VIP COACHING.

VIP COACHING

24/7

Om du är framgångsrik är det sannolikt att du lever i en exponentiell kurva. Kurvan går rakt uppåt. Du är briljant på vissa områden, men du har dina blinda fläckar och inom vissa områden har du inte samma framgång. Du har helt enkelt inte samma balans på alla områden i ditt liv. 

En av utmaningarna kring framgång är framgången själv. Sakerna du har gjort för att nå den nivå du är på idag, kan ofta hålla dig tillbaka från att nå nästa nivå. Det finns massor med historier kring företag och personer som har varit framgångsrika i början, men sedan har svårigheterna börjat. Den VD:n som hade alla kvaliteterna som behövdes för att starta framgångsrikt, är inte samma person som tar företaget till nästa nivå. Inom affärsvärlden kallar vi det för Peters Princip – du stiger till din nivå av inkompetens. Det betyder att ledare inom organisationer, på vilken nivå som helst, kan komma till en nivå där deras förmågor som fick dem dit, inte tar dem vidare framåt.

Är du redo för din egen Merlin?
Alla framgångsrika personer genom tiderna har haft sin egen Merlin. En rådgivare som de kan lita på, som kan se saker och ting från nya vinklar, förstå mänskligt beteende, se bortom hindren, se möjligheterna och hjälpa dem att fatta bra beslut och att börja agera. 

Med min coaching börjar du förstå hur en del av dina gåvor kanske håller dig tillbaka. Att du har färdigheter som kan vara fantastiska, men i vissa sammanhang också kan ha en baksida. Att en del av dina framgångar kan vara i vägen för framtida framgångar. Kanske du har fallit ned i någon av de 9 fallgroparna för top performers. Jag hjälper dig att se det du själv inte ser om dig själv. Jag hjälper dig att få tillgång till en ny sorts POWER, att våga riska en del för att skapa den framgång du vill ha i framtiden. Att skapa det som verkar omöjligt för dig, men som jag vet helt klart är möjligt.

Intelligens är inte vägen till nästa nivå av framgång. Ibland kan intelligens till och med stå i vägen för det du vill skapa. Däremot kan naivitet och nyfikenhet vara din största tillgång. Jag ställer frågor som ingen annan har vågat ställa till dig. Jag hjälper dig förstå hur du ser på din värld och hur det skapar din värld. Och jag hjälper dig att skifta hur du ser på din värld och därmed förändras allt.
 
Med framgång menar jag inte bara pengar, karriär eller status. Jag menar ett tillfredsställande liv. För att hitta vad det är som fattas behöver vi gå djupt, mycket djupt, där du kan få kontakt med dina djupaste behov och önskningar.

Vi jobbar med 5 komponenter - VISION, STRATEGI, MINDSET, FÄRDIGHETER och ENERGI.

Vision - Vad vill du skapa i livet? Vad vill du skapa det här året? Varför ska du gå upp på morgonen?
 
Strategi - Hur du ska nå din vision och skapa det du vill ha ut av dig själv och livet.
 
Mindset - Vilka trosföreställningar och psykologiska barriärer styr ditt liv? Vi djupdyker och tar bort det som hindrar dig.  
 
Färdigheter - Vi bygger de färdigheter du behöver för att nå din vision.
 
Energi - Vi städar bort det som dränerar dig och fyller på med det som ger dig energi.

HUR VI ARBETAR

Vi arbetar tillsammans under 12 månader och du kommer att utvecklas enormt på alla områden i ditt liv. Tillsammans lyfter vi dig till nästa nivå. 

Om du vill ha en bekväm coach, är jag inte rätt för dig. Jag kommer att utmana dig och göra dig obekväm ibland, för att du verkligen ska kunna nå dit du vill. Vi dyker djupare än du någonsin har gjort tidigare, för att hitta dig själv, din trygghet, din styrka, ditt driv, dina nyfikenhet, din energi, din glädje, det du älskar, det som ger dig mening i livet.


UPPLÄGG
Vi skapar innehållet gemensamt utifrån dina behov, men här får du några riktlinjer:

  • Fritt antal sessioner under 12 månader. Via träff eller telefon/Skype. 
  • Du kan boka mig när du vill och med mycket kort varsel. 
  • Ha mig i bakgrunden när det verkligen gäller. Bakom scenen, på affärsresor, vid TV-framträdanden, inför event, möten... Endast mina resekostnader tillkommer.
  • Boken "Mind Hacking för rebeller" med smarta #mindhacks, för att hjälpa dig äga din POWER och FRIHET.
  • Blueprints på hur du omsätter allt i praktiken för att röra dig mot dina mål. 
  • Hemuppgifter och kontinuerliga uppföljningar av dina framsteg.
  • Checkups, peptalk och bollplank mellan sessionerna.
  • Skräddarsydda ljudfiler för att boosta din utveckling.

PRIS
95.000 exkl moms. Du får en faktura med 30 dagars betalning.

KOSTNADSFRI KONSULTATION
Kontakta mig för mer informaton om hur vi skräddarsyr ditt program.

Sagt.

Jag har haft hur många hang-ups som helst på olika saker. Att få djupdyka i mig själv under helt år har gjort att nästan alla mina hang-ups har försvunnit. Jag kan prestera på topp, hålla mitt fokus bättre i mina roller och vara trygg i att jag är jäkligt bra på det jag gör. Karin har hjälpt mig att connecta mer med mitt hjärta, vilket gett ett djup i mina roller som skådis, som jag tidigare inte haft. Eftersom mitt schema ständigt förändras och jag reser en hel del, så har Karins möjlighet att coacha mig när som helst och till och med komma ut till inspelningsplatsen, varit toppen. Egentligen skulle jag vilja ha med henne överallt, hela tiden. 

Skådespelare
.

Jag har så galet mycket press på mig i olika sammahang och jag höll på att bryta ihop. Karin har hjälpt mig att få distans till väldigt mycket och att se hur mycket POWER jag faktiskt har. Jag känner att jag har ett värde som människa, inte bara som artist. Jag litar mer på mig själv och min förmåga, och jag har kommit över rädslan att gå upp på scen. Att några gånger ha Karin ståendes i kulissen har hjälpt otroligt mycket. 

Artist
.

Att hela tiden ha Karin tillhands för råd och tips i olika situationer har varit ovärderligt. Oavsett om det har handlat om konflikthantering, sparka personal, medarbetarsamtal, att förstå motsträviga medarbetare eller möta mina egna rädslor. Efter 1 år med Karin har jag bestämt mig för att anlita henne ytterligare 1 år. Hon är mitt hemliga vapen. 

VD
.