#MINDHACKS


MIND HACKING FÖR REBELLER - eller för dig som vill bli en...
Vinnare Independent Press Award 2022, USA
Vinnare New York City Big Book Award 2022, USA

Finalist 2022 International Book Awards, Self-Help Motivational

Du guidas på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix. Du får lära dig hur du med små justeringar kan spränga dina inre begränsningar och få tillgång till din egen POWER och FRIHET.
 
En bok med smarta och enkla #mindhacks, för att du ska kunna använda mer av din kapacitet. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr upp till 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv. Du lär dig övervinna rädslor, stoppa din inre sabotör, undanröja tvivel och vara din egen bästa vän, så att du kan maxa din potential.
 
Är du redo att bli en rebell?

TA KOMMANDOT ÖVER DIN HJÄRNA!
Gör som tusentals klienter och kursdeltagare och lär dig effektiva #mindhacks från en av Europas vassaste
Mind Hackers – Karin Tydén.
 
Några highlights ur boken:

 • Förstå hur dina undermedvetna program, ditt Matrix, fungerar.
 • 40 effektiva #mindhacks som hjälper dig att ta kommandot över hjärnan.
 • Morgonritualer som gör dig till en vinnare.
 • Samla guldklimpar som höjer dopaminet och serotoninet i hjärnan.
 • 5-sekundersregeln för att bygga upp självförtroendet.
 • Kopplingen mellan stark självkänsla och din hederskodex.
 • Ändra ditt känslotillstånd på 90 sekunder.
 • Förstå din rädsla och ta tillbaka kontrollen.
 • Sakta ner dina hjärnvågor och bli mentalt stark.
 • Ställ in din GPS, din intuition, din magkänsla, för att fatta bra beslut.
 • Förstå dina inre signaler för att kunna hitta rätt väg i livet.
 • Byt ut passion mot energi och nyfikenhet.
 • Öppna upp för hjärtats intelligens.

OM KARIN TYDÉN

Karin Tydén är mind hacker och life strategist samt flerfaldigt prisbelönad coach och facilitator. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och ”hacka” mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Karin är en av Europas vassaste inom sitt område och verksam i drygt 25 länder. Hon har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna.

Klicka på en återförsäljare nedan för att beställa

Bor du utomlands? Bokus levererar till de flesta länder (förutom Danmark och USA).

WOW, vilken bok! Helt fantastisk. Jag läste för min väninna om det undermedvetna, som du förklarar så bra i boken. Hennes reaktion var "Herregud, varför får vi inte lära oss detta i skolan? Det är ju jätteviktigt att förstå.” Jag älskar upplägget på boken och övningarna. Det har redan gett mig så många insikter. Tack för all visdom du delar med dig.
Marika Jonmar, ledarskapsutvecklare

 

En bok jag inte ville lägga ifrån mig. Den här skulle jag velat ha för länge sedan. En guldklimp i min bokhylla. Den får fem stjärnor av fem från mig. Med Karins mindhacks jobbar jag med mig själv, så att jag blir en bättre version av mig själv på alla områden i mitt liv. Boken är som en terapeut att ha med sig genom livet. Det är en riktig juvel! 
Petra Svensson, hölsocoach

 

Tack för att du har förändrat mitt liv. Jag håller fast vid många goda vanor du lärde mig och jag mår mycket bättre. Det känns underbart. Jag läser din bok varje kväll. 
Susanne Broberg

Jag var bara tvungen att sträckläsa boken innan jag valde ut mina favoriter. Mycket inspirerande läsning med massor av smarta förklaringar. Beskrivningarna är enkla hur jag själv kan förändra mina tankemönster. Bra med ”60 sek” efter varje kapitel som kan läsas flera gånger. Speciellt fastnade jag för kapitel 11 om hjärtans intelligens. 

Christel Rosendahl, executive assistant
 

Jag gillar den här boken för den är så rakt på sak. Jag har äntligen fått svar på varför jag reagerar som jag gör i vissa situationer. Jag har börjat applicera några av tipsen och de funkar förvånansvärt bra. En del av mina kontraproduktiva mönster har redan börjat ge med sig.  Det behövs faktiskt inte vara så svårt att skapa förändring. 

Johan Gustafsson
 

Extremt bra bok! Oumbärlig i livet. Vilken tur du bestämde dig för att skriva den. Tack! 
Jenny Melin