DIGITALT BOKEVENT

Det är så otroligt inspirerande att få höra hur många som diskuterar boken Mind Hacking för rebeller med sina nära och kära vid frukostbordet, på tjejträffen, under promenaden eller i den lokala bokklubben.

Varför inte göra ett digitalt bokevent tillsammans med mig och dina vänner, kollegor, familj, bokälskare…
 
Under 2 timmar får du tillgång till all min kunskap och erfarenhet kring undermedvetna program som blockerar din framgång och hur du tar kontrollen över din hjärna. Tillsammans diskuterar vi viktiga highlights i boken och du har möjlighet att ställa frågor och få specifika tips för dig och din situation.
 
Du kan välja:
 • READY, GO... Bokevent där alla deltagare har fått sina böcker, men inte än börjat läsa ännu. Jag rekommenderar att deltagarna har läst kapitel 1-2 om möjligt, för att få ut det mesta av eventet. Här får deltagaren en perfekt uppstart för att kunna tillgodogöra sig boken på bästa sätt. 
 • ON THE MOVE. Bokeventet där alla deltagare har läst boken helt eller delvis. Här får deltagarna en möjlighet att räta ut eventuella frågetecken och få fler praktiska tips på hur de kan applicera allt i vardagen.
 • Är din bokklubb riktigt på hugget kan du boka både READY, GO… och ON THE MOVE.
 
PRAKTISKT
Pris: 3.500 kr inklusive moms för hela eventet (gäller privatpersoner).
Antal: Max 20 st
Längd: 2 timmar
Plats: Zoom
Betalning: Vid bokning faktureras hela beloppet till EN kontaktperson. Betalning ska vara tillhanda Karin Tydén innan bokeventet. 
Övrigt: Kontaktpersonen fyller i ett Excel-ark med nedanstående information. Mailas till Karin Tydén 14 dagar innan bokeventet.
 • Alla deltagares namn och mailadress.
  Varje deltagare får sedan ett mail från Karin Tydén med information om förberedelser och Zoom-länk.
 • Vilka deltagare som vill ha böcker skickat till sig direkt från Karin Tydén samt fullständig adress.
  Om deltagaren beställer en bok direkt från Karin Tydén skickas det betalningsinformation för boken i mailet. Kontaktpersonen ansvarar inte för betalningar av böcker, endast avgiften för eventet.
 
BESTÄLL BOKEN
Mind Hacking för rebeller kan beställas på tre sätt:
 • Via Adlibris eller Bokus.
 • Signerat exemplar direkt via Karin Tydén. Boken säljs till ett specialpris 175 kr + frakt 62 kr/bok, totalt 237 kr inkl moms och skickas hem till dig.
 • Alla böcker beställs av en person och skickas till en gemensam adress Priset är då 165 kr/bok + totalfrakt på ca 250 kr inkl moms för alla böckerna. Kontaktpersonen ansvarar då för att dela ut böckerna till deltagarna och att betala fakturan i sin helhet. Faktura med 30 dagars betalning skickas samtidigt som böckerna.
 
Om du har ett företag finns det möjlighet för specialanpassade upplägg. Kontakta mig för mer information.

Vid förfrågan/bokning av ett digitalt bokevent, vänligen kontakta Karin Tydén
0708-16 99 08, info@karintyden.se

Sagt.

Det var en härlig upplevelse för oss alla. Jag tror alla fick något att tänka på och som man tog med sig efteråt, vilket inte alltid gäller när man är på en föreläsning. TACK Karin Tydén! Om ni inte har hört henne - gör det. 

Helena Wennerström, Head of Sales at Helsingborgs IF
.

Föreläsningen var en fantastisk succé. Karin har en förmåga att entusiasmera och intressera. Med sin positiva framtoning trollbinder hon publiken på ett oväntat sätt. Karin är konkret och delar med sig av praktiska råd.

Maria Relke, REB at Capgemini
.

Karin har en förmåga att engagera och trollbinda sin publik. Vi fick matnyttig information om hur hjärnan fungerar och flera AHA-upplevelser. 

Elisabeth Lestapier, kulturassistent Helsingborgs Stad
.

Karin inspirerade stort på vårt event Hälsosnack Live och lämnade ingen deltagare oberörd! Hennes föreläsning var fascinerande och fylld med ny kunskap och insikter.

Victoria Carinci, hälsocoach Vitalista och Hälsosnack med Lotta och Victoria
.

Karin Tydén var helt magisk på föreläsningen. Hennes kompetens är exceptionell och hon bokstavligen trollband hela publiken! Fantastiskt bra! Rekommenderas varmt!
Magdalena Lundberg, Inredningskurser 
.

TACK för din fantastiskt givande och underhållande föreläsning. Du är GRYM! Du gör det dolda gripbart och har förmågan att lsäa mellan raderna. Vi fick en riktig boost för att maxa vår potential.
Adela Carlsson, POW-nätverket.
 

Karin lärde oss hur man med relativt enkla medel kan öka sin handlingskraft och hur vi kan utnyttja en större del av hjärnans kapacitet. Vi gick från konferensen inspirerade och vi kan varmt rekommendera Karin som föreläsare!
Sussi Lindeberg, TV4