LJUDFILER

AVSLAPPNING

Hypnos. Lämplig som avslappning och för att minska stress.
Längd: ca 18 minuter

JAG ÄR VÄRDEFULL

Hypnos för att stärka din självkänsla. Längd: ca 20 minuter 

NÅ DITT HJÄRTAS INTELLIGENS

Kom i kontakt med ditt hjärta och använd dess intelligens och kraft. Längd: ca 10 minuter 

ENERGIVIRVELN

Balanserar, justerar, reparerar och återupplivar kropp och sinne. Längd: ca 23 minuter

DITT INRE RUM

En resa in i ditt eget speciella rum.  Längd: ca 16 minuter

INFORMATION
Du kan spela upp ljudfilen på din smartphone, surfplatta, MP3-spelare eller dator. Om ljudfilen stoppar när du lyssnar på den, beror det oftast på att din skärmsläckare/autolås helt enkelt bryter inspelningen. Justerar du detta i din mobil när du lyssnar, så är problemet löst. 

LADDA NER
För att ladda ner dina filer, ställ dig på den aktuella filen med musen och högerklicka på musen. Välj "ladda ner" eller "spara som". OBS! Ladda alltid ner ljudfilen, då denna sida inte är tillgänglig för alltid.

HUR DU LYSSNAR
Sitt eller ligg bekvämt och se till att du är ostörd när lyssnar på ljudfilen. Lyssna gärna med hörlurar för bästa resultat. Du behöver inte lyssna aktivt. Det är ok om du flyter iväg och inte alltid hör eller kommer ihåg vad jag säger, ditt undermedvetna lyssnar ändå. Du får inte köra bil eller göra något annat som kräver din koncentration samtidigt som du lyssnar på ljudfilen. Skulle det uppstå en situation där du behöver vara alert och fullständigt medveten, kommer du att återgå till fullt medvetande med din normala kapacitet att hantera situationen på bästa sätt. Om du lider av psykiska besvär rekommenderar jag att du först konsulterar din läkare, innan du lyssnar på någon av mina ljudfiler. 

Materialet är copyrightskyddat och får ej tryckas, spridas, kopieras, säljas eller överföras utan tillåtelse från Karin Tydén.