Prova på hur hypnos känns. Lämplig som avslappning och för att minska stress. Du kan lyssna på den så ofta du önskar.
Speciella tonfrekvenser för att stimulera hjärnan positivt. 

Längd: 13 minuter (musiken fortsätter lite till)

Längre ljudfil för avslappning och för att minska stress. Du kan lyssna på den så ofta du önskar.
Speciella tonfrekvenser för att stimulera hjärnan positivt. 

Längd: 18 minuter (musiken fortsätter lite till)

En resa in i ditt eget speciella rum, oberoende av tid och  rum. Ett rum där du kan få svar, läka, hitta styrka, uppleva kärlek. 

Längd: 16 minuter (musiken fortsätter lite till)

Ljudfil med hypnos för att stärka din självkänsla, att du ska känna att du är värdefull och tillräcklig. Ett möte med ditt inre barn.

Längd: 20 minuter (musiken fortsätter lite till)

Hypnos med den populära energivirveln som balanserar, justerar, reparerar och återupplivar kropp och sinne. 
Speciella tonfrekvenser för att stimulera hjärnan positivt. 

Längd: 23 minuter

Enligt forskare fungerar hjärtat som en hjärna, och hjälper oss med en djupare intelligens. När vi kopplar ihop hjärnan med hjärtats intelligens, öppnar vi dörren till det extraordinära, det vi kallar för det mystiska. Träna upp din intuition, stärk dina förnimmelser och lär känna dig själv.

Längd: 10 minuter (musiken fortsätter lite till)

LADDA NER
För att ladda ner dina filer, ställ dig på den aktuella filen med musen och högerklicka på musen. Välj "ladda ner" eller "spara som".
Om ljudfilen stoppar när du lyssnar på den, beror det oftast på att din skärmsläckare/autolås bryter inspelningen. Justerar du detta i din mobil när du lyssnar, så är problemet löst. 

HJÄRNVÅGSSTIMULERING MED TRYPNAURAL 
Vissa ljudfiler innehåller vetenskapligt bevisad hjärnvågsstimuleringsteknik, kallad Trypnaural, som med hjälp av isokroniska toner stimulerar din naturliga produktion av serotonin, melatonin, dopamin och DHEA. Detta kan ge dig bättre sömn, jämnare humör, ökad hjärnkapacitet, bättre hälsa, ökad kreativitet, starkare intuition osv. 

HUR DU LYSSNAR
Sitt eller ligg bekvämt och se till att du är ostörd när lyssnar på ljudfilen. Lyssna gärna med hörlurar för bästa resultat. Du behöver inte lyssna aktivt. Det är ok om du flyter iväg och inte alltid hör eller kommer ihåg vad jag säger, ditt undermedvetna lyssnar ändå. Du får inte köra bil eller göra något annat som kräver din koncentration samtidigt som du lyssnar på ljudfilen. Skulle det uppstå en situation där du behöver vara alert och fullständigt medveten, kommer du att återgå till fullt medvetande med din normala kapacitet att hantera situationen på bästa sätt. Om du lider av psykiska besvär rekommenderar jag att du först konsulterar din läkare innan du lyssnar. 

Materialet är copyrightskyddat och får ej tryckas, spridas, kopieras, säljas eller överföras utan tillåtelse från Karin Tydén.