OPEN CIRCLE

Allt sker här och nu - i realtid!

95% av vår dag styrs vi av vårt undermedvetna sinne, vårt Matrix. Där finns all kod som vi har programmerats med sedan vi föddes. Det undermedvetna är som en stor databas. Här lagras alla våra upplevelser, erfarenheter, trosföreställningar, minnen och färdigheter. Allt vi har lärt oss och allt som vår omgivning programmerat oss med. Hur vi ska bete oss för att bli älskade, godkända och trygga. Hur vi ska undvika smärta. Vad som är rätt och fel. Vad vi får eller inte får tänka, känna och göra. Vad som är möjligt eller inte. Vad vi klarar av eller inte klarar av. Vårt värde eller bristen på sådant. Det här är en fantastisk överlevnadsmekanism skapad av naturen. Ett barn måste snabbt lära sig att förstå sin omvärld och alla spelreglerna för att bli älskad, accepterad, förstådd och trygg. All denna lagrade information bildar vårt operativsystem, vårt Matrix, som varje dag aktiverar olika program och dirigerar oss för att vi ska överleva, må bra och fungera i vårt samhälle. Det mesta vi tänker, känner och gör styrs av detta operativsystem.
 
Problemet uppstår när vi helt omedvetet styrs av dessa program 20-30-40 år senare. Så om du som litet barn gömde dig bakom soffan för att känna dig trygg när mamma och pappa bråkade, så kanske du gömmer dig som chef på ditt rum när konflikter i företaget uppstår. Programmet som installerades som barn för att skydda dig och få dig att känna dig mindre rädd, styr fortfarande ditt beteende som vuxen, även om det inte är den bästa approachen. Alla har sådana här program och många gånger upplever vi dem som oerhört frustrerande, och vi förstår inte varför vi reagerar som vi gör i vissa situationer. Det är enkelt – det är bara ett gammalt program som aldrig har uppdaterats, som har aktiverats.

Open Circle är en workshop (minst 10 deltagare) där du uppgraderar ditt Matrix. Ett space där du kan checka in och connecta med människor som precis som du, vill växa, expandera, utforska och blomstra. Som vill göra en skillnad i världen och leva ett liv som betyder något. Vi lär av varandra. Vi hjälper varandra. Vi respekterar varandra. Vi delar våra rädslor, brister och motgångar och firar vårt mod, våra styrkor och segrar. Tillsammans!

Under en Open Circle är du lika aktiv som jag. Allt sker här och nu i realtid. 
  • Du får hjälp att förstå hur ditt undermedvetna Matrix fungerar, både generellt och specifikt för dig.
  • Du kan ställa frågor och själv börja utforska var dina bromsar, blockering och rädslor kommer ifrån.
  • Du får insikter som hjälper dig att släppa på bromsen och gasa.
  • Upplev genombrott både för dig och andra i realtid. 
  • Lär dig ta kommandot över dig själv och ditt liv. Att äga din egen POWER och FRIHET

Varför inte öppna dörren till en spännande upptäcktsfärd och dialog, både med andra och ditt undermedvetna Matrix?

Upplägg: Detta är ett förbokat event för slutna grupper. Ni som grupp bestämmer tid, plats och vem som ska delta i eventet.
Längd: 1,5-4 timmar 
Minst antal deltgagare: 10 st
Det finns möjlighet att välja ett tema.

Offentlig Open Circle där allmänheten kan boka plats förekommer emellanåt. Dessa annonseras ut här och i nyhetsbrevet.

Pga corona-viruset finns det just nu inga planerade open session för allmänheten.

Vid förfrågan/bokning av Open Circle, vänligen kontakta Karin Tydén
0708-16 99 08, info@karintyden.se

NÅGRA KUNDER 

Capgemini, Hälsa, Helsingborgs kommun, HIF, Malmö Universitet, Tidningen Nära, Saco, Skanska, Nordfas Invest, Unionen, TV4, Knowit... 

Hälsosnack med Lotta och Victoria, Inredningskurser Sverige, Lunds Universitet, JJ Gruppen, Trust Partner, POW Zoulution...

Sagt.

Det var en härlig upplevelse för oss alla. Jag tror alla fick något att tänka på och som man tog med sig efteråt, vilket inte alltid gäller när man är på en föreläsning. TACK Karin Tydén! Om ni inte har hört henne - gör det. 

Helena Wennerström, Head of Sales at Helsingborgs IF
.

Föreläsningen var en fantastisk succé. Karin har en förmåga att entusiasmera och intressera. Med sin positiva framtoning trollbinder hon publiken på ett oväntat sätt. Karin är konkret och delar med sig av praktiska råd.

Maria Relke, REB at Capgemini
.

Karin har en förmåga att engagera och trollbinda sin publik. Vi fick matnyttig information om hur hjärnan fungerar och flera AHA-upplevelser. 

Elisabeth Lestapier, kulturassistent Helsingborgs Stad
.

Karin inspirerade stort på vårt event Hälsosnack Live och lämnade ingen deltagare oberörd! Hennes föreläsning var fascinerande och fylld med ny kunskap och insikter.

Victoria Carinci, hälsocoach Vitalista och Hälsosnack med Lotta och Victoria
.

Karin Tydén var helt magisk på föreläsningen. Hennes kompetens är exceptionell och hon bokstavligen trollband hela publiken! Fantastiskt bra! Rekommenderas varmt!
Magdalena Lundberg, Inredningskurser 
.

TACK för din fantastiskt givande och underhållande föreläsning. Du är GRYM! Du gör det dolda gripbart och har förmågan att lsäa mellan raderna. Vi fick en riktig boost för att maxa vår potential.
Adela Carlsson, POW-nätverket.
 

Karin lärde oss hur man med relativt enkla medel kan öka sin handlingskraft och hur vi kan utnyttja en större del av hjärnans kapacitet. Vi gick från konferensen inspirerade och vi kan varmt rekommendera Karin som föreläsare!
Sussi Lindeberg, TV4