Klienter berättar.

Här får du några inspirerande exempel på vad Mind Hacking kan åstadkomma.

ANNA

Jag har gått i terapi i många år och upplevde att trots detta fanns det saker som jag inte kom åt. Dessa saker påverkade mina val i livet, hur jag reagerade och agerade i olika situationer. Med Karins hjälp löste jag roten till mina problem på endast tre tillfällen och hela mitt liv tog en dramatisk förändring till det bättre. Idag vet jag vad jag vill och gör bra val helt naturligt. Jag har också slutat reagera på situationer som tidigare påverkat mig negativt. Jag har blivit så lugn och säker i mig själv.
.

SABINA

WOW! Att jag kunde få bättre självkänsla och dessutom hitta vad jag ville göra i livet på bara fyra sessioner trodde jag aldrig. Det finns mirakel!
.

HANNAH

Är både förvånad, tacksam och nöjd över resultatet. Det Karin hjälpte mig med att bli fri från en konflikt som jag försökt lösa nästa hela mitt liv. Genom terapi, KBT, personlig utveckling och många andra kurser och tekniker. Nu snart två månader efter första sessionen så känner jag mig friare och mer hel inombords. Det är svårt att beskriva värdet av mer frihet i livet. För mig är det värt otroligt mycket. Att kunna vara mer sig själv utan gamla programmeringar är en gåva. För mig blev det lite som en nystart. Kan varmt rekommendera Karin om man effektivt vill ha hjälp att komma åt roten av ett problem eller trauma. 
.

KATARINA

Jag har varit rädd för vatten i 20 år. Med en hypnossession blev jag av med vattenrädslan och älskar nu att bada.
.

EVA-LOTTA

Min flygrädsla är helt borta!!!! För första gången kan jag sätta mig på ett flyg utan att stoppa i mig en massa lugnande. Vilken frihetskänsla. Det var värt varenda krona.
.

ULF

Ett jättetack till dig för de sessioner du gav mig inför VM i fridykning i Belgrad. Jag blev 5a vilket du har del i.

Jag hade redan innan VM bestämt mig för att detta skulle bli min sista tävling, med en förhoppning att ta mig till min 3e raka VM final. Så jag åkte dit trots att jag var ganska dåligt förberedd fysiskt jämfört med tidigare år. Men statisk apnea handlar ändå om 99% mental styrka och bara genom att få det undermedvetna att arbeta kraftfullt och fokuserat så uppnår man detta. Du hjälpte mig att formtoppa den "mentala spjutspets" jag lyckades klämma ur mig under VM, jag gav allt jag hade ända ner in i sista mitokondrien, jag levererade på toppen av min fysiska och mentala förmåga när jag bäst behövde den, det räckte till en 5e plats i detta som resultatmässigt blev det bästa VM någonsin. Igen, stort tack!!
.

HANNA

Jag förstod inte varför jag alltid blev så jäkla förbannad på en arbetskollega. Det var precis som om hon tryckte på alla mina knappar. Jag tålde inte henne. Med hypnosen förstod jag att det kom från en barndomshändelse där jag inte fick prata till punkt om något som var viktigt för mig och eftersom min arbetskollega aldrig låter mig prata till punkt, så blev jag lika arg och frustrerad som när jag var barn. Efter en session var ilskan som bortblåst och jag kunde lugnt säga till min kollega att hon fick vänta lite tills jag pratat klart. Hon bad om ursäkt och nu är det inget problem längre.
.

GUSTAF

Jag går på läkarlinjen och har många tuffa tentor. Karin hjälpte mig att fokusera och skapa ett lugn som gör att mina tentor går lättare och jag får mycket högre poäng.

.

FREDRIK

Jag har alltid varit rädd för att göra bort mig. Med hypnosen fick jag uppleva hur jag framgångsrikt hanterade alla möjliga situationer. Obehaget att göra bort mig försvann helt efter några månader och idag kliver jag in i de flesta situationer med ett bra självförtroende.

.

SANNA

Jag har bara en sak att säga om sessionen, WOW!!! Jag är inte religiös men "God bless you"! 
.

MARTIN

Att kunna nå mina mål med sådan enkelhet trodde jag inte var möjligt. Helt plötsligt behöver jag inte kämpa längre. Allt går som på räls.
.

THOMAS

Jag arbetar som VD på ett multinationellt företag. Ett arbete som kräver att jag är driven, har beslutskraft och god kommunikativ förmåga. Mitt problem var att jag tyckte det var oerhört obehagligt med konflikter. Jag tog konflikterna, men jag våndades ibland i flera veckor innan jag tog tag i problemen. Tack vare Karin och hypnosen fick jag insikt i varför jag tyckte konflikter var så obehagliga. Efter två sessioner var problemet löst och idag löser jag konflikter helt utan obehagskänsla. Jag har blivit tryggare i mig själv och en bättre chef, eftersom jag kan ta tag i problemen redan på ett tidigt stadium. Den bästa bonusen är dock att jag har blivit bättre på att tackla konflikter hemma och mina barn tycker att jag har blivit en bättre pappa.
.

PAULA

Självhypnosen som Karin har lärt mig tycker jag hjälper mig jättemycket! Jag kunde meditera innan jag lärde mig självhypnos, men då fick jag sitta en halvtimme MINST och fokusera på andningen eller något annat innan jag kom in i ett skönt stadie (vilket var jättefrustrerande). Men med själv-hypnosen och liksom hela paketet att man skulle öva i 2 veckor, att man fick en ljudfil (som jag fortfarande lyssnar på ibland), så lärde jag mig komma in i det så snabbt, vilket är fantastiskt.

Jag struntade i självhypnosen i ungefär 2 veckor och jag kom ner i en hemsk svacka och fattade inte vad som hänt. Sen kom jag på att det var för jag slutat med självhypnosen så tvärt, så jag började igen och på bara några dagar så är jag uppe i normal glädje igen! Helt sjukt!
.

ELAINE

Du har gjort grym skillnad i mitt liv. Se på mig nu, 42 kg lättare, 100 % tryggare och 1000 % lyckligare och startskottet för allt det var två sessioner med dig. Tacksam! 

.

SVEN

Min låga självkänsla gjorde att jag aldrig vågade närma mig tjejer. Jag tyckte inte jag var tillräckligt attraktiv eller intressant. Jag kände mig oerhört ensam. I hypnosen fick jag reda på att min låga självkänsla grundade sig i att jag aldrig blev bekräftad av mina föräldrar. Nu, efter 2 sessioner, mår jag fantastisk. Jag dejtar. Jag känner att jag har något att erbjuda.

.

SIMMARE

Något hände när han var hos dig!
2 sekunder snabbare på 100 meter fritt, det är väldigt mycket bättre!!

.

MATS

Jag har aldrig gillat att tala inför publik. Jag har till och med tackat nej till jobb där jag måste tala i publika sammanhang. När jag fick mitt drömjobb, där jag också behövde göra publika presentationer, ville jag inte tacka nej till detta pga mitt handikapp. Med hypnosens hjälp är jag i dag helt trygg på scenen och börjar till och med gilla att hålla föredrag.

.

TV-PROFIL

Som programledare är det normalt att vara nervös inför TV-sändningar. Men till slut började jag må illa och var allmänt otrevlig mot alla innan sändningen. Idag är jag lugn och med ett normalt pirr i magen inför sändningarna. Varför testade jag inte hypnos tidigare?
.

STEFAN

Jag har haft alltid haft problem i mina relationer. Jag har inte vågat knyta an av rädsla för att bli övergiven och flera relationer har kraschat på grund av detta. Jag har gått i samtalsterapi och fått en medvetenhet om problemet, men tyvärr har jag inte lyckats komma över rädslan och har inte vågat binda mig. Efter en session med hypnosterapi löste sig problemet av sig självt, precis som ett mirakel. Min rädsla var borta och jag vågade helt plötsligt visa känslor och knyta an. Något som jag hade jobbat med i flera år i vanlig samtalsterapi löste sig på bara en hypnossession. 
.

SÅNGERSKA

Jag har blivit bättre både som artist och människa. Jag har numera ett fantastiskt självförtroende tack vare Karin. Min prestationsångest är borta och jag tar inte åt mig negativt när jag får kritik. Love it!

.

ALEXANDRA

Mitt självförtroende var i botten efter en svår skilsmässa. Hypnosen lyfte mig och gjorde mig glad igen och det tog bara några veckor innan jag började må bättre och kände att jag faktiskt dög. Jag orkade ta hand om mig själv och mina barn. Nu njuter jag av mitt nya självförtroende som även har lett till nytt jobb och ny man :). Och oj - vad fort det gick.

.

MAX

Jag förbättrade mina träningsresultat. Jag förbättrade mina jobbresultat. Utan någon nämnvärd ansträngning. Det bara gick bättre och bättre. Jag tänker hypnosboosta mig lite då och då och se hur långt jag kan gå.

.

PIA

Hypnosen har löst känslor och problem som gjorde att jag åt. Eftersom jag känner mig mer värdefull så väljer jag bort situationer och människor som tidigare fick mig att må dåligt. Jag har helt slutat tröstäta. Det har tagit lite tid för kilona att försvinna och jag är inte klar, men det bästa av allt är att jag mår bra på vägen mot målet.

.

SIMON

Jag har alltid varit svartsjuk och min tjej tyckte det var skitjobbigt. Vem kunde tro att det handlade om att jag tyckte att min lillebror fick mer uppmärksamhet, när jag var liten? Jag tyckte det var ganska naturligt, eftersom han inte var frisk, men tydligen så tog jag det hårdare än jag trodde. Idag har jag släppt min svartsjuka helt och hållet och min tjej är överlycklig. Det var så bra med Karin, för som man är det inte alltid lätt att prata om sådana här saker, men med Karin känns det som man pratar med en killkompis. Jag kände mig accepterad., precis som jag var. 
.

AFFÄRSKONSULT

Tidigare var jag alltid nervös när jag skulle prestera inför klienter och det påverkade mina resultat negativt. Nu har jag ett killerfokus och en säkerhet som gör att jag fått pondus i alla affärssammanhang. Klienter har anmärkt att de känner sig trygga med mig och gärna överlåter sina affärsbeslut till mig. Bättre betyg kan jag inte få.

.

VD

Med hjälp av hypnosen har jag förbättrat mina prestationer, vilket har lett till att företaget ökat sin omsättning med 20%. Jag har en tydlig riktning och ett fokus som jag inte haft tidigare.

.

Sagt.

 • Mia • 20 maj 2020 20:30:17
  (1 session)

  Jag måste börja med att säga tack för allt du fick att släppa inom mig. Både psykiskt och fysiskt. Jag har vågat satsa på min relation och han förstår knappt vad det var som hände från en dag till en annan. Det känns så härligt. För första gången i mitt liv har jag insett vad JAG mår bra av och det har inget att göra med vad alla andra tycker är bra för mig. Jag är inte längre lika rädd för vad andra ska tycka och tänka och känner mig betydligt mycket starkare, modigare, gladare, närvarande och mer kraftfull. Om någon har åsikter så gör det inte längre ont. Det är deras bagage och deras fördomar. Jag har provat på 3 nya jobb och varit på anställningsintervju och även om jag blev nervös, så duckar jag inte längre och "paniken" blir inte lika fysisk. Den kommer ibland, men den sätter sig inte i kroppen på samma sätt. Det otroliga och något som fascinerade mig och vidgade min förståelse för hur kropp och sinne verkligen hör ihop var att kroppen också släppte. Jag har gått med spända käkar, låsning i bröstryggen, inflammerad axel, håravfall och dålig återhämtning efter träning. Allt släppte successivt inom loppet av 3 veckor. Nu går träningen bättre än någonsin och jag känner mig så stark! Min broms har lossnat och som du sa så är det sååå härligt när livet sätts i rörelse och jag får in både flow och ny energi. Tack Karin!! Orden du sa under hypnosen landade på riktigt när jag kom hem och fick sitta med ljudfilen i lugn och ro.. Jag har skrattat, gråtit och fått gåshud och nu är orden en del av mig. Tack för allt du sa och gjort för mig! Magi på riktigt! :)
 • Jenny • 30 april 2020 16:59:49
  (1 session)

  Jag måste bara få börja med att tacka dig för hur mycket du har påverkat mig positivt.
  Att veta att jag har dig på en ljudfil har känts så tryggt. Under många år har jag haft stora problem att komma ner i parasympatiska nervsystemet, men nu när jag har lyssnat på din ljudfil samtidigt som jag legat på min spikmatta så har jag nästan varje gång kunnat komma ner i samma vilopuls som när jag ska somna (men i vaket tillstånd) och det kan jag inte någon annan gång under dagen. även om jag är lugn.

  Dina stärkande ord har fått mig att leva mer i nuet och att se saker och ting mer positivt. Jag blir inte lika besviken och uppgiven när saker inte blir som jag har tänkt eller bestämt och det är en otroligt skön känsla. Du hjälpte mig att förstå att jag alltid varit rädd för att hitta nya vägar och att jag alltid velat vetat den "rätta" vägen som jag länge har trott varit den enda vägen. Jag måste bara lära mig att känna mig trygg oavsett vilken väg jag tar och det jobbar jag på. Det går inte alltid, men bara vetskapen att det är så jag kan tänka, gör att det känns lättare. Jag tar saker på ett mycket lättare sätt och ser glaset mer halvfullt är halvtomt, trots rådande situation med Corona, (jag har tidigare lidit av mycket katastroftankar).

  Jag är också medveten om att inte applicera mitt beteende på framförallt min yngsta dotter. Så jag och min man jobbar dagligen på att stärka hennes självförtroende till att lösa vardagssituationer själv, innan vi kanske hjälper till.

  Tack ännu en gång för allt du har gjort för mig.
 • Annika • 26 april 2020 14:56:23
  (1 session)
  Jag mår bättre och har gjort framsteg i min process på många sätt. Kan sätta tydligare gränser mot min mamma på ett sätt som känns bra. Vi ses och hörs inte alls lika ofta längre och jag säger nej utan dåligt samvete när jag behöver det. Hon respekterar det bättre än jag trodde. Känner mer tillit, trygghet och vågar gå min egen väg och bär på så sätt mig själv. Bryr mig mindre om vad andra ska tänka och tycka. Min intuition är mycket starkare nu. Har satt planer i verket för att skapa mer frihet och space. Slutar som anställd och kommer därefter starta upp mitt egna företag. Känns fantastiskt!! Har köpt din bok som är superbra och av den får jag mycket stöd. Är så tacksam för all hjälp jag fått från dig Karin


 • Jonna • 12 april 2020 11:00:44
  (1 session)
  Jag känner att jag vågar ta för mig mer, både på jobbet och privat. Jag har vågat ta obekväma samtal med min chef som jag inte tidigare vågat. Det kändes jobbigt, men ändå självklart att jag ska göra det. Även privat har jag tagit ställning till vissa saker, som jag vet att mina nära och kära inte håller med mig om. Jag känner mig modigare för varje gång och säkrare på mig själv. Jag känner helt klart att jag har mycket lättare för att peppa mig själv. Jag har nu bestämt mig för något som jag funderat på i många år. Jag ska läsa till ett nytt yrke! Jag har sökt in till skola i höst och trots att det är en turbulent tid känner jag mig säker i mitt beslut. Jag har ett mål i sikte och tagit första steget mot något nytt och bättre.

  Jag köpte din bok som också är ett fantastiskt redskap. Den är till stor hjälp.

  Din hjälp har varit helt magisk, otroligt att jag känner så stora förändringar i mig själv på så kort tid och efter endast EN session!! Jag är så tacksam! TACK❤️
 • Lotten • 9 april 2020 14:57:25
  (1 session)
  Jag har minskat kraven på mej själv, jag ringer upp mina föräldrar när jag vill och inte när jag borde. Sedan är det som att jag inte tar åt mig av det min mamma säger så mycket längre, vilket är skönt. Jag känner också att jag vågar mer. Har fått mer lust till livet.
  Jag känner mig starkare inombords och ser verkligen hoppfullt på livet och jag är övertygad om att jag kommer att blomma ut till fullo och bli oövervinnerlig. Så jag vill verkligen tacka dig Karin.