#RE:BOOST.

FÖRELÄSNING 

PROGRAMMERA FÖR FRAMGÅNG

En crash course i hur du styr din hjärna mot fenomenal framgång. Hur du hackar koden i den programmering som hindrar dig att nå dit du vill. Det blir en spännande resa i ditt undermedvetna, med många AHA-upplevelser och användbara verktyg. Du får även med dig hem ljudfiler för att stärka dig på din väg framåt. 

Vad du kommer lära dig:
  • Hur ditt mentala operativsystem fungerar
  • Kommunikation med ditt undermedvetna
  • Självhypnos
  • Hitta din GPS så du kan fatta rätt beslut
  • Skapa modet att ta action
  • Bygga känslan ”jag kan” och ”jag är värdefull”
  • Framgångsformulan
 
Karin Tydén, en av Europas bästa Mind Hackers som jobbat med tusentals klienter över hela världen, hjälper dig att förstå hur ditt undermedvetna fungerar och hur du med enkla justeringar kan kliva in i din fulla potential.

.
Längd: 45 min-2 tim

boka

Vid förfrågan/bokning av föreläsning, workshop och masterclass, vänligen kontakta Karin Tydén,
0708-16 99 08, info@karintyden.se

Sagt.

Det var en härlig upplevelse för oss alla. Jag tror alla fick något att tänka på och som man tog med sig efteråt, vilket inte alltid gäller när man är på en föreläsning. Karin gav oss verktyg, vilket jag redan vet att flera gick tillbaka till sina arbetsplatser och diskuterade igenom med sina kollegor. TACK Karin Tydén! Om ni inte har hört henne - gör det. 

Helena Wennerström, Head of Sales at Helsingborgs IF
.

Föreläsningen var en fantastisk succé. Karin har en förmåga att entusiasmera och intressera. Med sin positiva framtoning trollbinder hon publiken på ett oväntat sätt. Karin är konkret och tydliggör med verkliga exempel. Dessutom delar hon med sig av praktiska råd hur man kan nå sina mål. Jag rekommenderar varmt hennes föreläsningar till alla som vill bli inspirerade att nå sina mål.

Maria Relke, REB at Capgemini
.

Karin har en förmåga att engagera och trollbinda sin publik. Hon är tydlig, rak och berättar genom att ge exempel på klienter hon mött. Vi fick matnyttig information om hur hjärnan fungerar och flera AHA-upplevelser. Vi fick också några verktyg som vi kunde ha med oss på vägen. Vi har redan fått förfrågningar om Karin kommer att komma igen, vilket inte är helt omöjligt.

Elisabeth Lestapier, kulturassistent Helsingborgs Stad
.