#RE:BOOST

EVENT

_________________________

FÖRELÄSNING - EN NYBÖRJARGUIDE TILL MIND HACKING

En crash course i hur du styr din hjärna mot fenomenal framgång

  • Upptäck de 6 universella mänskliga basbehoven som driver alla dina beteenden och som bestämmer riktningen i ditt liv. Lär dig hur du tar tillbaka kontrollen över ditt liv.
  • Trosföreställningar är dina spelregler i livet. Lär dig förstå var de kommer ifrån, hur de är uppbyggda och hur du kan börja ändra reglerna för att spela bättre.
  • Få en blueprint hur du skapar action i ditt liv. Enkel att använda, enkel att komma ihåg och som faktiskt fungerar, till och med enligt vetenskapen.

.
Längd: 30 min-2 tim

SAGT...

Det var en härlig upplevelse för oss alla. Jag tror alla fick något att tänka på och som man tog med sig efteråt, vilket inte alltid gäller när man är på en föreläsning. Karin gav oss verktyg, vilket jag redan vet att flera gick tillbaka till sina arbetsplatser och diskuterade igenom med sina kollegor. TACK Karin Tydén! Om ni inte har hört henne - gör det. 

Helena Wennerström, Head of Sales at Helsingborgs IF
.

Föreläsningen var en fantastisk succé. Karin har en förmåga att entusiasmera och intressera. Med sin positiva framtoning trollbinder hon publiken på ett oväntat sätt. Karin är konkret och tydliggör med verkliga exempel. Dessutom delar hon med sig av praktiska råd hur man kan nå sina mål. Jag rekommenderar varmt hennes föreläsningar till alla som vill bli inspirerade att nå sina mål.

Maria Relke, REB at Capgemini
.

Karin har en förmåga att engagera och trollbinda sin publik. Hon är tydlig, rak och berättar genom att ge exempel på klienter hon mött. Vi fick matnyttig information om hur hjärnan fungerar och flera AHA-upplevelser. Vi fick också några verktyg som vi kunde ha med oss på vägen. Vi har redan fått förfrågningar om Karin kommer att komma igen, vilket inte är helt omöjligt.

Elisabeth Lestapier, kulturassistent Helsingborgs Stad
.

boka

Vid förfrågan/bokning av föreläsning, workshop och masterclass, vänligen kontakta Karin Tydén,
0708-16 99 08, info@karintyden.se

Både föreläsning, workshop och masterclass
kan skräddarsys utifrån specifika behov och 
varieras i både innehåll och tidsram.