Mentorskap #2.0

Du vet när du har läst en bra bok eller gått på ett inspirerande föredrag och så tänker du "NU ska jag ta tag i saker, NU ska jag förändra mitt liv". Detta kallas för "the buzz". Efter några dagar försvinner känslan, vardagen kommer tillbaka och du hittar inte längre kraften eller modet att ta tag i ditt liv. 

Vad du behöver är någon vid din sida hela vägen in i mål! Alla behöver vi det ibland. I mitt mentorprogram följer jag dig otroligt nära, jag finns där i ur och skur, för att hjälpa dig att maxa ditt år. Med mitt mentorskap kommer du att utvecklas enormt under ett år, på alla områden i ditt liv. Denna coaching kräver mod och dedikation. Du behöver vara redo att investera din energi, din tid och ditt engagemang. 

Vi jobbar tillsammans ett helt år för att göra dig starkare, smartare, tryggare och mer motiverad, så att du kan leda dig själv till framgång. Vi jobbar tillsammans i alla dimensioner – fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. För att få stora genomgripande förändringar kan du oftast inte adressera ett problem bara från ett håll, du behöver vrida och vända utifrån alla synvinklar. Avsikten är att du ska uppnå konkreta, mätbara resultat både professionellt och privat. Tillsammans lyfter vi dig till nästa nivå. Jag hjälper dig att koppla på de rätta drivkrafterna som gör att du kan guida dig själv till framgång. Jag hjälper dig att konfigurera om hur du tänker och känner, att prestera bättre och utmana dig själv. Men också att hitta dig själv och glädjen i livet, att njuta mer och hitta en djupare mening. 

Jag är din främsta supporter. Jag är stödet när du trampar fel. Jag boostar dig, utmanar dig och firar med dig för varje nytt steg du tar i ditt växande. Tillsammans är vi ett DREAMTEAM! 

PRIS
45.000 exkl moms. Du får en faktura med 30 dagars betalning. Delbetalning kan ordnas. 

KOSTNADSFRI KONSULTATION
Kontakta mig för mer informaton om hur vi skräddarsyr ditt program.

RIKTNING

 
 • Känna dig tryggare och starkare så du kan leverera på topp.
 • Fatta bättre beslut både professionellt och privat.
 • Uppfylla dina mål med kraft och klarhet.
 • Rensa bort det som inte fungerar i ditt liv.
 • Kunna möta utmaningar på ett konstruktivt sätt.
 • Utveckla dina färdigheter inom olika områden.
 • Hitta dig själv och kunna kommunicera dina behov.
 • Hitta glädjen, energin och motivationen.
 • Stärka självförtroendet och självkänslan.

Ladda ner PDF:en för en utförligare sammanställning av upplägget. 

UPPLÄGG

 
 • Uppstartsmöte för att klargöra dina behov och önskemål.
 • 8 st 90 minuters sessioner under 12 månader. Via träff eller telefon/Skype/Zoom.
 • Din egen ROADMAP som guidar dig mot din personliga vision av framgång inom ett antal nyckelområden i ditt liv. 
 • Checkups, peptalk och bollplank mellan sessionerna.
 • Blueprints på hur du omsätter allt i praktiken för att röra dig mot dina mål. 
 • Hemuppgifter och kontinuerliga uppföljningar av dina framsteg. 
 • Boken "Mind Hacking för rebeller" med smarta #mindhacks, för att hjälpa dig äga din POWER och FRIHET.
 • Skräddarsydda ljudfiler för att boosta din utveckling.

Sagt.

Året med Karin har inneburit en djuprensning på alla plan i mitt liv. Jag har ändrat tankesätt kring mycket i mitt liv. Vilket självförtroende jag har fått. Tidigare gav jag ofta upp när jag mötte utmaningar. Idag genomför jag dem. Jag har en känsla av frid inom mig och jag har blivit så mycket bättre på att se alla möjligheter som finns. Karin har hjälpt mig att införa rutiner som gör mitt liv så mycket bättre. Jag har blivit en bättre pappa, en bättre make, en bättre medarbetare, en bättre kompis… 

Thomas
.

Detta är den bästa investering jag någonsin har gjort. Jag har fått ordning på mitt liv. Jag har bytt jobb till en arbetsplats som passar den jag är idag. Jag har lämnat gamla relationer och börjat starta nya, där jag känner mer glädje och gemenskap, där vi ger och tar på ett bättre sätt. Jag har ett bättre självförtroende idag och vågar mer. Jag har börjat träna regelbundet, och tagit upp min ridning igen vilket jag älskar. Jag känner mig så i balans och jag gillar mig själv på ett helt nytt sätt. Jag hade aldrig klarat allt detta utan att ha någon bredvid mig hela vägen.

Åsa
.

Jag har förbättrat mina prestationer, vilket har lett till att företaget ökat sin omsättning med 20%. Jag har en tydlig riktning och ett fokus som jag inte haft tidigare. Karins mentorskap är unikt. 

VD
.

Idag ledar jag min personal på ett helt annat sätt. Jag är lugn, behåller mitt fokus, driver bra. Min personal har märkt förändringarna och jag får idag beröm för hur jag leder. Det bästa med Karins mentorskap är att hon aldrig släpper dig ur sikte. 

Carl
 

WOW! Det känns som jag blivit duschad med insikter och fylld med energi. Jag känner en oerhörd tacksamhet över din hjälp och att jag valde ditt mentorskap. Du är grym Karin. Du passar mig perfekt, ditt sätt att jobba, allt du pratar om och plockar upp, din vishet och din andlighet. Jag är mer i kontakt med min sanna essens. Jag är i kontakt med mina mål, mina "varför", min beslutsamhet. Tack för att du hjälper mig att klargöra. Jag märker att jag är mer öppen – tankar, ord, allt kommer lättare till mig.

Petra
 

Att ha dig vid min sida känns otroligt skönt. Det här är det bästa jag har gjort!
Robin
 

Tack för att du är så otroligt bra på ditt jobb. Det har gjort mitt liv lättare att leva.
Ida
 

Jag är så lycklig över att ha kommit på vad jag vill göra i livet och ha ett mål. Tänk för ett år sen hade jag inte ens vågat tänka såhär och tro att JAG kan. Mentorskapet med dig har verkligen utvecklat mig och skapat en stark känsla av värde inom mig. JAG KAN. Så glad! Tack!
Tess
 

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig Karin. Känner mig som en helt ny människa - en människa som äntligen fullt ut landat i varandet och med en tillit till att jag nu oavsett vad som händer alltid kommer vägledas av mina värderingar. Din förmåga att kunna hitta den verkliga kärnan till känslor av ledsamhet, oro och frustration är fortfarande något jag är mäkta imponerad över. Jag kom till dig med en bestämd uppfattning om vad som var anledningen till att jag såg världen i en mörkgrå nyans men det visade sig vara något helt annat. Nu vandrar jag vidare i livet med en stor tillit till att jag duger precis som jag är. Om jag någon gång i livet återigen behöver mentorskap som verkligen gör skillnad finns det bara en person jag kommer vända mig till igen - Karin Tydén. 
Josefin
 

Ett mentorskap med Karin är den bästa investeringen jag har gjort i livet. Att få jobba med mig själv, lösa upp undermedvetna blockeringar, få insikter om mig själv, att ha Karin som ett bollplank med hennes förnuftiga ord, vishet, erfarenhet och kunskap om hjärnan och det undermedvetna, har varit och är helt fantastiskt. Jag har transformerats och hittat tillbaka till mig själv, efter alla fasader och skydd som jag skapat genom livet. Jag har skapat ett nytt ”jag”, ett starkare jag som vågar visa vem jag är, säga min åsikt, säga ifrån, lyssna på kroppen och handla utefter det. Karin har en förmåga att nosa fram det som är viktigt, det man behöver jobba med just där och då för att utvecklas. Jag känner hur det integreras mer självförtroende i mig, mer styrka, mer fokus och en stark tro på mig själv och det jag gör. Jag sätter ett helt annat värde på mig själv, min tid och mina prioriteringar. Jag är viktig och det är en underbar känsla, efter att i hela livet ha lyssnat på andra och auktoriteter. Jag är så tacksam för Karins mentorskap. Jag kan skriva under på att hon är något utöver det vanliga. 
Petra
 

Vill tacka dig för det här året. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriver betydelsen för mig, som våra möten har haft. Livsomvälvande, livsviktigt och en sån häftig utveckling. Tack! 
Jenny
 

Arbetet med dig ger mig vingar. Jag är på väg att bli en fri själ. Tack fantastiska Karin!
Charlotte
 

Jag har all kraft jag behöver. När jag lyssnar inåt och får svaret, så litar jag på det. Det är en stor skillnad mot innan. Boken ”Mind Hacking för rebeller” har hjälpt mig framåt. Ju mer jag förstår, desto enklare är det att konkretisera vem är jag, vad vill jag och få det på pränt. Ju mer kunskap och insikter jag får ju mer kan jag dela med mig och hjälpa andra – I love it! Numera följer jag min energi och nyfikenhet. Det är så skönt och enkelt, jag behöver inte fundera eller tveka så mycket. Jag har släppt och rensat bort så mycket gammalt. Jag förstår att jag har bromsat mig själv, förminskat mig själv och inte stått upp för mig själv. Nu har jag släppt skulden. Jag är värd det bästa. Jag har skapat ett nytt liv känns det som. Jag känner mig så levande, sprudlande och kraftfull.  Jag lägger tid på att ta hand om mig andligt, mentalt, fysiskt och socialt för att växa och kunna ge och bidra, vilka är två av mina basbehov. Jag gör allt mer medvetet och strukturerat genom hela dagen. Jag känner hur jag sprudlar och blomstrar och det gör mitt företag också. I ´ve got the Power! Kramar, kärlek och tacksamhet till dig fantastiska Karin.
Marika