SOUL WORK

Hur du definierar spiritualitet är väldigt personligt. I modern tid definierar vi ofta spiritualitet som en subjektiv upplevelse av en andlig dimension och våra djupaste värderingar och syften som vi lever efter.

Spiritualitet handlar inte om regler, dogmer eller läror. Det behöver inte betyda fjädrar, kristaller eller rökelse.

Spiritualitet handlar om att upptäcka ditt riktiga jag. Ett spirituellt liv ger dig riktning och mening i allt du gör och allt du är.

Spirituell mognad händer inte bara. Det kräver intention, tid och ansträngning för att skörda dess fördelar. En spirituellt vuxen kommer aldrig i mål. De vet att man måste arbeta konsekvent för att leva upp till sina högsta ideal. Men de vet också att glädjen ligger i själva resan. Målet är en ständigt utvecklande mognad mot visdom och funktionalitet på den kosmiska lekplatsen.

Som Soul Alchemist hjälper jag dig med din spirituella roadmap, så att du kan få en rikare och mer direkt relation med universum, källan, kraften, naturen eller vad du än kallar det. Du kommer att skapa bättre kontakt med ditt klokare Högre Jag, den del av dig som har svaren och vet din riktiga riktning i livet.

Denna djupa inre förändring kommer att skapa rippeleffekter i ditt inre universum. Det är här du kan böja The Matrix och ändra verkligheten. Din själ kommer vakna. Växa. Läka. Du kommer att transformera dina kamper till tillgångar. Få klarhet kring din väg. Upptäcka dina djupaste önskningar. Finna din inre styrka. Connecta till dig själv. Till din sanning. Hitta glädje och tillfredsställelse. 

Under workshopen skapar vi utrymme för din själ att uttrycka sig. En djup konversation som hjälper dig att upptäcka vem du verkligen är. Jag har själv gjort denna resa och kommer att guida dig som en sökare till en annan.

Jag har funnit att integrering av spirituella tekniker resulterar i extraordinärt växande och läkning. Genom att mixa hypnos, djup transformativ coaching, healing, guidade meditationer, energirensning och balansering hjälper jag dig att komma i kontakt med din SJÄL.

Denna privata workshop är intensiv och endast för dig som är villig att utforska dig själv på ett mycket djupt plan. 


 

Vad är spirituell mognad?
 • Det är en process för att utveckla hälsosamma och livgivande sätt att relatera till dig själv och din omgivning. 
 • Det innebär att ha modet att välkomna alla känslor som uppstår, att låta verkligheten vara vad den är. Det betyder att vara villig att tillåta hela mysteriet, det majestätiska och det katastrofiska som är den mänskliga upplevelsen. Vi slutar inte känna, men vi slutar frukta och döma våra känslor. Vi omfamnar vår ofullkomliga mänsklighet.
 • Det handlar om viljan och modet att riva ner väggarna runt ditt hjärta, så att du kan omfamna hela den mänskliga upplevelsen: glädje, sorg och allt annat emellan. Ett slutet hjärta är ett dött hjärta, och du missar livet.
 • Det betyder att leva med ett krigarhjärta, ett mer sårbart hjärta. Att vara villiga att möta oss själva, riskera saker, stå stadigt och att låta livet komma in, men även att låta det lämna. 

Är du redo att VAKNA? 

PRAKTISKT

 • Sessionen är ca 5 timmar. Sessionen är IRL med mig i Malmö, Sverige. Om du vill göra sessionen på en plats som du själv väljer, vänligen kontakta för pris och praktiska arrangemang.
 • För att förbereda din själ för resan inkluderar sessionen ceremoniella örter.
 • Jag rekommenderar att du tar det lugnt efter sessionen. Du behöver utrymme för att integrera det du har upplevt.

PRIS
9.000 SEK

SPIRITUELL MOGNAD BETYDER

 • Ditt liv guidas av en uppsättning högre principer och värderingar.
 • Du visar kärlek och empati mot dig själv och andra. Du bryr dig om de mindre lyckligt lottade. 
 • Du behåller din barnsliga känsla av förundran. Du ser nya saker. Du ser underverk och skönhet i saker.
 • Du har ett överflödstänk, men du är försiktig med farorna kring överdrift.
 • Du arbetar för att uppnå vad du vill. Du kan skjuta upp belöningen. Du accepterar att du inte alltid får det du vill ha eftersom du vet att vissa saker inte är bra för dig i det långa loppet eller att tidpunkten inte är rätt.

 • Du vågar vara glad och fira livet. Du är inte rädd att det kommer att tas bort eller att du inte är värd glädje. Du praktiserar tacksamhet.
 • Du tar personligt ansvar. Du reflekterar regelbundet över dina djupare avsikter kring varför du gör saker. Du undersöker dina actions så att de överensstämmer med dina värderingar. Du skyller inte på andra människor eller omständigheter när saker går fel.
 • Du är pålitlig och du håller ditt ord. Du tar dig tid att utvärdera om du ska göra ett nytt åtagande.
 • Du släpper bitterhet och förlåter.
 • Du accepterar det som inte kan ändras. Du lägger ditt fokus på vad du kan påverka.

Sagt.

Wow! Det var magiskt! Det öppnade mig totalt och fick mig att omvärdera hela mitt liv. De insikter jag fick kunde jag aldrig få utan Karin. Hon är en klippa och jag kände mig så trygg med henne. Jag kommer definitivt att göra detta igen. Och jag är så tacksam för mitt beslut att göra det i Glastonbury, en spirituell plats som maximerade upplevelsen.

Klient, England
.

Ett steg på vägen upp till Château de Montségur och jag bröt ihop. Så mycket sorg kom över mig, kring min vistelse här på jorden. Karin förutsåg allt kvällen innan men nämnde inte det för mig, eftersom hon inte ville påverka min upplevelse. Jag kände massor med gammal skuld som lämnade min själ och jag kunde andas igen. Det kändes som att jag äntligen kunde tillåta mig att bli lycklig igen, att jag var värdig. När vi jämförde anteckningar efteråt var det fantastiskt hur spot on Karin hade varit. Detta var värt mer än 1000 timmars terapi. Karin är magisk!

Klient, Frankrike
.

Karin har verkligen ett sjätte sinne. Hon visste exakt vad jag behövde, långt innan jag visste det själv. Hon hjälpte mig över så många hinder djupt ner i min själ. Jag är en före detta sångerska men har inte sjungit på många, många år. Min röst har varit tyst under mycket lång tid. Nästa dag klättrade jag uppför en kulle på en helig plats och sjöng med ett öppet hjärta. Ett år senare träffade jag Karin igen på Malta, och det var ren glädje att träffa henne. Allt i mitt liv hade förändrats och jag är äntligen lycklig

Klient, Mexiko 
.

Jag älskar Karins inställning till spiritualitet. Jag har aldrig ansett mig själv som spirituell, för jag har aldrig varit intresserad av tidigare liv, auror, tarotkort, kristaller eller kaftaner. Men jag blev mycket fascinerad av hur Karin definierar andlighet, och därför ville jag provva. Det var det mest ögonöppnande jag någonsin har gjort i mitt liv. Jag förstår mig själv på en djupare nivå och det känns som att jag har lagt till en extra dimension i mitt liv. Jag är mycket mer nöjd i livet. Jag kommer definitivt att göra detta regelbundet.

Klient, Sverige
 

Jag vill bara säga två ord: GÖR DET! Du behöver inte vara "spirituell" i den konventionella betydelsen. Du behöver bara vara villig att växa på en djupare nivå. Och shit, Karin tar dig djupt. Djupare än du insett att du kan gå. Och det är djupt här inne, där de verkliga förändringarna sker. Resan med Karin har förändrat hur jag ser på mig själv, mitt liv och vad som är viktigt.
Klient, New York