Föreläsning.

MIND HACKING för rebeller - ta kommandot över din hjärna på 8 veckor

Mind Hacking är ett nytt och effektivt sätt att förändra tankar, känslor och beteenden. Du guidas på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix, och du får lära dig smarta och enkla #mindhacks för att du ska kunna använda mer av din potential. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv.

Karin Tydén är verksam i drygt 25 länder och är idag en av Europas vassaste inom Mind Hacking. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och ”hacka” mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Karin har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna. Karin är flerfaldigt prisbelönad coach och har tidigare bland annat arbetat som TV-producent, Brand Manager och PR-konsult.
  • Vinnare av European Enterprise Award 2019 - Recognised Leader in Mental Health Training Services. 
  • Vinnare "Life Coach of the Year”- Corporate Innovation & Excellence Awards 2020.

Över 6.000 människor har nu hört föreläsningen MIND HACKING för rebeller. 

.
Längd: 45 min-2 tim

Vid förfrågan/bokning av föreläsning, vänligen kontakta Karin Tydén
0708-16 99 08, info@karintyden.se

NÅGRA KUNDER 

Capgemini, Hälsa, Helsingborgs kommun, HIF, Malmö Universitet, Tidningen Nära, Saco, Victus Medical Group, Skanska, Nordfas Invest, Unionen, TV4, Knowit... 

Hälsosnack med Lotta och Victoria, Inredningskurser Sverige, Lunds Universitet, JJ Gruppen, Trust Partner, POW Zoulution...

Sagt.

Det var en härlig upplevelse för oss alla. Jag tror alla fick något att tänka på och som man tog med sig efteråt, vilket inte alltid gäller när man är på en föreläsning. Karin gav oss verktyg, vilket jag redan vet att flera gick tillbaka till sina arbetsplatser och diskuterade igenom med sina kollegor. TACK Karin Tydén! Om ni inte har hört henne - gör det. 

Helena Wennerström, Head of Sales at Helsingborgs IF
.

Föreläsningen var en fantastisk succé. Karin har en förmåga att entusiasmera och intressera. Med sin positiva framtoning trollbinder hon publiken på ett oväntat sätt. Karin är konkret och tydliggör med verkliga exempel. Dessutom delar hon med sig av praktiska råd hur man kan nå sina mål. Jag rekommenderar varmt hennes föreläsningar till alla som vill bli inspirerade att nå sina mål.

Maria Relke, REB at Capgemini
.

Karin har en förmåga att engagera och trollbinda sin publik. Hon är tydlig, rak och berättar genom att ge exempel på klienter hon mött. Vi fick matnyttig information om hur hjärnan fungerar och flera AHA-upplevelser. Vi fick också några verktyg som vi kunde ha med oss på vägen. Vi har redan fått förfrågningar om Karin kommer att komma igen, vilket inte är helt omöjligt.

Elisabeth Lestapier, kulturassistent Helsingborgs Stad
.

Karin inspirerade stort på vårt event Hälsosnack Live och lämnade ingen deltagare oberörd! Hennes föreläsning var fascinerande och fylld med ny kunskap och insikter, blandat med egna erfarenheter och resultat från klientarbete, vilket blev en kraftfull och inspirerande mix och deltagarna fick med sig egna verktyg för att ta sig nästa nivå av framgång i livet!

Victoria Carinci, hälsocoach Vitalista och Hälsosnack med Lotta och Victoria
.

Karin Tydén var helt magisk på föreläsningen hos oss på Inredningskurser! Hennes kompetens inom området Mind hacking är exceptionell och hon bokstavligen trollband hela publiken! Hon har en unik förmåga att med sin röst hålla lyssnarna alerta och intresserade genom hela föreläsningen. Publiken fick även med sig hem några hacks för att kunna omprogrammera sitt unika matrix och hitta sin inre GPS. Fantastiskt bra! Rekommenderas varmt!
Magdalena Lundberg, Inredningskurser 
.

TACK för din fantastiskt givande och underhållande föreläsning med minhacks, tips och trix att ta till när det undermedvetna behöver en omprogrammering. Du är GRYM! Du gör det dolda gripbart och har förmågan att lsäa mellan raderna. Vi fick en riktig boost för att maxa vår potential för det nya decenniet.
Adela Carlsson, POW-nätverket.
 

Vi bjöd in Karin till vår konferens då den handlade en hel del om förändring. Karin lärde oss hur man med relativt enkla medel kan öka både sin egen energi, handlingskraft och hur vi kan utnyttja en större del av hjärnans kapacitet. Vi gick från konferensen inspirerade, avslappnade och vi kan varmt rekommendera Karin som föreläsare!
Sussi Lindeberg, TV4