#RE:BOOST.

FÖRELÄSNING 

MIND HACKING för rebeller (eller för dig som vill bli en...)

En crash course i The Matrix, ditt inre operativsystem. Vad är The Matrix? Hur fungerar det? Hur hackar du koden i din programmering för att styra din hjärna mot framgång? Det blir en spännande resa i ditt undermedvetna, med många AHA-upplevelser och användbara "hacks". Du får även med dig hem ljudfiler för att stärka dig.

Vad du kommer lära dig:
  • Hur ditt mentala operativsystem fungerar
  • Hacka och programmera om din kod
  • Hitta din GPS för att fatta rätt beslut
  • Modet att ta action
  • Bygga din POWER
 
Karin Tydén, en av Europas bästa Mind Hackers som jobbat med tusentals klienter över hela världen, hjälper dig att förstå hur du med enkla justeringar kan kliva in i din fulla potential.

.
Längd: 45 min-2 tim

boka

Vid förfrågan/bokning av föreläsning, workshop och masterclass, vänligen kontakta Karin Tydén,
0708-16 99 08, info@karintyden.se

Sagt.

Det var en härlig upplevelse för oss alla. Jag tror alla fick något att tänka på och som man tog med sig efteråt, vilket inte alltid gäller när man är på en föreläsning. Karin gav oss verktyg, vilket jag redan vet att flera gick tillbaka till sina arbetsplatser och diskuterade igenom med sina kollegor. TACK Karin Tydén! Om ni inte har hört henne - gör det. 

Helena Wennerström, Head of Sales at Helsingborgs IF
.

Föreläsningen var en fantastisk succé. Karin har en förmåga att entusiasmera och intressera. Med sin positiva framtoning trollbinder hon publiken på ett oväntat sätt. Karin är konkret och tydliggör med verkliga exempel. Dessutom delar hon med sig av praktiska råd hur man kan nå sina mål. Jag rekommenderar varmt hennes föreläsningar till alla som vill bli inspirerade att nå sina mål.

Maria Relke, REB at Capgemini
.

Karin har en förmåga att engagera och trollbinda sin publik. Hon är tydlig, rak och berättar genom att ge exempel på klienter hon mött. Vi fick matnyttig information om hur hjärnan fungerar och flera AHA-upplevelser. Vi fick också några verktyg som vi kunde ha med oss på vägen. Vi har redan fått förfrågningar om Karin kommer att komma igen, vilket inte är helt omöjligt.

Elisabeth Lestapier, kulturassistent Helsingborgs Stad
.

Karin inspirerade stort på vårt event Hälsosnack Live och lämnade ingen deltagare oberörd! Hennes föreläsning var fascinerande och fylld med ny kunskap och insikter, blandat med egna erfarenheter och resultat från klientarbete, vilket blev en kraftfull och inspirerande mix och deltagarna fick med sig egna verktyg för att ta sig nästa nivå av framgång i livet!

Victoria Carinci, hälsocoach Vitalista och Hälsosnack med Lotta och Victoria
.

Karin Tydén var helt magisk på föreläsningen hos oss på Inredningskurser! Hennes kompetens inom området Mind hacking är exceptionell och hon bokstavligen trollband hela publiken! Hon har en unik förmåga att med sin röst hålla lyssnarna alerta och intresserade genom hela föreläsningen. Publiken fick även med sig hem några hacks för att kunna omprogrammera sitt unika matrix och hitta sin inre GPS. Fantastiskt bra! Rekommenderas varmt!
Magdalena Lundberg, Inredningskurser 
.