VIP COACHING

24/7

loading...


VÄLKOMMEN TILL GLASTONBURY (AVALON)


Glastonbury är en liten stad med cirka 9.000 invånare, cirka 50 kilometer söder om Bristol i grevskapet Somerset, sydvästra England. I Glastonbury möts historia, myter och legender på ett sådant speciellt sätt att du inte kan missa att känna den kraftfulla energin i den lilla staden. Här finns jordens hjärtchakra och energierna beskrivs ofta som kärleksfulla och helande. Starka energilinjer sägs korsa varandra bland annat vid Glastonbury Abbey, vid kullen The Tor och vid den heliga källan Chalice Well, och det är också dessa platser som bär de starkaste energierna i området.
 
För ca 2.000 år sedan styrdes området kring Glastonbury av keltiska stammar, innan romarna och kristendomen gjorde sitt intåg. Området har haft en dramatisk historia som vävs ihop med spännande myter och legender. Enligt legenden ska King Arthur tillsammans med sin fru Guinevere ligga begraven i Glastonbury Abbey. Det sägs att Josef från Arimates ska ha slagit ner sin stav här och ur den ska det berömda Holy Thorn trädet vuxit. Varje år kring julen, knipsar man en kvist från The Holy Thorn i Glastonbury, och skickar den till Drottningen av England. Det sägs att Josef, Jesus och Maria Magdalena ska ha vistats här och en del tror att Jungfru Maria ligger begraven här. En av de mest spännande legenderna berättar att Josef samlade upp Jesus blod från korsfästelsen, i en helig bägare (The Holy Grail), och tog den med sig till Glastonbury, där den fortfarande sägs ligga begraven. I Glastonbury finns också legender om gudinnor, prästinnor, Lady of Avalon, trollkarlen Merlin, druider, drakar och här finns porten till älvornas land. Chalice Well som är klassad som World Peace Garden har använts under 2.000 år och dess vatten sägs vara helande och välgörande, och besökare från hela världen kommer hit för att dricka av det heliga vattnet.
 


Glastonbury kallas också av många för Avalon. Enligt legenden var Avalon en magisk ö full med äppleträd (Glastonbury har massor med äppleträd), där gudinnorna, som hade magiska krafter, har levt sedan tidernas begynnelse och lever än idag. När kung Arthur skadades i ett stort slag, sägs det att man förde honom till Avalon där han helades och det påstås att han fortfarande lever där och väntar på att återvända när England behöver honom som mest.
 
Idag är Glastonbury en liten charmig by med en skön och avslappnad mix av sökare, udda figurer och vanliga bybor. Bli inte förvånad om du under en pratstund med en gammal gubbe får höra att han mött älvor på sin morgonpromenad.
 
 
Guide till Glastonbury
Glastonbury Online - Your Guide to Glastonbury
Places to visit in Glastonbury
Glastonbury Oracle - eventkalender


Vad vi gör i Glastonbury
Som VIP-klient har du möjlighet att följa med mig 3 dagar till Glastonbury för att filosofera kring livet och börja komma i kontakt med ditt hjärta och din själ på ett ännu djupare plan. Vi umgås i 3 dagar, du får besöka magiska platser och djupdyka i din själ med spirituella filosofer som jobbat med bland annat Russell Brand, Nicolas Cage, Sally Hawkins och Weston Coppola Cage.

Inför resan får du ett mer detaljerat schema och vi pratar om vad du vill prova på och uppleva under resan. 

Endast dina och mina resekostnader tillkommer + kostnader för eventuella sessioner och event med andra terapeuter, coacher och vägledare än mig.