#mindhacks


MIND HACKING FÖR REBELLER - eller för dig som vill bli en...

Du guidas på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix. Du får lära dig hur du med små justeringar kan spränga dina inre begränsningar och få tillgång till din egen POWER och FRIHET.
 
En bok med smarta och enkla #mindhacks, för att du ska kunna använda mer av din kapacitet. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr upp till 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv. Du lär dig övervinna rädslor, stoppa din inre sabotör, undanröja tvivel och vara din egen bästa vän, så att du kan maxa din potential.

 

 
Utgiven: 2019.

OM KARIN TYDÉN

Karin Tydén är mind hacker, coach och föredragshållare. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och ”hacka” mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Karin är flerfaldigt prisbelönad coach, en av Europas vassaste inom sitt område och verksam i drygt 25 länder. Hon har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna. 

  • Vinnare av European Enterprise Award 2019 - Recognised Leader in Mental Health Training Services. 
  • Vinnare "Life Coach of the Year”- Corporate Innovation & Excellence Awards 2020.
E-BOK

Adlibris
Bokus
Apple Books

KINDLE

Kommer hösten 2020.
Svenska och engelska.

Bor du utomlands? Bokus levererar till de flesta länder (förutom Danmark och USA). Informationen hittar du här

WOW, vilken bok! Helt fantastisk. Jag läste för min väninna om det undermedvetna, som du förklarar så bra i boken. Hennes reaktion var "Herregud, varför får vi inte lära oss detta i skolan? Det är ju jätteviktigt att förstå.” Jag älskar upplägget på boken och övningarna. Det har redan gett mig så många insikter. Tack för all visdom du delar med dig.
Marika Jonmar, ledarskapsutvecklare

 

En bok jag inte ville lägga ifrån mig. Den här skulle jag velat ha för länge sedan. En guldklimp i min bokhylla. Den får fem stjärnor av fem från mig. Med Karins mindhacks jobbar jag med mig själv, så att jag blir en bättre version av mig själv på alla områden i mitt liv. Boken är som en terapeut att ha med sig genom livet. Det är en riktig juvel! 
Petra Svensson, hölsocoach

 

Tack för att du har förändrat mitt liv. Jag håller fast vid många goda vanor du lärde mig och jag mår mycket bättre. Det känns underbart. Jag läser din bok varje kväll. 
Susanne Broberg

Jag var bara tvungen att sträckläsa boken innan jag valde ut mina favoriter. Mycket inspirerande läsning med massor av smarta förklaringar. Beskrivningarna är enkla hur jag själv kan förändra mina tankemönster. Bra med ”60 sek” efter varje kapitel som kan läsas flera gånger. Speciellt fastnade jag för kapitel 11 om hjärtans intelligens. 

Christel Rosendahl, executive assistant
 

Jag gillar den här boken för den är så rakt på sak. Jag har äntligen fått svar på varför jag reagerar som jag gör i vissa situationer. Jag har börjat applicera några av tipsen och de funkar förvånansvärt bra. En del av mina kontraproduktiva mönster har redan börjat ge med sig.  Det behövs faktiskt inte vara så svårt att skapa förändring. 

Johan Gustafsson
 

Extremt bra bok! Oumbärlig i livet. Vilken tur du bestämde dig för att skriva den. Tack! 
Jenny Melin

VILL DU KÖPA BOKEN TILL DITT FÖRETAG?
Vill du köpa boken som en gåva till dina medarbetare, kunder, samarbetspartners, medlemmar, deltagare eller gäster? Som företagskund kan du beställa direkt via oss och du får köpa boken till ett förmånligt pris. 

Ordinarie försäljningspris: ca 239,00 hos nätbokhandlare och ca 329 kr hos fysiska bokhandlare.
 

Antal böcker Pris exkl moms
10-25 böcker 195,00
26-50 böcker 185,00
51-100 böcker 175,00
101 + 165,00


Se nedan beställningsinformation för det praktiska.
Har du frågor? Välkommen att kontakta mig.
Vill du beställa? Skicka ett mail till mig med antalet böcker, faktureringsadress samt leveransadress.

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?
Driver du en bokhandel, en hälsobutik, ett café, ett retreatcenter eller annan verksamhet där boken skulle passa in. Du kan bli återförsäljare och beställa direkt från oss. Som återförsäljare får du köpa boken till ett förmånligt förlagspris och väljer sedan själv hur du vill prissätta boken. Säljtext + omslagsbilder skickas via mail vid beställning. Du har också möjlighet att synas här på hemsidan som återförsäljare.

Beställningsvolym: Minimum 20 böcker per order.
Se nedan beställningsinformation för det praktiska.
Har du frågor? Välkommen att kontakta mig.
Vill du beställa? Skicka ett mail till mig med antalet böcker, faktureringsadress samt leveransadress.

BESTÄLLNINGSINFORMATION
Moms: 6% bokmoms tillkommer. 
Leverans: Sker via Stjärndistribution. Böckerna skickas normalt inom 24 timmar. Reservation för förseningar utanför vår kontroll.
Frakt: Tillkommer beroende på vikt. 
Ångerrätt: Du har rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från det att du mottagit din leverans. 
Returer: Packa böckerna i den förpackning böckerna kom i eller använd annat lämpligt emballage. Bifoga den faktura, följesedel eller kvittens som följde med paketet. Du betalar själv för frakten och retur får inte ske mot postförskott eller efterkrav. Returen skickas till Stjärndistribution som också krediterar eller återbetalar pengarna.
Outhämtade paket: Du måste hämta ut ditt paket enligt aviseringen, annars går paketet i retur. Detta medför en kostnad på 129 kronor.
Det är fel på beställningen eller leveransen: Kontakta Stjärndistribution på order@sdist.se så hjälper de dig. 
Beställningar utomlands: I nuläget kan vi inte leverera utanför Sverige.
Fakturering: Stjärndistribution skickar faktura via e-post. 
Betalningsvillkor: 30 dagar faktura eller kortbetalning.