OPEN CIRCLE

Open Circle är ett utrymme för dig som vill växa, expandera, utforska och blomstra mentalt, emotionellt och spirituellt.
  • Du får verktyg, coaching och gruppstöd för att stå i din egen POWER.
  • Vi jobbar tillsammans och helt öppet med det vi vill förändra i våra liv. 
  • Tillsammans deltar vi i roliga och spännande utmaningar för att skapa självförtroende och glädje.

Open Circle är levande, vilket innebär att gruppens behov och dynamik styr innehåll och riktning från gång till gång. Som bas har vi alltid ett tema som annonseras ut i förväg. Varje deltagare är aktiv. Allt sker här och nu och vill du, så kan du bli coachad direkt av mig. 

Grunden i Open Cicle är:
  • Lär dig hur ditt undermedvetna Matrix fungerar. 
  • Utforska var dina bromsar, blockering och rädslor kommer ifrån.
  • Få hjälp att släppa på bromsen och gasa.
  • Boosta ditt självförtroende.
  • Lär dig livsförändrande vanor och mindhacks.
  • Upplev genombrott i realtid.
  • Upplev stöttning, omtanke och gemenskap med andra.

Vid förfrågan/bokning av Open Circle för en sluten grupp, kontakta Karin Tydén, info@karintyden.se

Sagt.

Det var en härlig upplevelse för oss alla. Jag tror alla fick något att tänka på och som man tog med sig efteråt, vilket inte alltid gäller när man är på en föreläsning. TACK Karin Tydén! Om ni inte har hört henne - gör det. 

Helena Wennerström, Head of Sales at Helsingborgs IF
.

Föreläsningen var en fantastisk succé. Karin har en förmåga att entusiasmera och intressera. Med sin positiva framtoning trollbinder hon publiken på ett oväntat sätt. Karin är konkret och delar med sig av praktiska råd.

Maria Relke, REB at Capgemini
.

Karin har en förmåga att engagera och trollbinda sin publik. Vi fick matnyttig information om hur hjärnan fungerar och flera AHA-upplevelser. 

Elisabeth Lestapier, kulturassistent Helsingborgs Stad
.

Karin inspirerade stort på vårt event Hälsosnack Live och lämnade ingen deltagare oberörd! Hennes föreläsning var fascinerande och fylld med ny kunskap och insikter.

Victoria Carinci, hälsocoach Vitalista och Hälsosnack med Lotta och Victoria
.

Karin Tydén var helt magisk på föreläsningen. Hennes kompetens är exceptionell och hon bokstavligen trollband hela publiken! Fantastiskt bra! Rekommenderas varmt!
Magdalena Lundberg, Inredningskurser 
.

TACK för din fantastiskt givande och underhållande föreläsning. Du är GRYM! Du gör det dolda gripbart och har förmågan att lsäa mellan raderna. Vi fick en riktig boost för att maxa vår potential.
Adela Carlsson, POW-nätverket.
 

Karin lärde oss hur man med relativt enkla medel kan öka sin handlingskraft och hur vi kan utnyttja en större del av hjärnans kapacitet. Vi gick från konferensen inspirerade och vi kan varmt rekommendera Karin som föreläsare!
Sussi Lindeberg, TV4
 

Du ska veta att dessa stunder vi har tillsammans i Open Circle lyfter mig som kvinna. Jag börjar se mig själv som den jag verkligen är. Mitt mål är att se min insida på min utsida. Tack för att du guidar mig i detta. 
Ann