#VIP

MENTORSKAP

_________________________

#2.0

Har du någon gång upplevt "the buzz"? Du vet när du har läst en bra bok eller gått på ett inspirerande föredrag/workhop och så tänker du "NU ska jag ta tag i saker, NU ska jag förändra mitt liv". Detta är det berömda "the buzz". Efter några dagar försvinner känslan, vardagen kommer tillbaka och du hittar inte längre kraften eller lusten att ta tag i saker och förändra dit liv. 

Vad du behöver är någon att hålla i handen hela vägen in i mål! Alla behöver vi det ibland. I mitt mentorprogram tar jag mig bara an ett litet antal klienter per år. Detta för att jag följer mina klienter otroligt nära, jag finns där i ur och skur, för att hjälpa dig att maxa ditt år. Med mitt mentorskap kommer du att utvecklas enormt under ett år, på alla områden i ditt liv. Denna coaching kräver mod och dedikation. Du arbetar tillsammans med mig under 12 månader för att förändra ditt liv på många områden. Du behöver vara redo att investera din energi, din tid och ditt engagemang. 

Vi jobbar tillsammans ett helt år för att göra dig starkare, smartare, tryggare och mer motiverad, så att du kan leda dig själv till framgång. Avsikten är att du ska uppnå konkreta, mätbara resultat både professionellt och privat. Tillsammans lyfter vi dig till nästa nivå. 

Jag hjälper dig att koppla på de rätta drivkrafterna som gör att du kan guida dig själv till framgång. Jag hjälper dig att konfigurera om hur du tänker och känner, att prestera bättre och utmana dig själv. Men också att hitta dig själv och glädjen i livet, att njuta mer och hitta en djupare mening. 

Jag är din främsta supporter. Jag är stödet när du trampar fel. Jag boostar dig, utmanar dig och firar med dig för varje nytt steg du tar i ditt växande. Tillsammans är vi ett DREAMTEAM! 

Kontakta mig för mer information.

MÅL

 • Känna dig tryggare, starkare och gladare, så du kan leverera på topp.
 • Fatta bättre beslut både professionellt och privat.
 • Uppfylla dina mål med kraft och klarhet.
 • Rensa bort det som inte fungerar i ditt liv.
 • Kunna möta utmaningar på ett konstruktivt sätt.
 • Utveckla dina färdigheter inom olika områden.
 • Stärka självförtroende och självkänsla.
 

UPPLÄGG

Vi skapar innehållet gemensamt utifrån dina behov, men här får du några riktlinjer:
 • 1 st uppstartsmöte för att klargöra dina mål, kartläggning av dina drivkrafter och blockeringar. 
 • 8 st 90 minuters sessioner under 12 månader. Via träff eller Skype/telefon.
 • Blueprints på hur du omsätter allt i praktiken för att röra dig mot dina mål. Du får också utbildning i alla verktyg och metoder.
 • Hemuppgifter och kontinuerliga uppföljningar av dina framsteg varje månad. 
 • Checkups, peptalk och bollplank mellan sessionerna.
 • Fri e-mailkontakt under hela perioden.
 • Skräddarsydda ljudfiler för att boosta din utveckling.
 
Pris privatperson: 45.000 inkl moms. Betalning sker i sin helhet innan start. 
Pris företag: 45.000 exkl moms. Fakturering sker i sin helhet innan start. 

Sagt.

Året med Karin har inneburit en djuprensning på alla plan i mitt liv. Jag har ändrat tankesätt kring mycket i mitt liv. Vilket självförtroende jag har fått. Tidigare gav jag ofta upp när jag mötte utmaningar. Idag genomför jag dem. Jag har en känsla av frid inom mig och jag har blivit så mycket bättre på att se alla möjligheter som finns. Karin har hjälpt mig att införa rutiner som gör mitt liv så mycket bättre. Jag har blivit en bättre pappa, en bättre make, en bättre medarbetare, en bättre kompis… 

Thomas
.

Detta är den bästa investering jag någonsin har gjort. Jag har fått ordning på mitt liv. Jag har bytt jobb till en arbetsplats som passar den jag är idag. Jag har lämnat gamla relationer och börjat starta nya, där jag känner mer glädje och gemenskap, där vi ger och tar på ett bättre sätt. Jag har ett bättre självförtroende idag och vågar mer. Jag har börjat träna regelbundet, och tagit upp min ridning igen vilket jag älskar. Jag känner mig så i balans och jag gillar mig själv på ett helt nytt sätt. Jag hade aldrig klarat allt detta utan att ha någon bredvid mig hela vägen.

Åsa
.

Jag har förbättrat mina prestationer, vilket har lett till att företaget ökat sin omsättning med 20%. Jag har en tydlig riktning och ett fokus som jag inte haft tidigare. Karins mentorskap är unikt. 

VD
.

Idag ledar jag min personal på ett helt annat sätt. Jag är lugn, behåller mitt fokus, driver bra. Min personal har märkt förändringarna och jag får idag beröm för hur jag leder. Det bästa med Karins mentorskap är att hon aldrig släpper dig ur sikte. 

Carl