BREATHWORK

"The breath is a door, Without the breath, what is there?
It’s where you and I and everyone else began. It’s where all life begins."
- Wim Hof

Förändra hur du tänker och känner genom att använda din andning. Breath Coaching är en säker och enkel metod för att snabbt reducera stress, balansera din energi, skapa mentalt fokus och förbättra din sömn. Till skillnad från meditation som ibland kan kännas frustrerande och att resultaten tar tid, är Breath Coaching väldigt lättillgänglig och du upplever resultat redan från första sessionen. 

Andning vs. Meditation
Det säljs otroligt många appar, böcker och kurser om meditation. Problemet är att väldigt få människor verkligen praktiserar meditation i vardagen. Ofta nämns tidsbrist, svårt att sitta stilla, fokusera, slappna av och att man inte märker skillnader tillräckligt fort. Det är här andningen kommer in. Inom traditionell yoga har andningsövningar alltid lärts ut som en språngbräda till meditation. Andning är annorlunda. Det är enkelt att praktisera. Rätt andning försätter dig i ett meditativt tillstånd automatiskt. Du kan enklare hålla ditt mentala fokus och övningarna är korta och kraftfulla. Tänk på andningen som en aktiv form av meditation, med samma fördelar som vanlig meditation, fast med snabbare resultat.

Enkel och effektiv andning
Andning behöver inte vara komplicerat eller mystiskt. Alla andningsövningar handlar egentligen om att påverka ditt nervsystem på ett av tre sätt - parasympatiskt, sympatiskt eller en balans mellan dem. Du lär dig enkla och effektiva andningstekniker som går snabbt att lära sig för att boosta din energi, balansera och centrera dig eller varva ner, utan konstiga Sanskrit-namn eller komplicerade handpositioner. 
 
Presentation Karin Tydén
Karin Tydén är certifierad Breathing Coach och har även tränat för Wim Hof, mannen med 26 världsrekord i kyla. Karin är också en av Europas vassaste Mind Hackers och har jobbat med tusentals klienter i över 25 länder. Hon har hjälpt åtskilliga människor att nå framgång och är ofta coach åt coacherna.

 • Ökad energi på några minuter
 • Bättre mentalt fokus och ökad kreativitet
 • Reducerad stress och minskad oro
 • Mer balanserad och centrerad
 • Boostad matsmältning och förbättrad sömn
 • Minskade inflammationer
 • Effektiva andningstekniker för olika behov.
 • Enkel, vetenskapsbaserad approach som passar alla. 
 • Praktisk guide i PDF-format.
 • Ljudfiler med guidade andningssessioner för hemmabruk.
 • Workshopen är 2 timmar. Inga förkunskaper behövs.
 • Workshopen erbjuds på plats hos dig eller via Zoom.
 • Maila mig om priser för privatundervisning, grupper eller företag. 
 • Breathwork är inte lämpligt om du är gravid. Om du lider av allvarliga hälsotillstånd konsultera alltid din läkare innan du deltar.
ÖPPEN WORKSHOP

Öppna workshops erbjuds regelbundet för dig som privatperson,
antingen på plats i Sverige eller via Zoom.

Just nu erbjuds ingen öppen workshop. 

PRIS
(öppen workshop)

595 SEK

Anmäl dig till öppen breath-workshop

Sagt.

Så bra och framför allt så enkelt!!!

Linda
.

Jag har haft dåligt samvete länge för att jag inte mediterar, fastän jag vet att jag borde. Nu andas jag varje morgon några minuter och jag känner ett större lugn.

Kristoffer
.

Jag har aldrig varit intresserad av att meditera. Men andningen tycker jag är toppen. På morgonen ger den mig energi och på kvällen har den hjälpt mig att sova bättre. 
Gunilla

.

Jag trodde aldrig att några enkla andningstekniker kunde göra så stor skillnad. Men jag mår så mycket bättre. Jag har mer energi, känner mig gladare och är inte lika stressad som förr. 
Robert

.

Jag har lidit mycket av oro, men med andningsövningarna har jag fått ett större lugn. Jag känner mig mer i balans. Fördelen är att det bara tar några minuter att göra övningarna och ändå ger de stor effekt.
Olivia

.