VIP coaching 24/7

Om du är en framgångsrik ledare inom ditt område är du briljant på vissa områden, men du har dina blinda fläckar och inom vissa områden har du inte samma framgång. Du har helt enkelt inte samma balans på alla områden i ditt liv. 

Great leaders need great coaching
Med mina speciella färdigheter och träning i Coaching Elite Top Performers börjar du se saker ur nya perspektiv, förstå mänskligt beteende, se bortom hinder, se fler möjligheter, börja fatta bra beslut och agera. Du börjar förstå hur en del av dina gåvor kanske håller dig tillbaka. Att du har färdigheter som kan vara fantastiska, men i vissa sammanhang också kan ha en baksida. Att en del av dina framgångar kan vara i vägen för framtida framgångar. Kanske du har fallit ned i någon av de 9 fallgroparna för top performers. Jag hjälper dig att se det du själv inte ser om dig själv. Jag hjälper dig att få tillgång till en ny sorts POWER, att våga riska en del för att skapa den framgång du vill ha i framtiden. Att skapa det som verkar omöjligt för dig, men som jag vet helt klart är möjligt. Med framgång menar jag inte bara pengar, karriär eller status. Jag menar ett tillfredsställande liv. 


Hur vi arbetar
Intelligens är inte vägen till nästa nivå av framgång. Ibland kan intelligens till och med stå i vägen för det du vill skapa. Däremot kan naivitet och nyfikenhet vara din största tillgång. Jag ställer frågor som ingen annan har vågat ställa till dig. Jag hjälper dig förstå hur du ser på din värld och hur det skapar din verklighet. När du ändrar hur du ser på din värld, förändras allt.

Vi arbetar tillsammans under 12 månader och du kommer att utvecklas enormt på alla områden i ditt liv. Tillsammans lyfter vi dig till nästa nivå. Jag kommer att utmana dig och göra dig obekväm ibland, för att du verkligen ska kunna nå dit du vill. Vi dyker djupare än du någonsin har gjort tidigare, för att hitta dig själv, din trygghet, din styrka, ditt driv, dina nyfikenhet, din energi, din glädje, det du älskar, det som ger dig mening i livet.
 

Vi jobbar med 5 komponenter - VISION, STRATEGI, MINDSET, FÄRDIGHETER och ENERGI.

Vision - Vad vill du skapa i livet? Vad vill du skapa det här året? Varför ska du gå upp på morgonen?
Strategi - Hur du ska nå din vision och skapa det du vill ha ut av dig själv och livet.
Mindset - Vilka trosföreställningar och psykologiska barriärer styr ditt liv? Vi djupdyker och tar bort det som hindrar dig.  
Färdigheter
Vi bygger de färdigheter du behöver för att nå din vision.
Energi - Vi städar bort det som dränerar dig och fyller på med det som ger dig energi.

PRIS
98.000 exkl moms. Du får en faktura med 30 dagars betalning.

KOSTNADSFRI KONSULTATION
Kontakta mig för mer informaton om hur vi skräddarsyr ditt program.

RIKTNING
 

 • Tydliggöra dina visioner och välja bäst strategier för att du ska nå dem.
 • Känna dig tryggare och starkare så du kan leverera på topp.
 • Fatta bättre beslut både professionellt och privat.
 • Uppfylla dina mål med kraft och klarhet.
 • Rensa bort det som inte fungerar i ditt liv.
 • Kunna möta utmaningar på ett konstruktivt sätt.
 • Utveckla dina färdigheter inom olika områden.
 • Hitta dig själv och kunna kommunicera dina behov.
 • Hitta glädjen, energin och motivationen.
 • Stärka självförtroendet och självkänslan.skapa

Ladda ner PDF:en för en utförligare sammanställning av upplägget. 

UPPLÄGG
 

 • Uppstartsmöte för att klargöra dina behov och önskemål.
 • Fritt antal sessioner under 12 månader. Via träff eller telefon/Skype/Zoom. 
 • Du kan boka mig när du vill. 
 • Ha mig i bakgrunden när det verkligen gäller. Kontakta mig med kort varsel inför krävande möten och framträdanden där du behöver stöttning för att prestera på topp. 
 • Din egen ROADMAP som guidar dig mot din personliga vision av framgång inom ett antal nyckelområden i ditt liv. 
 • Checkups, peptalk och bollplank mellan sessionerna.
 • Blueprints på hur du omsätter allt i praktiken för att röra dig mot dina mål. 
 • Hemuppgifter och kontinuerliga uppföljningar av dina framsteg.
 • Boken "Mind Hacking för rebeller" med smarta #mindhacks, för att hjälpa dig äga din POWER och FRIHET.
 • Skräddarsydda ljudfiler för att boosta din utveckling.

Sagt.

Jag har haft hur många hang-ups som helst på olika saker. Att få djupdyka i mig själv under helt år har gjort att nästan alla mina hang-ups har försvunnit. Jag kan prestera på topp, hålla mitt fokus bättre i mina roller och vara trygg i att jag är jäkligt bra på det jag gör. Karin har hjälpt mig att connecta mer med mitt hjärta, vilket gett ett djup i mina roller som skådis, som jag tidigare inte haft. Eftersom mitt schema ständigt förändras och jag reser en hel del, så har Karins möjlighet att coacha mig när som helst och till och med komma ut till inspelningsplatsen, varit toppen. Egentligen skulle jag vilja ha med henne överallt, hela tiden. 

Skådespelare
.

Jag har så galet mycket press på mig i olika sammahang och jag höll på att bryta ihop. Karin har hjälpt mig att få distans till väldigt mycket och att se hur mycket POWER jag faktiskt har. Jag känner att jag har ett värde som människa, inte bara som artist. Jag litar mer på mig själv och min förmåga, och jag har kommit över rädslan att gå upp på scen. Att några gånger ha Karin ståendes i kulissen har hjälpt otroligt mycket. 

Artist
.

Att hela tiden ha Karin tillhands för råd och tips i olika situationer har varit ovärderligt. Oavsett om det har handlat om konflikthantering, sparka personal, medarbetarsamtal, att förstå motsträviga medarbetare eller möta mina egna rädslor. Efter 1 år med Karin har jag bestämt mig för att anlita henne ytterligare 1 år. Hon är mitt hemliga vapen. 

VD
.