#RE:BOOST

FÖR FÖRETAG

_________________________

CHANGE YOUR GAME

Jag fokuserar på råmaterialet – medarbetaren, chefen, teamet. Det hjälper inte att ha bra strategier, verktyg eller rutiner om råmaterialet inte är i toppskick. En toppmedarbetare behöver ha ett starkt självförtroende, vara trygg i sig själv och lita på sin egen förmåga att kunna utföra sina arbetsuppgifter, klara utmaningar, föra affärer i hamn, leda sina medarbetare...

Själv har jag arbetat som chef, toppsäljare och teamleader tillsammans med stora kunder som till exempel Coca-Cola, Investor, Procter & Gamble, SVT och Microsoft. 

Jag arbetar både med team och individuellt för att snabbt och effektivt stärka medarbetarnas självförtroende, så de kan koppla på sitt driv. Tillsammans med varje medarbetare tar jag reda på det som blockerar dem att röra sig framåt, att prestera på topp, och ser till att hitta de rätta vägarna för att komma i mål. 

Upplägget är individuellt för varje företag, men innehåller oftast ett inledande möte med behovsanalys, en workshop med företaget eller teamet + enskild coaching med varje medarbetare, under 1 månad upp till 1 år. 

Maila mig för ett allmänt eller skräddarsytt förslag samt priser. 

FÖRELÄSNING

En crash course i hur du styr din hjärna mot fenomenal framgång

  • Vill du ha bättre självförtroende?
  • Vill du få saker gjorda?
  • Vill du bli av med dåliga vanor?
  • Vill du våga mer?  
 
Karin Tydén, en av Europas bästa Mind Hackers som jobbat med tusentals klienter över hela världen, hjälper dig att förstå hur ditt undermedvetna fungerar och hur du bryter gamla mönster för att accelerera din personliga utveckling. Du kan skapa bättre självförtroende och mer action i ditt liv direkt efter föreläsningen.

.
Längd: 45 min-2 tim

SAGT...

Det var en härlig upplevelse för oss alla. Jag tror alla fick något att tänka på och som man tog med sig efteråt, vilket inte alltid gäller när man är på en föreläsning. Karin gav oss verktyg, vilket jag redan vet att flera gick tillbaka till sina arbetsplatser och diskuterade igenom med sina kollegor. TACK Karin Tydén! Om ni inte har hört henne - gör det. 
Helena Wennerström, Head of Sales at Helsingborgs IF
.

Föreläsningen var en fantastisk succé. Karin har en förmåga att entusiasmera och intressera. Med sin positiva framtoning trollbinder hon publiken på ett oväntat sätt. Karin är konkret och tydliggör med verkliga exempel. Dessutom delar hon med sig av praktiska råd hur man kan nå sina mål. Jag rekommenderar varmt hennes föreläsningar till alla som vill bli inspirerade att nå sina mål.
Maria Relke, REB at Capgemini
.

Karin har en förmåga att engagera och trollbinda sin publik. Hon är tydlig, rak och berättar genom att ge exempel på klienter hon mött. Vi fick matnyttig information om hur hjärnan fungerar och flera AHA-upplevelser. Vi fick också några verktyg som vi kunde ha med oss på vägen. Vi har redan fått förfrågningar om Karin kommer att komma igen, vilket inte är helt omöjligt.
Elisabeth Lestapier, kulturassistent Helsingborgs Stad
.

boka

Vid förfrågan/bokning av föreläsning och masterclass, vänligen kontakta Karin Tydén,
0708-16 99 08, info@karintyden.se

Både föreläsning och masterclass kan
skräddarsys utifrån specifika behov och 
varieras i både innehåll och tidsram.