöjd!!! Gjorde ett lappkast tack vare din hjälp.

 

KLIENT​

(1 session) Det jag omedelbart kände var att något var på gång, men jag kunde inte definiera det. Kände mig mindre "ensam", mer lugn och trygg. Jag blev inte så påverkad av min chef, utan mer stark och tog inte känslomässigt in för mycket av hur han var, utan jag gjorde min grej som jag visste jag var bra på och jagade inte efter hans bekräftelse som jag ändå aldrig skulle få. Min chef hade väldigt svårt att acceptera mitt "nya" jag och blev osäker på mig och valde att gå på linjen ”jag vill ha tillbaka gamla XXXXX”, vilket inte fungerade. Efter en månad blev jag tillfrågad att komma på ett samtal med min nya arbetsplats, där högsta chefen ville bara prata med mig om ett framtida samarbete. Det var ett superbra samtal där jag tydligt sa till chefen att om hon var på jakt efter en hård och stiff ledare så var jag inte den rätta, för jag jobbar med mjuka värderingar i mitt ledarskap och försöker få mitt team att växa, inte bara att jag ska växa. Det hela slutade med att jag fick det nya jobbet och sitter i deras ledningsgrupp. Det är ett jobb på en helt annan nivå ledarmässigt, än vad jag har haft tidigare, med ansvar för stora budgetar, och det är klart att jag känner att där är sjukt mycket jag inte kan och måste lära mig. Men jag känner att det kommer gå bra, trots allt. De har valt mig för de resultat de vet jag gjort har gjort tidigare och en kunskap och erfarenhet jag har. De backar upp mig helt och hållet och de säger ofta att de är så glada över att jag valt att vara med i deras team. Det hela känns lite overkligt måste jag erkänna. ☺ När jag har haft det tufft lyssnade jag mer regelbundet på min ljudfil jag fått av dig, för att bli starkare och fixa det hela. Så dagar jag var svag försökte jag stärka mig med det och det fungerade. När jag började mitt nya jobb och det var så mycket nytt som skulle in i hjärnan, använda jag ljudfilen nästan varje dag för att stärka min självkänsla och få min hjärna att ta in mer information och lärdom och få mig att tro på mig själv. Jag var tvungen att ha en hjärna som var top sharp varje dag...vilket inte var lätt. Med med din hjälp har allt fungerat jättebra.

ÅSA

(1 session) När vi sågs hade jag ett sår på vänster häl som inte ville läka sedan flera månader tillbaka. Med hjälp av Manukahonung morgon och kväll på en ren kompress på såret och dina två ljudfiler som jag lyssnat på dagligen (1-2 ggr/dag, oftast 2), som hjälpt mig att minska min frustration kring min oläkta fot och en hel del annat, har gjort att mitt sår har läkt. Med dessa två åtgärder tog det 3 veckor. Senast idag hade jag ett viktigt, men känslosamt telefonmöte på ca två timmar och har nu efter din ljudfil med självhypnos åter kommit i balans. Tack♥

MONA

(1 session) Jag vill berätta om vår 14-årige son och hur det har gått hittills. Han kom ju till dig för att han hade problem med sin självkänsla, straffade sig själv och sade att han inte kunde lära sig något. När vi körde från dig somnade han i bilen innan vi ens kommit ut på motorvägen. Sedan gick han in i huset och sov vidare. Totalt 7,5 timmar. Gick upp och åt och sov igen. Detta förstår jag! Inget konstig. Efter detta har han blivit mycket lugnare. Både inombords och utåt. Mycket behagligare och för första gången började han i skolan direkt efter lovet utan att vara sjuk första dagen. Detta har han varit sedan 1:e klass. Det konstiga är att jag känner mig likadan, så energin i hemmet är helt annorlunda. Detta är mycket intressant! Han gillar även din ljudfil och vill lyssna vidare på den om han blir stressad!

ELAINE

Du har gjort grym skillnad i mitt liv. Se på mig nu, 42 kg lättare, 100 % tryggare och 1000 % lyckligare och startskottet för allt det var två sessioner med dig. Tacksam!

KRISTINA

Jag var hos dig för ungefär två månader sedan för mitt andra besök hos dig, tidigare i somras besökte jag dig för att jag inte kunde släppa en person och den andra gången hjälpte du mig med min inställning till mat och godis. Första gången pratade du mycket om vikten att vara mig själv och att våga stå upp för vad jag vill och våga ta steget att utforska världen, så att jag kan hitta andra värdeämnen istället för att hänga upp mig på en person. Den hypnosen var revolutionerande för mig, jag sökte till universitet där jag nu går en distanskurs på heltid i psykologi som jag parerar med mitt jobb. Jag står upp för mig på så många fler sätt också, både familj och vänner har påpekat att jag känns mer ärlig och öppen när jag säger saker, jag anpassar mig inte längre efter andras vilja utan känner efter och jag har flera tydliga exempel på det. När vi har lunch på jobbet är den oskrivna regeln att man äter tillsammans och är social, vilket är jättebra, men ibland behöver jag slappna av istället och jag har därför lärt mig att säga till exempel ”Idag behöver jag lite kvalitetstid med mig själv så jag tar en runda i parken och lyssnar på musik, vi ses på fikan sen!” Först var reaktionerna mest förvåning men jag känner även en respekt som har kommit med förändringen, det tydligaste tecknet på det är att andra tar efter. Ett annat exempel var nu under nyårshelgen, jag firade tillsammans med min närmsta vän. Jag som inte festar lika mycket som hon blev trött strax efter midnatt, planen var att hela sällskapet (runt tio personer) skulle gå vidare till en stor fest och magen vred sig bara jag tänkte på det. Så när det var dags att gå sa jag lugnt, utan att göra en stor grej av det, att jag var väldigt trött och behövde vila en stund, kanske kunde jag ansluta till festen senare men jag behöver lite lugn och ro. Reaktionen här var också förvåning men ingen ilska, snarare beundran. För ett år sen hade jag utan tvekan bitit ihop och genomlidit ett par timmar på festen. Istället fick jag en lugn natt att varva ner ifred och jag minns nyårsafton som en perfekt kväll. Vidare i livet märker jag att jag inte överanalyserar så fruktansvärt som jag gjorde tidigare, jag framför min åsikt med respekt på jobbet, jag säger ifrån när jag tycker något är fel och jag har en känsla av välbehag när jag går från jobbet och kan tänka ”Idag har jag varit stark och det gav resultat”.
Den andra hypnosen var mer ännu kraftfull. Den lärde mig hur jag bör förhålla mig till

​PATRICIA

(1 session) Tack för hjälpen med vår dotter! Vi tycker att hon mår mycket bättre samt äter mer med god aptit och pratar inte så mycket om mat och att gå upp i vikt.

REBECCA

Tack för all hjälp jag har fått av dig! Ditt arbete är så otroligt viktigt och jag känner mig så glad och tacksam för att ha fått träffa dig. Min personliga utveckling går i stabil raketfart! Äntligen har min Berlinmur fallit, äntligen kan jag ta emot kärlek från mina föräldrar, äntligen vågar jag vara sårbar utan att känna mig hotad. Jag kan även hantera dejt och killbiten på ett sätt som känns hälsosammare. Jag lider inte något mer! Skönt!

LENA

Min 17-åring har blivit hjälpt av dig med sin skräck för att redovisa i klassen. Min man fick också hjälp! Nu har en vän varit hos dig och efter flera års depression blivit hjälpt. Fantastiskt! Han är så tacksam för att vi tipsade honom. Ville bara berätta för dig vilken skillnad du gjort. Tack!

LINUS

Mina händer! Jag är otroligt tacksam, förstår inte hur det fungerar men det fungerar. Har inte haft vita fingrar en enda gång sen jag gick ifrån dig. Tack! Socialt så är det lite enklare också, tar inte emot lika mycket att gå och handla osv.

ANNA

Jag har jobbat med mig själv och med att nå mål jag satt upp, sedan jag var hos dig. Det hände så mycket efter mina tre gånger hos dig så jag har behövt vila i det och låta de processer som startat ha sin gång. Jag vill dela mig av vad som faktiskt hänt. Jag har läst heltid på universitetet och kommer ta ut min högskoleexamen i beteendevetenskap i januari. Jag är snart diplomerad Coach enligt ICF och har bestämt mig för att fortsätta utbilda mig till Certifierad Coach. Jag har sagt upp mig och börjar en ny tjänst i ett annat företag där jag har fått en hög befattning som sektionschef för verksamhetsutveckling och kommer ingå i ledningsgruppen. Utöver detta har jag vågat släppa kontrollen och kan nöja mig med good enough! Inte sträva efter VG på tentan. Inte jobba över. Jag säger ifrån hemma när jag inte håller med. Tack för att du guidade mig och för att du visade mig min inre kapacitet!

 

INGELA

Jag har alltid varit hyggligt flygrädd och tyckt illa om främst starten. Då måste jag koncentrera mig och räkna till 200 och eventuellt mer, om det fortfarande känns farligt. Nu kommer vi till min bonus av att ha gått hos dig. Jag kom inte till dig för flygrädsla, utan för att bli mindre rädd allmänt och också att inte vara så smärträdd. Det funkar allt bättre och jag är inte så smärträdd längre, jag kan hantera det mycket bättre, men som en extra bonus till det, så hände det något speciellt med flygrädslan, som vi inte har jobbat med och som jag inte väntade mig. I våras när jag flög till Kanarieöarna så var inte själva flygandet något problem längre, bara starten. Nu är jag i Spanien och jag undrade nyfiket vad som skulle hända denna gång jag flög, speciellt med starten. Tänkte bara, det får bli som det blir, jag tar det som det kommer. Vi stod och väntade och väntade på att komma in i planet. Det stod bara stilla. Plötsligt kommer en polis och tränger sig förbi och jag ser honom försvinna in i kabinen. En till och en till och plötsligt var det fyra poliser som gått in i kabinen. Folk börja skruva på sig, jag blev inte rädd!! Tänkte bara, ska bli intressant att se vad detta är. Efter ett tag kommer poliserna ut tillsammans med en medelålders man och kabinväska. Ojdå, tänkte jag. Terrorist? Nää, nån sjuk eller vadå? Vi gick ombord och jag såg den manliga kabinpersonalen, en polack och en märkbart nervös fransman som svettades och drack vatten i mängder. Herregud, tänkte jag, vad är detta för knepigt bolag? Vi åker med Solresor. Plötsligt talar kaptenen och säger att det varit en alkotest och att styrman testade positivt och nu var utbytt. Undrade, hur ska jag nu reagera på detta?? Nu måste jag ju bli rädd. Motorn drar igång och planet ökar och ökar och jag fylls av en bubblande glädjekänsla och mitt inre skriker go-go-go! Go Karin go!!!! Och vi lyfter och hela jag genomilas av en häftig lyckokänsla och njuter av farten och kraften!!! Vid landningen var vi så när marken, så man väntade på att hjulen skulle slå i. Men plötsligt hörs det ett rasande motorljud och planet skjuter upp i luften igen!! Vi stiger och stiger och kapten meddelar att vi fått avbryta landningen och ska göra ett nytt försök. Tanterna vid sidan om mig skruvar på sig och undrar vad som händer. Jag svarar bara lugnt: vi gör snart ett nytt försök, ner kommer vi alltid. Jag kan flyga, jag är inte rädd. Vilken skön känsla. Tack! PS. 

ANNA

Jag har under flera år haft drömmar fyllda med stress och situationer som varit allt annat än behagliga. Drömmarna har innehållit allt i från att inte hinna (vad det nu är som ska hinnas), till situationer där jag försöker skydda barn/familj från hot (från andra människor), till livsfarliga situationer(som naturkatastrofer) där jag ska försöka rädda mig själv och andra. Drömmarna är ständigt återkommande. Det vill säga jag drömmer samma slags dröm om och om igen. Efter vår session kommer dessa drömmar i en annan form. Det uppstår fortfarande jobbiga situationer men min upplevelse är inte att de är särskilt jobbiga. Känslan är trygghet, det löser sig. Trots att alla runt omkring mig i drömmen är oroliga, är jag lugn. När jag häromnatten drömde om en enorm tsunami som kom emot mig med vågor som gick över hustaken, var min tanke - jag klarar mig! Och sekunden efter kände jag mig själv flyga högt över monstervågorna. Eftersom jag vet att jag processar mycket i sömnen,ser jag att hypnosen haft effekt. Drömmarna återspeglar mina känslotillstånd. Och det är bra!

YVONNE

Tack för senast, det var verkligen bra. Mycket att ta in och jobba på. Du är helt fantastisk att prata med, inte haft någon tidigare som gjort så mycket med mig och mitt växande och mående. Och då har jag haft många. Tusen tusen kramar.

 

SOPHIE​
Har just ätit lunch på restaurang på Gran Canaria och upptäckte efter att jag ätit upp, att jag glömt använda desinficerande servett, det du!!!

REBECCA

(Klient med cancer, efter en session. OBS! Jag jobbar inte med cancern, men jag jobbar på att hjälpa klienten att bli mentalt och känslomässigt stark och att stötta kroppen i sin läkning). Fick svar från senaste scan av kroppen och allting visar på läkning. Alltså, inga nya metastaser! Och mycket av det som fanns i skelettet är borta eller läks. Jag kan säga att jag efter min session med dig och dryga 21 dagar av lyssnandet på din ljudfil, så börjar jag få större självkänsla, mina osäkerheter känns inte lika stora och jag kan hantera min rädsla bättre. Jag tror verkligen på mig själv! Sen så har jag börjat ta hand om mitt inre barn mer, jag kommunicerar med henne och ser till att hon är med. Jag börjar bli en underbar förälder till henne. Första gången i mitt liv mår jag BRA, jag känner mig balanserad och glad. Är inte deprimerad längre. Det känns underbart att leva och få vara vid liv!

 ​

SANNA

​(1 session) Jag kände mig redan dagen efter sessionen att skruvstädskänslan i mina käkar var borta. Spänningen fanns kvar men inte med samma intensitet. Idag känns det som att spänningen kommer och går, men är inte fullt lika farlig. Jag har lyssnat på din ljudfil och känner att jag blivit överraskande avslappnad. Det är en härlig bubbla att vara i och vakna upp ur. Jag jobbar också på affirmationerna morgon och kväll. De känns inte naturliga än, men jag är på god väg.
Efter min session har jag känt ett starkt fokus på att tillfriskna, att läka mig själv. Jag känner mig mer avslappnad och känner i många saker att jag inte måste pusha på som bara den. Jag kan diska långsammare, hänga tvätt långsammare, svara på mail på jobbet långsammare och faktiskt försöka hitta stunder i den hektiska småbarnsvardagen som ger mig återhämtning.

KLIENT​

Tack för att du tog emot min partner igår. För första gången i livet ser han nu ett ljus i tunneln.

MICHAEL

Saker och ting har lugnat sig nu, mår mycket bra! Dessutom har jag sprungit på människor som förr har överfört sin ångest på mig, och som jag blivit orolig och lite rädd och nervös över att träffa. Den ena av dem pratade jag med i en kvart och hon mer eller mindre förklarade och ursäktade sig för vad hon gjort och vad som hänt. Så många rädslor är bara borta, det kommer ta lite tid att vänja mig vid det. Jag känner mig mycket lugnare och fokuserad nu också. Tack så väldigt mycket för din hjälp!

IDA

Måste säga att du är fantastisk. Jag har inte haft något argt utbrott alls sen sist jag pratade med dig, underbart! Tusen tack.

NINA

Tack Karin! :) Så märkligt. Jag känner det som att jag svävar fram just nu. Som om ett ton har släppt från mina axlar. Som en kramp som jag har försvarat och skyddat med mitt liv. Så känns det. Stort tack för att jag fick träffa dig!

 

REBECCA

Tack Karin, du är en fantastisk gåva till världen!

KLIENT​

(1 session) Nu har det gått en tid sedan sonen träffade dig, och jag måste säga att det har hänt grejor med honom! Vår försiktige general har ”tuffat” till sig och till och med börjat prata om att fixa lägenhet. Lagt bud och allting. Spännande! Vad gäller nattskräcken önskar jag att vi hade hittat dig för måååånga år sedan!  Vår  son har inte skrikit/vandrat en enda gång, kanske småpratat lite eller så, men inga avgrundsvrål eller våldsamheter.  Jag skriver det här för det känns verkligen som andra skulle kunna ha nytta utav informationen att nattskräck går att lindra även för vuxna.

PERNILLA

Jag vet att du kan göra under, för att för mig var det så. En session och vips så sa jag upp mig och har aldrig mått bättre! Kör fortfarande mitt egna företag och det går toppen.

MICHAEL

Var i Stockholm i tisdags och det var morgonrusning och utan att tänka mig för så klev jag på tunnelbanan, trots att det var så fullt att man fick stå som packade sillar. Det brukar vara en trigger för rädsla normalt sett men inte alls, det gick bra. Skrev en statusuppdatering till chefen idag och tycker att jag har blivit tydligare med mitt sätt att uttrycka mig. Jag kan knappt bärga mig för alla saker som kommer att komma.

CONNY

Har till min förvåning börjat finna en själsro som jag inte kan minnas att jag någonsin haft. Hypnosen är den stora delen i just det, men inte den enda faktorn i att följa min inre kompass. Din behandling hjälper de andra terapierna att limma på plats, vilket är ovärderligt! Rekommenderar dig till seriösa personer, därav hela mitt läkarteam.

​NIKLAS

Vilken skillnad jag känner. Mina tankar som du sätter igång och bekräftar är en fantastisk hjälp och jag känner redan att jag är i stor förändring. Livet är tillbaka och blir bättre och bättre dag för dag som man skriver i visan. Än en gång, all heder till dig och stort tack. Du är bäst!

HELENA

Vill bara meddela dig att i natt har jag sovit första gången på mycket länge (15 år) utan mediciner eller utan att ha vaknat 5-10 ggr under natten. 

​CILLA

Jag har fått en helt annan syn på vad ansvar är och att jag genom att vilja ta ansvar för mig, ibland inte gör det. Jag upplever att jag tänker mycket på när jag var fågeln som flög högt upp, upplevde helheten, stillheten och att jag såg allt så tydligt och klart. Jag hade alla möjligheter i världen. Jag kunde bara flyga runt och invänta bästa plats att landa på. Lite så det känns just nu. Att allt är möjligt, bara jag själv tar chanserna och håller fokus. Jag känner mig stark, tillitsfull och det har redan kommit in en massa bra feedback i år. Jag får kommentarer från folk som berömmer mig, imponeras och beundrar det jag gör. Det betyder jättemycket för mig att ”leda” på det sättet och bidra till att stärka andra genom att visa vägen och gå först. Jag är otroligt tacksam för att jag fick möjlighet att delta och att få komma i kontakt med dig. Jag rekommenderar klienter till dig för jag vet att du är grym.

SANNE

Jag har i flera är fått regelbunden coaching, healing och guidning i flertalet olika personlig utveckling tekniker. När jag fick höra talas om Karin blev jag imponerad och nyfiken att testa hypnos. Jag blev inte besviken. Karin är proffessionell, tydlig och guidar en igenom processen med stor värme. Hon hjälpte mig att jobba med övergripande subtila mönster som kanske inte är lätta att se i första hand och jag kände mig hela tiden supportad och omhändertagen. Resultaten av hypnosen är en längre stubin och en lättsammare livsyn. Min gränsdragning mot andra människor har blivit tydligare och jag har lättare att undvika situationer som gör mig olustig utan att få dåligt samvete. Jag rekommenderar redan Karin till vänner och klienter och kommer fortsätta göra det!

ANNA

Sedan barndomen har jag burit min tryckande ångest för att bli övergiven. Jag kunde inte nå fram till mig själv. Jag hade inga verktyg. Inget språk. Du hjälpte mig att kommunicera med mig själv. Jag är förundrad över hur direkt och lätt jag gick till mina slutna rum. Dörrarna längtade efter att få öppnas. Redan efter första tillfället började jag känna mig tryggare och gladare. Vid nästa tillfälle ville min kropp tala. Den berättade om var spänningarna satt och varför. Det har gjort mig mig mer ödmjuk och respektfull inför mig själv. Jag har börjat lyssna på mig själv och fått hopp om att kunna må bättre. Det betyder mycket för mig. Tack ännu en gång! Det känns som en gåva att du kom in i mitt liv.

 

EMMY

Det var en positiv upplevelse att göra sessionen via telefon. Jag uppskattar att jag befann mig hemma i min ”ensamhet” och i en trygg och bekväm miljö. Det innebar att jag under sessionen på ett speciellt sätt fick gå igenom upplevelsen i enskildhet i och med att jag kunde välja om jag ville dela fysiska reaktioner såsom tårar etc. eller hålla dem för mig själv. Samtidigt som jag kände mig så trygg med att ha dig i luren – jag upplever att du är så kompetent, proffsig och kärleksfull! Efter sessionen var det även skönt att vara hemma och inte behöva ta sig ut i riktiga välden direkt. Jag uppskattade att du i vår mailkonversation var väldigt tydlig gällande bl.a. att det var du som skulle ringa upp mig – inger trygghet för mig som klient. Det coola med hypnossessionerna är att de gett mig svar på frågor som jag inte kan se att jag någonsin skulle kunna hitta utan hypnosens hjälp. De insikter som dessa svar gav mig har skänkt mig en ökad inre känsla av GLÄDJE och kärlek till såväl mig själv som min far (som till viss del berördes av det jobb vi gjorde). I grunden känns det som att min självkänsla har börjat falla på plats, och som vi var inne på så känns det som ett paradigmskifte, men det är en riktigt skön känsla som jag tror och hoppas bara kommer att fördjupas Sessionerna har även gett mig en ökad tro på mig själv och mina förmågor, i och med en klarare insikt att jag har alla svaren och tillgång till oändlig visdom – det får mig att känna mig trygg och lugn! Som helhet har hypnossessionerna gett mig en ökad känsla av trygghet eftersom jag nu vet att det finns ett kraftfullt verktyg som jag, om jag så önskar, kan använda mig av på min fortsatta resa genom livet – inom mig finns alla svaren och jag har dig Karin som kan vägleda mig till dem. Stora varma kramar!!
 

​HELENA

Våra sessioner har gett mig insikter om mina grundläggande känslor och behov. Nu vet jag bättre hur jag ska ta mig framåt i min karriär. Konkret har jag börjat fokusera på kost och träning. Det stärker mig som person och tar fokus från nuvarande jobb som tidigare tagit alltför mycket av min energi. Våra samtal har fått mig på banan igen och min hopplöshet och frustration har vänts till en konstruktiv plan.

SIMMARE

Något hände när jag var hos dig! 2 sek snabbare på 100 m fritt, det är väldigt mycket bättre!!

TESS

Från botten av mitt hjärta tack!!!! för hypnos och coachning igår Karin Tydén. Wohoo att få så mycket insikt och släppa så mycket mönster och bagage på kort tid! Nu har jag power och fokus på det som är viktigast för mig! Rekommenderar VARMT! Kontakta Karin om du vill rensa i röran och komma vidare.

KLIENT​

En god vän berättade för mig om dig och det arbete du gör efter att hon gått igenom 6 sessioner hos dig. Hon hade efter många år av kamp med sin depression äntligen kommit till bukt med problemet och kände sig som en helt ny människa. Jag berättade sedan för en arbetskamrat om hennes upplevelse och om det jag läst på din hemsida. Min arbetskamrat har nu gått två sessioner hos dig och känner redan en märkbar skillnad.

 

ELIN

Modig klient som vågade utmana sig själv och uppleva hypnos. http://vagentillmig.blogg.se/2015/march/hypnos.html

NÖJD MAMMA

Vilken skillnad det är på min dotter, helt underbart! Jag som mamma känner det som hon är/kommer "tillbaka". Hon har utvecklats så och går mot rätt riktning. Jag kommer alltid att vara dig tacksam för vad du har gjort och gör för henne. Hon har en del kvar men det är så roligt att se framstegen som hon tar och hon är Glad, det är underbart!

KLIENT​

Jag tänkte ge dig en kort återkoppling på hur det gått för mig. Jobbet gick mycket bra och jag kände mig inte alls orolig. Höll t.o.m. en presentation för dem som blev lyckad. För en dryg vecka sedan höll jag ett avtackningstal och känslan var helt annorlunda. Ingen klump i magen. Ingen fusklapp. Kom dessutom ihåg hela talet efteråt vilket jag sällan gör. Kände mig jättenöjd med min insats och tvekar inte inför nästa tillfälle. Men allt det är ändå bara parenteser i det stora hela. Jag mår så bra så det är helt galet Karin! Mitt minne är tillbaka. Den omtalade magklumpen lyser med sin frånvaro. Jag ser människor istället för att titta på dem. Är tydlig i min kommunikation och förväntningar på ett helt nytt sätt. Känner driv och äkta engagemang. Lugn och fokus. Relationen med min kära hustru är bättre än på länge, bl.a. pga att jag har prioriterat om saker och insett hur viktig hon är för mig. Jag har inte bokat något nytt möte med dig då jag helt enkelt inte känt att det behövts. Kanske kommer det nya utmaningar i vardagen, men just nu känns det bara så bra på alla möjliga plan.

KLIENT​

Det finns inte ett enda område i mitt liv som inte har förbättrats sen du/vi började jobba tillsammans. Jag uppskattar verkligen våra samtal också!!! En stor jättekram och min eviga tacksamhet!

KLIENT​

Kände starkt att jag vill skriva och säga TACK! till dig för det du gjort för mig. Att mitt liv ändrats till det bättre råder det ingen tvekan om. Att jag skulle må så här bra under resans gång hade jag aldrig i mitt liv kunnat föreställa mig. Jag älskar att föra dagbok över alla ting som inträffar nuförtiden. Det är en massa positiva händelser som gör att det liksom spritter inom mig av lycka. Jag skulle kunna rada upp en hel massa exempel, men är övertygad om att du redan vet precis vad jag talar om. Kan bara konstatera att allt du skrivit på din sajt och allt du sagt till mig stämt till 100%. Wow! Och jag som var frågande till om jag över huvud taget var i hypnos eller inte? :-)

 

KLIENT​

Jag kontaktade dig i somras angående min son som fick panikångest när vi flög till USA. Ville bara berätta att en gång hos dig hjälpte honom så enormt mycket! Han har flyttat till XXXXX men flög ner till XXXXX i helgen som gick. Han tyckte inte det var det roligaste han gjort, men han gjorde det och kan dessutom tänka sig att göra det igen :) Jag trodde aldrig han skulle flyga mer…

KLIENT​

Tack för att du hjälpte mig att förändra hela mitt liv i denna riktning! Äntligen har jag börjat få det liv jag var menad för och nu börjar allting på riktigt!!! En befriande och underbart fantastisk känsla! Ta verkligen åt dig! Och fortsätt med det du gör; att hjälpa andra! Det har hänt så mycket för mig under detta året! Jag har också lyckats inspirera en nära vän att utbilda sig till hypnosterapeut, och hon är nu klar med första utbildningen och träffade dessutom ditt livs kärlek på denna utbildning! Jag har börjat meditera med Vipassana-tekniken vilket kom som ett brev på posten efter våra sessioner! Det är helt galet så mycket som förändrats under detta året! Jag har i princip utvecklats mer under detta år än under hela mitt liv fram tills jag började gå hos dig! En STOR bukett blommor till dig Karin!!!

KLIENT​

Du skall veta att förloppet hos dig verkligen gav/ger mig mycket. Jag har ett annat lugn i själen, mycket mera självrespekt och utvecklar nya problemlösande strategier. Nu är jag i Bangkok och satsar på min dröm. Tack! 

KLIENT​

Ville bara dela med mig att all min rädsla för att göra det jag är skapt till (i arbetslivet) i detta livet är borta! Jag jobbar nu mot mitt mål. Jag har inte börjat arbeta med det än men tar små steg i rätt riktning UTAN RÄDLSA! Jag får piggar på hela kroppen när jag skriver detta till dig.. detta har liksom växt fram och i detta NUET så känns det helt fantastiskt och jag inte vet riktigt hur jag ska sova inatt..! Det känns som om jag inte kommer att gå tillbaks till min rädsla.

KLIENT​

Jag vet ju att du har många personer som går hos dig och säkert inte minns dem alla och respektive arbetsområde. Men jag ville ändå maila dig med en uppföljning på hur det gått för mitt problem. Man kan säga att jag inte längre har något problem och att det vi jobbade med är framgångsrikt till 100%. Jag känner mig mera hel och väldigt stolt över att jag tog tag i det och att det faktiskt gick att förändra. Och det hade aldrig gått utan dig!

KLIENT​

Min känslomässigt överkänsliga empati är borta. Jag känner aldrig de där ”sticken i magen/bröstet” när något jobbigt händer mig eller andra omkring mig. Först kändes det underbart. Men sen kändes det tomt. Som om jag inte längre brydde mig om något. Sakta men säkert har jag nu landat mer i känslorna och insett att jag ju fortfarande bryr mig väldigt mycket om de jag älskar och de övriga kan jag bry mig mindre om utan att få dåligt samvete. Jag känner mig i kontroll över känslorna på ett helt nytt sätt. Det känns helt otroligt att det fungerar så väl som det har gjort.

 

KLIENT​

Jag har gått till 6 olika psykologer för att komma tillrätta med mina problem, men inte lyckats. Efter mina sessioner hos dig känns det som om mitt liv börjar nu.

ELISABETH

Tusen tack för sessionen igår! Jag var helt lyrisk när jag kom hem och känner så starkt hur hela jag sakta men säkert håller på att förändras och förstärkas till den bättre versionen av mig själv. Elisabeth version 10.0, here I come!​

ULF DEXTEGEN

Ett jättetack till dig Karin för de 3 hypnossessioner du gav mig inför VM i fridykning i Belgrad under midsommarveckan! Jag blev 5a vilket du har del i. Jag hade redan innan VM bestämt mig för att detta skulle bli min sista tävling, med en förhoppning att ta mig till min 3e raka VM final. Så jag åkte dit trots att jag var ganska dåligt förberedd fysiskt jämfört med tidigare år. Men statisk apnea handlar ändå om 99% mental styrka och bara genom att få det undermedvetna att arbeta kraftfullt och fokuserat så uppnår man detta. Du hjälpte mig att formtoppa den "mentala spjutspets" jag lyckades klämma ur mig under VM, jag gav allt jag hade ända ner in i sista mitokondrien, jag levererade på toppen av min fysiska och mentala förmåga när jag bäst behövde den, det räckte till en 5e plats i detta som resultatmässigt blev det bästa VM någonsin. Igen, stort tack!!

 

KLIENT​
Jag har aldrig vågat läsa vidare. Jag vet inte varför, men jag har alltid känt en rädsla för att börja plugga och det gör att jag idag inte jobbar med det jag egentligen vill. Efter 2 sessioner hittade vi problemet och löste det. Nu har jag anmält mig till en universitetsutbildning och känner mig förväntansfull och jätteglad.

​​

KLIENT​

Jag var livrädd inför en presentation jag skulle ha på företaget. Efter 4 sessioner kände jag mig lugn inför uppdraget och inte bara det. Jag har även märkt att jag nu trivs bättre i sociala situationer över huvud taget och att jag inte är lika nervös när jag ska prata med folk. Till och med kvinnor kan jag prata bättre med :).

​​

KLIENT​
Jag har varit på semester i xxxxxx. Detta var ett led i min "klara mig själv, utan man terapi" och det gick alldeles utmärkt. Steg för steg blir jag säkrare i mig själv och snällare mot mig själv. Visst saknar jag en relation i emellanåt men jag har ett bra, spännande liv utan också. Så jag är väldigt nöjd med utvecklingen efter hypnosen. Du är en talangfull kvinna.

 

AGNETA
Jag måste säga att det känns väldigt bra , jag var lite rädd till en början att om jag tänkte på mamma så skulle det som vanligt "fastna" men icke sa Nicke. Hon försvann efter nån minut bara , skönt !!

 

SUSANNE
Innan min hypnossession med Karin upplevde jag ett mycket stort obehag när jag skulle prata inför grupp, jag upplevde alla klassiska symtom. Nu känner jag mig peppad, lugn och förväntansfull inför nya utmaningar. Tack Karin, du hjälper mig att framföra mitt budskap.

 

SARA
Jag gör framsteg hela tiden tycker jag, min panik/ångest/rädsla är borta. Att köra motorväg nu med mycket trafik fungerar bra, så bra som en "normal" människa känner tror jag! Jag litar mer på de andra trafikanterna idag. Men vid regn och mörker på snabba vägar är jag inte helt trygg än. Mitt mörkerseende är inte så bra vilket säkert påverkar min upplevelse. Jag har även märkt att när jag åker bil att jag kan titta på omgivningen eller läsa något, det känns skönt! Jag anser absolut att hypnosen (2 sessioner) har hjälpt mig i min rädsla över att köra/åka bil. Varje krona är väl investerad och jag kan verkligen rekommendera detta för någon som känner likadant.

 

KLIENT​
Tack för min första session hos dig i måndags! Vaknade i tisdagsmorse och kände mig både lätt till sinnet, lugn och glad och en härlig känsla av lycka har infunnit sig och det har jag inte känt på mycket, mycket länge! Denna underbara känsla har jag fortfarande och det är så roligt. När jag skulle handla mat på lunchen i tisdags, sade jag till mitt undermedvetna därinne att; "Hörrdu du, nu måste du och jag samarbeta inne på Malmborgs"!!! Och det gjorde vi, bara nyttigheter hamnade i korgen och jag har ingen lust längre att äta socker och mat med dåligt näringsvärde. En vända till gymet och ett yogapass har jag också hunnit med och imorse visade vågen redan -2 kg:) Yes, äntligen på väg! Tänk att något så svårt kunde vända så lätt! Ser framemot nästa gång.

 

KLIENT​
Måste bra säga tack!! Du är grym, jag började nyss på mitt nya jobb och är inte rädd ALLS, känner mig stor och säker på mig själv. Helt otroligt det du gör, tack tack och åter igen tack!!!

 

KLIENT
Det har blivit mycket bättre och jag märker att det kommer i små steg. Jag har blivit mycket mer social och vågar ta plats. Mitt självförtroende och självkänsla har blivit mycket bättre. Tack så mycket!

 

SUSANNAH
Tack för att du är en sådan fin och rak person. Och för att du redan lyckats hjälpa mig så mycket på bara två sessioner. Tack vare dig lyckades jag att hantera både mammas död och separationen med killen på ett helt annat mera konstruktivt sätt än tidigare. Trots stundtals återfall går det bättre än på länge. Jag upplever mig också mer avslappnad och mindre rörig och också bättre på att fokusera.

KLIENT
Jag kommer för evigt tacka min lyckliga stjärna för att jag fått kontakt med dig.

SARA
Jag är övertygad! Det hjälper! Helt otroligt! När jag satte mig i bilen för att åka hem med min man och våra barn efter hypnosen hos dig så började jag tokskratta när vi kom ut på motorvägen :-)! Det var ett härligt, innerligt och hjärtligt skratt och jag blev så glad! (o inte minst familjen!) Jag har inte tokskrattat på det viset sen men känner ett lugn och litar mer på mig och de andra trafikanterna.

SUSANNE
​Hypnosen hjälpte mig i att bli tryggare och prata lugnare under intervjuer i P4, Din Gata, TV4 och alla tidningar som jag inte har koll på...

SOFIA
Varmt tack för senast, det var en intressant upplevelse och tiden efteråt har varit mycket bra. Jag har flera pågående processer så det är lite svårt att säga vad som ger vad, men jag är säker på att din session har en stor del av den goa känslan jag nu har! :)

PETER
Det går bra med att sluta röka, men det krävs lite djävlar anamma från min sida och ännu funkar det. Jag startade röka när jag var 18 år gammal och har försökt sluta i olika omgångar med olika hjälpmedel, utan att lyckas.
Jag har bara positivt att säga om hypnosen som gjorde mig lugn och inte fick för stor abstinens och framför allt inte dåligt humör. Jag har blivit piggare och smak och doft har kommit tillbaka. Min hälsa har kort och gott förbättras. Tack Karin.

 

EWA
Tidigare har jag jagat bekräftelse genom korta, ytliga relationer med män som lämnat mig tom och ledsen. Nu värdesätter jag mig själv så högt att jag tackar nej till dessa män och vet att jag är värd någon som tycker om mig precis som jag är. 

 

KLIENT
Oj, vad jag mår bra. Min ångest har nästan släppt helt efter bara 2 behandlingar. Jag känner riktigt hur det blir bättre och bättre för var dag.

 

​PAUL
Jag gick en session för 6 månader sedan. Fram till idag har många pusselbitar fallit på plats. Första månaden märkte jag inte så mycket, men nu känner jag verkligen av effekten. Jag har blivit tryggare, starkare, gladare och mår toppen. Det smög sig på mig liksom. Nu vill jag gå en session till och jag förväntar mig att fler pusselbitar ska hamna på rätt plats och att jag ska må ännu mer toppen.

 

FÖRETAGSLEDARE
En av Sveriges främsta företagsledare ringde just upp mig. "Vad har du gjort med min vice VD? Kan du göra likdant med mig?" ​

 

KLIENT
Varit i affären, stressad och vetat att det var bra tv program och tänkte när jag gick till affären att det här kommer inte gå bra. Såg chipsen när jag kom in i affären och det blev lite nervöst, men sen var jag ute och jag hade inte ens tänkt på att chipsen borde följa med mig hem. Och när barnen ville ha filmmys så brukar dottern vilja ha Pringels. Det tycker jag är en bra idé för det brukar innebära massor till mig eftersom hon äter typ 10 st. Men vi gick förbi chipshyllan och sen var vi ute ur affären och jag undrade mest hur det hade gått till. Roligt är att mannen och sonen köpte chips i helgen och jag fick panik över hur det skulle gå, la upp till sonen i en tallrik och tänkte rent fysiskt kan jag stoppa in dem i munnen, men la sen ner dem i pringelsröret igen. Och igår till tv:n var jag desperat efter något, men jag gick inte och tog dem ur skåpet, DET är konstigt.

EWA
Tidigare har jag jagat bekräftelse genom korta, ytliga relationer med män som lämnat mig tom och ledsen. Nu värdesätter jag mig själv så högt att jag tackar nej till dessa män och vet att jag är värd någon som tycker om mig precis som jag är. 

KLIENT​
Oj, vad jag mår bra. Min ångest har nästan släppt helt efter bara 2 behandlingar. Jag känner riktigt hur det blir bättre och bättre för var dag.

​PAUL
Jag gick en session för 6 månader sedan. Fram till idag har många pusselbitar fallit på plats. Första månaden märkte jag inte så mycket, men nu känner jag verkligen av effekten. Jag har blivit tryggare, starkare, gladare och mår toppen. Det smög sig på mig liksom. Nu vill jag gå en session till och jag förväntar mig att fler pusselbitar ska hamna på rätt plats och att jag ska må ännu mer toppen.

 

FÖRETAGSLEDARE
En av Sveriges främsta företagsledare ringde just upp mig. "Vad har du gjort med min vice VD? Kan du göra likdant med mig?" ​

 

KLIENT
Varit i affären, stressad och vetat att det var bra tv program och tänkte när jag gick till affären att det här kommer inte gå bra. Såg chipsen när jag kom in i affären och det blev lite nervöst, men sen var jag ute och jag hade inte ens tänkt på att chipsen borde följa med mig hem. Och när barnen ville ha filmmys så brukar dottern vilja ha Pringels. Det tycker jag är en bra idé för det brukar innebära massor till mig eftersom hon äter typ 10 st. Men vi gick förbi chipshyllan och sen var vi ute ur affären och jag undrade mest hur det hade gått till. Roligt är att mannen och sonen köpte chips i helgen och jag fick panik över hur det skulle gå, la upp till sonen i en tallrik och tänkte rent fysiskt kan jag stoppa in dem i munnen, men la sen ner dem i pringelsröret igen. Och igår till tv:n var jag desperat efter något, men jag gick inte och tog dem ur skåpet, DET är konstigt.

 

ARTIST
Jag vill jättegärna ha en session när jag är hemma i Sverige igen. Känner mer och mer att den första sessionen hjälpt mig mer än vad jag trodde, på många plan! Häftigt!

KLIENT
Jag har ALDRIG kunna motstå socker. Det har styrt hela mitt liv. Mitt humör, min vikt, mina relationer, ja ALLT! Nu: 13 kg lättare, mår jättebra, jämt humör, full av energi. Nu njuter jag av EN lagom godispåse på lördagarna. Det räcker! Karin fixade på 2 gånger vad jag försökt i terapi och med egen kraft i måååånga år.

 

KLIENT
Jag var skräckslagen för att åka hiss. Efter hypnosen vågade jag inte riktigt lita på att jag kunde åka hiss. Mandomsprovet kom när jag fick åka hissen på Hiltons hotell. Jag hade fjärilar i magen när jag gick in på hotellet och tänkte att detta klarar jag inte. När hissdörrarna öppnade sig blev jag helt lugn. Uppfärden var hur lugn som helst och på 20:e våningen kunde jag till och med njuta av utsikten. Makalöst att känna så här. Och på bara en behandling.

 

​CECILIA
Från ingen aktivitet alls till styrka / kondition och Zumba 6 timmar i veckan cirka , går som en dans tack vare hypnosen utav duktiga Karin Tydén . Känner enorm tacksamhet .... ♥ ! Ingen kamp eller motstånd längre....bara en självklarhet :) . Rekommenderas varmt !

 

KLIENT
För någon dag sedan upplevde jag något som bäst kan beskrivas som en blixt från en klar himmel. Jag satt och lunchade med en vän när jag plötsligt säger att jag minsann inte ska lägga närmre 8000-9000 på en planerad resa utan att jag ska lägga dem pengarna på mitt körkort. Jag ville göra en investering för livet som jag har mer nytta av än en semester. Idag gjorde jag slag i saken och köpte ett stort paket på bilskolan och är nu fullt fokuserad på att ha mitt körkort innan sommaren. För ett år sedan hade jag inte tagit det beslutet. Jag har blivit mer beslutsam och organiserad. Jag gör listor som aldrig förr och jag ser till att pricka av alla punkterna på listorna också. I allt mitt organiserande och rensande hittade jag gamla bilder på mig och min mamma då jag var riktigt liten. Jag som alltid haft en ansträngt förhållande till henne kände plötsligt ingen ilska. Nu är de inramade och placerade runt om i lägenheten. Jag som aldrig någonsin haft foton föreställande mig eller någon annan person i lägenheten och tycker nu om tanken på att ha det. Och när det kommer till mina studier har jag plötsligt planer för flera år framöver. Jag vågar satsa på mina studier och de verkar inte längre omöjliga genomföra. Jag kan inte komma på någon annan anledning till dessa förändringar hos mig än hypnosen. Jag har aldrig känt mig så här fokuserad, lugn, beslutsam förr och samtidigt så rofylld inombords. Helt otroligt!

 

TV-PERSONLIGHET
Shit, det funkar ju. Vad skönt att kunna gå ut i sändningar utan att hjärtat rusar och svetten rinner.

CILLA
Hypnosen hos underbara, proffsiga Karin Tydén har gjort underverk med mitt undermedvetna. Konfronterats med 3 akilleshälar ur mitt förflutna denna veckan, vilket varit tufft. Fantastiskt att se deras reaktioner med hot, manipulation och aggressivitet när de inte längre når mig eller kan påverka mig med sin skit !! Allt sker utan kamp , jag bara vänder på klacken o går !! Power!

​KLIENT
Känner mej lite mer positiv! En bit av mina stenar lossnade i går! TACK!

 

MATILDA
Jag har gått 2 gånger och har nu gått ner 12 kg på 3 månader. Jag är så nöjd med resultatet. Visserligen skulle jag kanske ha kunnat gå ned detta med enbart bra mat och motion, men jag har försökt så många gånger tidigare, utan att lyckas. Jag har gått ner några kilon, men alltid gått upp dem igen. Denna gång känner jag att det kommer att hålla, eftersom jag för första gången gillar att träna och väljer helt naturligt den mat som är mest nyttig. Jag har inget sug efter godis och chips och jag behöver inte längre tvinga mig att träna.

 

ANGELINA
Jag har kämpat mot panikattacker i många år. Jag har provat flera olika mediciner med flera jobbiga bieffekter. I somras beslutade jag mig för att försöka utan medicin och söka alternativa vägar, då jag inte ville leva halvt nerdrogad. Redan efter första träffen med Karin började jag känna mig lite bättre. Jag har nu gått fem gånger och mina panikattacker är helt borta. Jag trodde inte det var möjligt!!!! Det mörka är borta. Äntligen kan jag leva och känna glädje. Tack Karin, utan dig hade det aldrig gått.

 

SVEN
Jag rökte ett paket cigg varje dag, i 25 år. Jag har försökt alla metoder som finns för att sluta, men jag har aldrig lyckats. Jag gjorde 2 behandlingar hos Karin och har sedan dess inte rökt. Jag har inte haft de typiska humörsvängningarna eller abstinensen. På sin höjd har jag känt att det skulle vara gott någon gång, men jag har utan ansträngning kunnat avhålla mig. Detta är det bästa jag har gjort. Allting smakar och luktar bättre, jag andas bättre och har till och med börjat motionera.

TACKSAM
Mitt liv med alkohol, speciellt de senaste åren, har varit en självdestruktiv mardröm som jag inte kunde ta mig ur själv. Tack vara hypnoterapi är denna kamp över och jag har fått mitt liv tillbaka. Jag tackar mig själv varje dag för att jag kontaktade dig, det var det bästa beslutet jag någonsin tagit.

KLIENT
Det är svårt att beskriva, men det känns "klarare" inombords.

VERONIKA
Min flygrädsla är borta!!!!! Jag kände lite oro första gången jag flög efter hypnosbehandlingen, men nu är det helt borta. Jag har flugit 3 gånger och är nu inte alls rädd längre. Innan har jag fått äta lugnande tabletter och varit nästan panikslagen och helst undvikit att flyga. Nu ska det bli superkul att åka på semester.

MARIA
Helt fantastiskt hur du fick mig att helt ändra min inställning och förhållningssätt till min mor. Numera har vi en helt fantastisk relation. Jag kan vara där mer än 10 minuter utan att få nervsammanbrott. Du är en fantastisk terapeut. Tack snälla.

MAGNUS
Jag var inte så imponerad i början. Kände mig lite bättre efteråt, men märkte inga direkta skillnader. Men vad fel jag hade. Efter två månader började min omgivning fråga mig vad som hade hänt. De hade noterat att jag börjat förändra mitt synsätt på saker, hur jag hanterade olika situationer och hur jag reagerade i olika lägen. Flera tyckte också att jag var positivare och lugnare. Det hade smugit sig på, så jag var inte medveten om det. När jag sedan satte mig ner och funderade, upptäckte jag att jag faktiskt mådde bättre och agerade mer positivt och konstruktivt. Jag hade förväntat mig att förändringen skulle komma på en gång och att det skulle skrälla till rejält. Nu har det gått ytterligare lite tid och jag tycker att förändringarna blir mer och mer märkbara. Jag känner mig harmonisk och målinriktad. Det här är det bästa jag någonsin har gjort och jag är nyfiken på vad som händer när ytterligare några månader har gått.

SOFIA
Efter år av ätstörningar har jag börjat äta normalt. Jag tittar i spegeln och ser en ganska söt tjej. Jag börjar gilla mig själv. Det trodde jag aldrig!!!!!!!! Tack för att du gör min sommar och mitt liv bättre.

KLIENT
Jag skulle nästan vilja gå så långt att säga att du räddat mitt liv. Efter 2 års depression, medicinering och åtskilliga timmar hos psykologen, var jag trött på allt. Efter 4 ggr hos dig äntligen börjat se ljuset i tunneln. Jag har aldrig mått så bra som nu. Jag har börjat dra ner på min medicin och jag ser fram emot att vara helt medicinfri efter sommaren. Jag börjar känna lust att leva, lust att göra saker. Jag skrattar igen och jag har brutit min isolering. Jag har börjat jobba. Jag kan inte fatta att jag efter bara 3 månader kan må så här bra. Jag hoppas verkligen att fler hittar dig. Du är en räddande ängel.

TORD
Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv. Jag leder mitt företag med sådan kraft och trygghet. Jag har ökat både min och personalens produktivitet och därmed även vår omsättning. Jag hoppas fler nyttjar din kompetens och skicklighet för att nå sina mål.

BARBRO
Livet har fått mening, äntligen. Tack Karin.

bottom of page