#RE:FOCUS

KLIENTER BERÄTTAR

_________________________

Här får du några inspirerande exempel på vad mind hacking och 
Rapid Transformational Coaching kan åstadkomma.

ANNA

Jag har gått i terapi i många år och upplevde att trots detta fanns det saker som jag inte kom åt. Dessa saker påverkade mina val i livet, hur jag reagerade och agerade i olika situationer. Med Karins hjälp löste jag roten till mina problem på endast tre tillfällen och hela mitt liv tog en dramatisk förändring till det bättre. Idag vet jag vad jag vill och gör bra val helt naturligt. Jag har också slutat reagera på situationer som tidigare påverkat mig negativt. Jag har blivit så lugn och säker i mig själv.
.

SABINA

WOW! Att jag kunde få bättre självkänsla och dessutom hitta vad jag ville göra i livet på bara fyra sessioner trodde jag aldrig. Det finns mirakel!
.

HANNAH

Är både förvånad, tacksam och nöjd över resultatet. Det Karin hjälpte mig med att bli fri från en konflikt som jag försökt lösa nästa hela mitt liv. Genom terapi, KBT, personlig utveckling och många andra kurser och tekniker. Nu snart två månader efter första sessionen så känner jag mig friare och mer hel inombords. Det är svårt att beskriva värdet av mer frihet i livet. För mig är det värt otroligt mycket. Att kunna vara mer sig själv utan gamla programmeringar är en gåva. För mig blev det lite som en nystart. Kan varmt rekommendera Karin om man effektivt vill ha hjälp att komma åt roten av ett problem eller trauma. 
.

KATARINA

Jag har varit rädd för vatten i 20 år. Med en hypnossession blev jag av med vattenrädslan och älskar nu att bada.
.

MARTIN

Min flygrädsla är helt borta!!!! För första gången kan jag sätta mig på ett flyg utan att stoppa i mig en massa lugnande. Vilken frihetskänsla. Det var värt varenda krona.
.

ULF DEXTEGEN

Ett jättetack till dig för de sessioner du gav mig inför VM i fridykning i Belgrad. Jag blev 5a vilket du har del i.

Jag hade redan innan VM bestämt mig för att detta skulle bli min sista tävling, med en förhoppning att ta mig till min 3e raka VM final. Så jag åkte dit trots att jag var ganska dåligt förberedd fysiskt jämfört med tidigare år. Men statisk apnea handlar ändå om 99% mental styrka och bara genom att få det undermedvetna att arbeta kraftfullt och fokuserat så uppnår man detta. Du hjälpte mig att formtoppa den "mentala spjutspets" jag lyckades klämma ur mig under VM, jag gav allt jag hade ända ner in i sista mitokondrien, jag levererade på toppen av min fysiska och mentala förmåga när jag bäst behövde den, det räckte till en 5e plats i detta som resultatmässigt blev det bästa VM någonsin. Igen, stort tack!!
.

HANNA

Jag förstod inte varför jag alltid blev så jäkla förbannad på en arbetskollega. Det var precis som om hon tryckte på alla mina knappar. Jag tålde inte henne. Med hypnosen förstod jag att det kom från en barndomshändelse där jag inte fick prata till punkt om något som var viktigt för mig och eftersom min arbetskollega aldrig låter mig prata till punkt, så blev jag lika arg och frustrerad som när jag var barn. Efter en session var ilskan som bortblåst och jag kunde lugnt säga till min kollega att hon fick vänta lite tills jag pratat klart. Hon bad om ursäkt och nu är det inget problem längre.
.

GUSTAF

Jag går på läkarlinjen och har många tuffa tentor. Karin hjälpte mig att fokusera och skapa ett lugn som gör att mina tentor går lättare och jag får mycket högre poäng.

.

FREDRIK

Jag har alltid varit rädd för att göra bort mig. Med hypnosen fick jag uppleva hur jag framgångsrikt hanterade alla möjliga situationer. Obehaget att göra bort mig försvann helt efter några månader och idag kliver jag in i de flesta situationer med ett bra självförtroende.

.

SANNA

Jag har bara en sak att säga om sessionen, WOW!!! Jag är inte religiös men "God bless you"! 
.

MARTIN

Att kunna nå mina mål med sådan enkelhet trodde jag inte var möjligt. Helt plötsligt behöver jag inte kämpa längre. Allt går som på räls.
.

THOMAS

Jag arbetar som VD på ett multinationellt företag. Ett arbete som kräver att jag är driven, har beslutskraft och god kommunikativ förmåga. Mitt problem var att jag tyckte det var oerhört obehagligt med konflikter. Jag tog konflikterna, men jag våndades ibland i flera veckor innan jag tog tag i problemen. Tack vare Karin och hypnosen fick jag insikt i varför jag tyckte konflikter var så obehagliga. Efter två sessioner var problemet löst och idag löser jag konflikter helt utan obehagskänsla. Jag har blivit tryggare i mig själv och en bättre chef, eftersom jag kan ta tag i problemen redan på ett tidigt stadium. Den bästa bonusen är dock att jag har blivit bättre på att tackla konflikter hemma och mina barn tycker att jag har blivit en bättre pappa.
.

PAULA

Självhypnosen som Karin har lärt mig tycker jag hjälper mig jättemycket! Jag kunde meditera innan jag lärde mig självhypnos, men då fick jag sitta en halvtimme MINST och fokusera på andningen eller något annat innan jag kom in i ett skönt stadie (vilket var jättefrustrerande). Men med själv-hypnosen och liksom hela paketet att man skulle öva i 2 veckor, att man fick en ljudfil (som jag fortfarande lyssnar på ibland), så lärde jag mig komma in i det så snabbt, vilket är fantastiskt.

Jag struntade i självhypnosen i ungefär 2 veckor och jag kom ner i en hemsk svacka och fattade inte vad som hänt. Sen kom jag på att det var för jag slutat med självhypnosen så tvärt, så jag började igen och på bara några dagar så är jag uppe i normal glädje igen! Helt sjukt!
.

ELAINE

Du har gjort grym skillnad i mitt liv. Se på mig nu, 42 kg lättare, 100 % tryggare och 1000 % lyckligare och startskottet för allt det var två sessioner med dig. Tacksam! 

.

SVEN

Min låga självkänsla gjorde att jag aldrig vågade närma mig tjejer. Jag tyckte inte jag var tillräckligt attraktiv eller intressant. Jag kände mig oerhört ensam. I hypnosen fick jag reda på att min låga självkänsla grundade sig i att jag aldrig blev bekräftad av mina föräldrar. Nu, efter 2 sessioner, mår jag fantastisk. Jag dejtar. Jag känner att jag har något att erbjuda.

.

SIMMARE

Något hände när han var hos dig!
2 sekunder snabbare på 100 meter fritt, det är väldigt mycket bättre!!

.

MATS

Jag har aldrig gillat att tala inför publik. Jag har till och med tackat nej till jobb där jag måste tala i publika sammanhang. När jag fick mitt drömjobb, där jag också behövde göra publika presentationer, ville jag inte tacka nej till detta pga mitt handikapp. Med hypnosens hjälp är jag i dag helt trygg på scenen och börjar till och med gilla att hålla föredrag.

.

TV-PROFIL

Som programledare är det normalt att vara nervös inför TV-sändningar. Men till slut började jag må illa och var allmänt otrevlig mot alla innan sändningen. Idag är jag lugn och med ett normalt pirr i magen inför sändningarna. Varför testade jag inte hypnos tidigare?
.

STEFAN

Jag har haft alltid haft problem i mina relationer. Jag har inte vågat knyta an av rädsla för att bli övergiven och flera relationer har kraschat på grund av detta. Jag har gått i samtalsterapi och fått en medvetenhet om problemet, men tyvärr har jag inte lyckats komma över rädslan och har inte vågat binda mig. Efter en session med hypnosterapi löste sig problemet av sig självt, precis som ett mirakel. Min rädsla var borta och jag vågade helt plötsligt visa känslor och knyta an. Något som jag hade jobbat med i flera år i vanlig samtalsterapi löste sig på bara en hypnossession. 
.

SÅNGERSKA

Jag har blivit bättre både som artist och människa. Jag har numera ett fantastiskt självförtroende tack vare Karin. Min prestationsångest är borta och jag tar inte åt mig negativt när jag får kritik. Love it!

.

ALEXANDRA

Mitt självförtroende var i botten efter en svår skilsmässa. Hypnosen lyfte mig och gjorde mig glad igen och det tog bara några veckor innan jag började må bättre och kände att jag faktiskt dög. Jag orkade ta hand om mig själv och mina barn. Nu njuter jag av mitt nya självförtroende som även har lett till nytt jobb och ny man :). Och oj - vad fort det gick.

.

MAX

Jag förbättrade mina träningsresultat. Jag förbättrade mina jobbresultat. Utan någon nämnvärd ansträngning. Det bara gick bättre och bättre. Jag tänker hypnosboosta mig lite då och då och se hur långt jag kan gå.

.

PIA

Hypnosen har löst känslor och problem som gjorde att jag åt. Eftersom jag känner mig mer värdefull så väljer jag bort situationer och människor som tidigare fick mig att må dåligt. Jag har helt slutat tröstäta. Det har tagit lite tid för kilona att försvinna och jag är inte klar, men det bästa av allt är att jag mår bra på vägen mot målet.

.

SIMON

Jag har alltid varit svartsjuk och min tjej tyckte det var skitjobbigt. Vem kunde tro att det handlade om att jag tyckte att min lillebror fick mer uppmärksamhet, när jag var liten? Jag tyckte det var ganska naturligt, eftersom han inte var frisk, men tydligen så tog jag det hårdare än jag trodde. Idag har jag släppt min svartsjuka helt och hållet och min tjej är överlycklig. Det var så bra med Karin, för som man är det inte alltid lätt att prata om sådana här saker, men med Karin känns det som man pratar med en killkompis. Jag kände mig accepterad., precis som jag var. 
.

AFFÄRSKONSULT

Tidigare var jag alltid nervös när jag skulle prestera inför klienter och det påverkade mina resultat negativt. Nu har jag ett killerfokus och en säkerhet som gör att jag fått pondus i alla affärssammanhang. Klienter har anmärkt att de känner sig trygga med mig och gärna överlåter sina affärsbeslut till mig. Bättre betyg kan jag inte få.

.

VD STORT FÖRETAG

Med hjälp av hypnosen har jag förbättrat mina prestationer, vilket har lett till att företaget ökat sin omsättning med 20%. Jag har en tydlig riktning och ett fokus som jag inte haft tidigare.

.

Dela din upplevelse!

 • Pär • 4 september 2018 18:13:07
  (1 session)
  Jag har märkt många positiva förändringar i mig själv. Har kommit på mig själv att jag stå upp för mig själv i flertal situationer där jag tidigare varit tyst. Har även varit stoltare över mina prestationer och känt mig nöjd i olika lägen där jag tidigare känt en stress över att vilja ha mer. Vilket gjort att jag varit gladare, kunnat skratta igen, vilket jag kommit på att jag haft svårt för ett tag.

  Har sedan 2 år också fått allergiska reaktioner när jag druckit vin och öl, blivit röd under ögon och i ansiktet och det har försvunnit efter min hypnos hos dig.
 • Andreas • 23 augusti 2018 10:38:49
  (1 session)
  Märkbara skillnader är självinsikt. Innan vår session ansåg jag mig ha ganska bra självinsikt, men efter vår session har det framkommit mer. Detta har betytt mycket för hur jag har sett på saker och ting. Jag har känt mig väldigt rörig, precis som allting har varit obalans men sedan "planat" ut efterhand. Detta känns ju såklart skönt.

  Precis fattat ett omfattande livsbeslut som verkligen prövat min förmåga att fatta beslut och komma till skott. Jag har dock tagit mig igenom detta mycket smidigare än tidigare beslut, som varit mindre omfattande.

  Att vara mer nöjd, och framför allt acceptera mig själv och vad jag är någonstans i livet känns jätteskönt. Tack för allt så länge!
 • Susanne • 18 juli 2018 18:39:36
  (1 session)
  För snart ett år sedan åkte jag många timmar ToR för en session med dig. Mitt fokus låg kring lagrad ilska som jag inte förstått fanns där, men som börjat sippra ut och skapade ett kaos av känslor inom mig som jag inte förstod. Jag var helt inställd på att vi skulle prata om mitt äktenskap med en man jag separerat ifrån. Vi pratade inte alls om honom.

  Direkt gick du till min barndom. Jag har ingen aning om hur det hände, jag förstår inte vad du gjorde med mig. Du sa att jag egentligen är en ”fire cracker” som bara väntar på att få komma ut. Jag visste att du hade rätt, jag hade bara glömt bort vem jag egentligen är.

  I början kände jag inte så stor skillnad, men efter ett tag började jag inse att min ilska gentemot min mamma hade övergått i likgiltighet och det är inte något positivt för mig.
  Jag mailade dig och du förklarade att allt var i sin ordning och att processen fortskred som den skulle.

  Tänkte inte så mycket mer på det tills jag en dag faktiskt fick lust att ringa min mamma. Inte för att ”ställa henne mot väggen” utan för att jag helt enkelt saknade henne. Jag upptäckte att mitt behov av att anklaga hade ebbat ut. Det stod plötsligt helt klart för mig varför hon har handlat som hon gjort och att hon aldrig menat att göra mig ledsen eller sätta mig i känsloskuld, som jag så många gånger mått dåligt över. Hon har utifrån sitt perspektiv gjort precis så gott hon kunnat. Hon älskar mig och visar det på sitt speciella sätt.

  Jag har gråtit av ilska, känsla av värdelöshet, frustration, sorg, bitterhet, ensamhet, maktlöshet... ja, de flesta jobbiga känslor. Nu förstår jag att gråten tillhör min läkeprocess och jag håller inte tillbaka när den kommer. För gråten är inte längre förknippad med dessa jobbiga känslor utan jag ser den mest som en del i mitt helande. Jag tom välkomnar den!
  Jag känner mig mer och mer befriad för varje ”utrensning” och det viktigaste av allt:
  Jag har tagit tillbaks MIG, den ursprungliga tjejen, som varit på villovägar i så många år!
  Jag har också träffat en man och bara vet att han är rätt för mig.

  Från djupet av mitt hjärta Karin, TACK för att du hjälpte mig!
 • Susanne • 4 juli 2018 19:23:22
  (1 session)
  Skillnaderna i vardagen är att jag känner mig friare och gladare, en känsla av lättnad och tacksamhet, kan också komma på mig själv med att vara fnittrig eller att det bubblar inombords. Har kontakt med min lilla inre flicka, hennes nyfikenhet och upptäckarglädje och att det är ok, jag är ok! Märker att jag kan släppa saker snabbare, känslor av ensamhet och övergivenhet sitter inte kvar lika länge. Jag lyssnar mer på mig själv och mina behov, märker att det inte blir bra eller goa känslor och tankar när jag går emot mig själv och mina behov. Vågar lita på att det blir bra när jag väljer mig själv.

  Är så tacksam över att ha få träffat dig och återkommer framöver. Tack än en gång för din hjälp, förmåga och professionalitet.
 • Emma • 30 juni 2018 07:57:37
  (1 session)
  Jag har märkt stora skillnader! Jag är mycket lugnare och gladare. Min mamma har sagt att hon märker en helt annan energi runt mig, att jag inte bara tar energi utan även ger och jag känner det inombords att jag mår betydligt mycket bättre. 

  Jag märker att jag inte är lika arg eller lättirriterad längre, jag kan låta mina syskon komma och avbryta mitt samtal med mamma utan att få ett utbrott, vilket jag alltid fått innan. 

  När det gäller min hjärtesorg. Jag har vuxit så mycket sen det tog slut med honom och jag känner en extrem skillnad sen min session hos dig. Det var som en sten som släppte och jag var inte lika arg på honom längre, utan kände att det var en vinst för mig, att det var något jag behövde göra, men han tog steget som jag inte vågade. Jag tänkte efter och undrade hur det skulle sett ut i mitt liv om jag fortfarande varit tillsammans med honom och jag hade inte kommit såhär långt i mitt liv. Det är en bit kvar på vägen i mitt sörjande men det känns som att det är normalt sörjande över att förlorat en person som man älskat och ens bästa vän. Men sörjandet tar inte över mitt liv som jag kände att det gjorde innan. Jag kan se att jag kommer hitta någon kille som älskar mig så som jag vill bli älskad och tills att jag hittar honom vill jag växa ännu mer och bli mer självständigare så att jag vet vem jag är när jag träffar den killen som jag bildar familj med osv. Och att jag även vet att jag klarar mig själv, att jag inte behöver vara rädd för att gå in i ett förhållande igen, även om det inte kommer hålla livet ut.

  Jag vill tacka för sessionen, den har verkligen förändrat min syn på livet!