CHANGE YOUR GAME.

WHAT I DO

Change your game.

Jag fokuserar på råmaterialet – medarbetaren, chefen, teamet. Det hjälper inte att ha bra strategier, verktyg eller rutiner om råmaterialet inte är i toppskick. En toppmedarbetare behöver ha ett starkt självförtroende, vara trygg i sig själv och lita på sin egen förmåga att kunna utföra sina arbetsuppgifter, klara utmaningar, föra affärer i hamn, leda sina medarbetare...

Själv har jag arbetat som chef, toppsäljare och teamleader tillsammans med stora kunder som till exempel Coca-Cola, Investor, Procter & Gamble, SVT och Microsoft. 

Jag arbetar både med team och individuellt för att snabbt och effektivt stärka medarbetarnas självförtroende, så de kan koppla på sitt driv. Tillsammans med varje medarbetare tar jag reda på det som blockerar dem att röra sig framåt, att prestera på topp, och ser till att hitta de rätta vägarna för att komma i mål. 

Upplägget är individuellt för varje företag, men innehåller oftast ett inledande möte med behovsanalys, en workshop med företaget eller teamet + enskild coaching med varje medarbetare, under 1 månad upp till 1 år. 

Är du chef?
Min specialitet är att utveckla chefers potential. Att göra dig som chef starkare, smartare, tryggare och mer motiverad, så att du kan leda dig själv, dina medarbetare och ditt företag till framgång. Tillsammans lyfter vi dig till nästa nivå. 

Jag hjälper dig att koppla på de rätta drivkrafterna, att kunna fatta bättre beslut, prestera bättre, vara tydligare, våga mer… Men också att hitta dig själv och glädjen i livet och hitta en djupare mening. 


Maila mig för ett allmänt eller skräddarsytt förslag samt priser. 

Sagt.

"Nu när jag har blivit tryggare, kan jag leda tryggare.
Svensk politiker
.

Idag ledar jag min personal på ett helt annat sätt. Jag är lugn, behåller mitt fokus, driver bra. Min personal har märkt förändringarna och jag får idag beröm för hur jag leder. Det bästa med Karins mentorskap är att hon aldrig släpper dig ur sikte. 
Carl
.

Jag har förbättrat mina prestationer, vilket har lett till att företaget ökat sin omsättning med 20%. Jag har en tydlig riktning och ett fokus som jag inte haft tidigare. Karins mentorskap är unikt. 
VD
.

Jag reser över hela världen och har en årsbudget på över 300 miljoner. Utan Karins hjälp hade jag aldrig orkat att topprestera som jag gör. Hon är mitt ankare när det stormar och hon har hjälpt mig att utvecklas till en trygg och tydlig ledare, trots ett ibland galet arbetsschema.
VD 
.