MENTORSKAP FÖR LEDARE

365 dagar för att aktivera din inre ledare

Vi fokuserar på råmaterialet. Det hjälper inte att ha bra strategier, verktyg eller rutiner om råmaterialet inte är i toppskick. En ledare behöver ha ett starkt självförtroende, vara trygg i sig själv och lita på sin egen förmåga att kunna utföra sina arbetsuppgifter, klara av utmaningar, föra affärer i hamn och leda sina medarbetare.

Med bakgrund som chef, toppsäljare och konsult till bland annat Coca-Cola, Investor, Procter & Gamble, SVT och Microsoft, vet jag vad som behövs att ligga i framkant. Transformativ coaching är för dig som vill bli starkare, smartare, tryggare och mer motiverad, så att du kan leda dig själv, ditt team och ditt företag till framgång. Avsikten är att du ska uppnå konkreta, mätbara resultat både professionellt och privat. Tillsammans lyfter vi dig till nästa nivå och ser till att dina visioner blir verklighet. 

Jag hjälper dig att koppla på de rätta drivkrafterna som gör att du kan guida både dig själv och andra till framgång. Att konfigurera om hur du tänker och känner, att prestera sundare och utmana dig själv. Men också att hitta dig själv och glädjen i livet, att njuta mer och hitta en djupare mening. 

Med hjälp av hypnos, EMDR, energiarbete och praktisk coaching arbetar vi tillsammans bort de blockeringar som hindrar dig från att bli bäst på det du gör och finna tillfredsställelse. Vi hjälps åt att ändra mentala strukturer, skapa klarhet och fokus, balansera och läka känslor, se nya möjligheter, finna modet och drivkraften att genomföra förändringar och att följa hjärtat. Jag kallar det mind hacking. Allt jag gör är skräddarsytt utifrån dina individuella behov.

Mina klienter säger att det är som att uppgradera sitt operativsystem.

Vi jobbar på att du ska kunna:

 • Bli säkrare och mer framgångsrik i din roll, så du kan leverera på topp.
 • Tydliggöra dina värderingar och stärka din inre GPS.
 • Förstå dina egna drivkrafter och öka förståelsen för andra.
 • Få perspektiv på dina utmaningar och medvetandegöra styrkor och förbättringsområden.
 • Kunna hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt.
 • Kunna uppfylla dina mål med och fatta bra beslut.
 • Utveckla din kommunikationsförmåga för att få ökat genomslag i dialogen med andra.
 • Bli duktigare på att kunna ge och ta emot konstruktiv feedback.
 • Rensa bort det som inte fungerar i ditt liv.
 • Kunna hantera konflikter och svåra samtal.
 • Coacha dig själv och andra för att skapa framgång tillsammans.
 • Känna glädje och tillfredsställelse både på jobbat och i livet.
 • Skapa din egen verktygslåda och handlingsplan för fortsatt utveckling.

 
MÅLGRUPP
Företagsledare, entreprenörer, egenföretagare, atleter, framgångsrika människor inom sitt område.

Mentorskap för ledare inkluderar:

✔ Uppstartsmöte för att klargöra dina behov och önskemål.
 
✔ Två träffar per månad under ett år (IRL, telefon, Zoom).
 
✔ Support mellan sessionerna vid akuta behov.
 
✔ Blueprints på hur du omsätter saker i praktiken.

✔ Hemuppgifter och kontinuerliga uppföljningar av dina framsteg. 

✔ PERSONLIGHETSTEST för att bli medveten om dina styrkor och begränsningar.

✔ ROADMAP för klarhet vad du vill ha ut av livet och en plan att nå dit.

✔ LABBET med verktyg för att hantera stress och utmaningar på bästa sätt.

✔ Boken "Mind Hacking för rebeller" med smarta #mindhacks.

 
✔ Skräddarsydda ljudfiler vid behov.


DESIGNA DIN EGEN ROADMAP
En guide med din personliga vision av framgång inom 7 nyckelområden i ditt liv - hälsa, växande, karaktär, relationer, ekonomi, karriär och livskvalitet. Vad du vill ha ut av livet och plan att nå dit.

EXTRA BONUS


LABBET
Enkla och effektiva biohacks för att omprogrammera hjärnan och reglera nervsystemet för att optimera energin, förbättra neural plasticitet, dämpa stress och optimera sömnen.


PERSONLIGHETSTEST

Få detaljerad och unik information om din personlighet. Bli medveten om dina styrkor och begränsningar som kan hjälpa dig att planera ditt liv och arbete på ett mer framgångsrikt sätt. 

PRIS
59.000 exkl moms. Faktura med 30 dagars betalning.

ÄR DU REDO?

45-minuters samtal kring hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap.
Vi ser om vi passar att arbeta ihop och du får mer information om det praktiska.

Sagt.

Nu när jag har blivit tryggare, kan jag leda tryggare.
Svensk politiker
.

Detta är den bästa investering jag någonsin har gjort. Jag har fått ordning på mitt liv. Jag har bytt jobb till en arbetsplats som passar den jag är idag. Jag har lämnat gamla relationer och börjat starta nya, där jag känner mer glädje och gemenskap, där vi ger och tar på ett bättre sätt. Jag har ett bättre självförtroende idag och vågar mer. Jag har börjat träna regelbundet, och tagit upp min ridning igen vilket jag älskar. Jag känner mig så i balans och jag gillar mig själv på ett helt nytt sätt. Jag hade aldrig klarat allt detta utan att ha någon bredvid mig hela vägen.

Åsa, gruppchef
.

Jag har förbättrat mina prestationer, vilket har lett till att företaget ökat sin omsättning med 20%. Jag har en tydlig riktning och ett fokus som jag inte haft tidigare. Karins mentorskap är unikt. 

Wilhelm, försäljningschef
.

Idag leder jag min personal på ett helt annat sätt. Jag är lugn, behåller mitt fokus, driver bra. Min personal har märkt förändringarna och jag får idag beröm för hur jag leder. Det bästa med Karins mentorskap är att hon aldrig släpper dig ur sikte. 

Carl, ägare
 

Jag reser över hela världen och har en årsbudget på över 300 miljoner. Utan Karins hjälp hade jag aldrig orkat att topprestera som jag gör. Hon är mitt ankare när det stormar och hon har hjälpt mig att utvecklas till en trygg och tydlig ledare, trots ett ibland galet arbetsschema.
Daniel, VD 
 

Jag arbetar som VD på ett stort multinationellt företag. Ett arbete som kräver att jag är driven, har beslutskraft och god kommunikativ förmåga. Mitt problem var att jag tyckte det var obehagligt med konflikter. Idag löser jag konflikter helt utan obehagskänsla. Jag har blivit tryggare i mig själv och en bättre chef, eftersom jag tar tag i problem redan på ett tidigt stadium. Den bästa bonusen är dock att jag har blivit bättre på att tackla konflikter hemma och mina barn tycker att jag har blivit en bättre pappa.
Thomas, VD
 

Med Karins hjälp har jag kunnat förbättra mina resultat märkbart. Idrottsvärlden är inte bara själva utövandet av sin sport, utan även en massa kringgrejer och därför var det viktigt för mig att kunna stå stadigt i all uppmärksamheten och inte förlora mig själv och mina behov, att göra bra val i olika samarbeten och att kunna stå upp för mina värderingar.
Elitidrottare
 

Konkurrensen är stenhård i min bransch. Jag behövde både bli bättre på att genomföra mina krav och att inte deppa ihop när jag fick många nej på raken. Idag är jag mycket mer sann mot mig själv och backar inte lika ofta vid konflikter under inspelningar. Jag känner mig stark och värdefull, även när jag får kritik av regissörer, recensenter och publik. 
Skådespelerska