MENTORSKAP 

365 dagar mot inre frihet och power

Om du upplever dig låst, låg, vilsen, rädd, orolig, frustrerad, omotiverad, ledsen, kraftlös,
bortkopplad från glädje, tillfredsställelse, harmoni och kärlek – då finns jag här för dig!

1-ON-1 MENTORSKAP är en möjlighet för dig att läka de sår och rädslor som håller dig tillbaka.
Att finna din inre power, din trygghet och ditt lugn, så att du kan leda dig själv.
Att följa din inre intelligens, som leder till glädje och mening med livet.
Att finna dig själv och därmed friheten.
 
Min specialitet är att ändra djupa trosföreställningar, program, energimönster
och läka sår och rädslor som gömmer sig djupt ner i ditt undermedvetna.
 
Jag har en multidimensionell approach när jag arbetar eftersom allt hänger ihop - 
mentalt, emotionellt, fysiskt och spirituellt. 

Jag arbetar i en vertikal dimension, för det är där de djupa och hållbara förändringarna sker. 

Vårt arbete tillsammans inkluderar mind hacking, hypnos, djup transformational coaching,
EMDR, energiarbete och praktiska actions för att skapa din framtid.

OM DU ÄR REDO ATT VÄXA, FINNS JAG HÄR!

Under 365 dagar guidar jag dig i att:


FÅ KLARHET KRING DINA MÅL.
 
IDENTIFIERA OCH ELIMINERA TROSFÖRESTÄLLNINGAR
SOM HÅLLER DIG TILLBAKA.

 
SLÄPPA RÄDSLOR, FRUSTRATION, ILSKA, SORG, SMÄRTA,
ORO, ÅNGEST, SKULD OCH SKAM.

 
LÄKA SÅR OCH SLÄPPA TAGET OM GAMLA TRAUMAN.
 
MÖTA UTMANINGAR PÅ ETT KONSTRUKTIVT SÄTT.
 
KOMMUNICERA DINA BEHOV PÅ ETT KONKRET SÄTT.
 
FINNA ENERGI OCH MOTIVATION ATT VÄXA.
 
SKAPA ACTIONS SOM FÖR DIG FRAMÅT. 
 
STÄRKA KONTAKTEN MED DIN INRE INTELLIGENS
OCH DIN INTUITION.

 
SKAPA KLARHET, INSIKTER OCH RIKTNING I DITT LIV.
 
VARA TRYGG OCH ÄGA DIN POWER.
 
FINNA GLÄDJE OCH MENING I LIVET.

MENTORSKAP INKLUDERAR

✔ Uppstartsmöte för att klargöra dina behov och önskemål. 
✔ 10 sessioner under ett år (IRL, telefon, Zoom).
✔ 10 checkups under ett år (IRL, telefon, Zoom).
✔ Blueprints på hur du omsätter saker i praktiken.
✔ Hemuppgifter och kontinuerliga uppföljningar av dina framsteg. 
✔ ROADMAP för klarhet vad du vill ha ut av livet och en plan att nå dit.
✔ Boken "Mind Hacking för rebeller" med smarta #mindhacks.
✔ Skräddarsydda ljudfiler vid behov.
EXTRA BONUS


En rolig, spännande och djuplodande upplevelse som
guidar dig mot din personliga vision av framgång 
inom
7 nyckelområden i ditt liv - hälsa, växande, karaktär,
relationer, ekonomi, karriär och livskvalitet.


Designa din egen ROADMAP  handlar om att upptäcka vad du verkligen vill ha ut av livet och skapa en plan att ta dig dit.

(värde 7.900 SEK)

ÄR DU REDO?

Resan är för dig som är engagerad att göra riktiga och hållbara förändringar.

DU investerar din tid och ditt engagemang, är öppen för guidning och feedback och är ärlig med var du är och vart du vill.

Jag kan guida, inspirera, skapa klarhet, ge perspektiv, förse dig med verktyg och hjälpa dig att
finna din egen inre intelligens, men det är i slutändan DU som är ansvarig för hur du applicerar det i livet.
Det är upp till dig att göra arbetet för att skapa hållbar förändring och nå dina mål.

PRIS
45.000 exkl moms. Faktura med 30 dagars betalning. Delbetalning kan ordnas. 

30-minuters samtal kring hur vi kan skräddarsy ditt mentorskap.
Vi ser om vi passar att arbeta ihop och du får mer information om det praktiska.

Sagt.

Året med Karin har inneburit en djuprensning på alla plan i mitt liv. Jag har ändrat tankesätt kring mycket i mitt liv. Vilket självförtroende jag har fått. Tidigare gav jag ofta upp när jag mötte utmaningar. Idag genomför jag dem. Jag har en känsla av frid inom mig och jag har blivit så mycket bättre på att se alla möjligheter som finns. Karin har hjälpt mig att införa rutiner som gör mitt liv så mycket bättre. Jag har blivit en bättre pappa, en bättre make, en bättre medarbetare, en bättre kompis… 

Thomas
.

Detta är den bästa investering jag någonsin har gjort. Jag har fått ordning på mitt liv. Jag har bytt jobb till en arbetsplats som passar den jag är idag. Jag har lämnat gamla relationer och börjat starta nya, där jag känner mer glädje och gemenskap, där vi ger och tar på ett bättre sätt. Jag har ett bättre självförtroende idag och vågar mer. Jag har börjat träna regelbundet, och tagit upp min ridning igen vilket jag älskar. Jag känner mig så i balans och jag gillar mig själv på ett helt nytt sätt. Jag hade aldrig klarat allt detta utan att ha någon bredvid mig hela vägen.

Åsa
.

Jag har förbättrat mina prestationer, vilket har lett till att företaget ökat sin omsättning med 20%. Jag har en tydlig riktning och ett fokus som jag inte haft tidigare. Karins mentorskap är unikt. 

VD
.

Idag ledar jag min personal på ett helt annat sätt. Jag är lugn, behåller mitt fokus, driver bra. Min personal har märkt förändringarna och jag får idag beröm för hur jag leder. Det bästa med Karins mentorskap är att hon aldrig släpper dig ur sikte. 

Carl
 

WOW! Det känns som jag blivit duschad med insikter och fylld med energi. Jag känner en oerhörd tacksamhet över din hjälp och att jag valde ditt mentorskap. Du är grym Karin. Du passar mig perfekt, ditt sätt att jobba, allt du pratar om och plockar upp, din vishet och din andlighet. Jag är mer i kontakt med min sanna essens. Jag är i kontakt med mina mål, mina "varför", min beslutsamhet. Tack för att du hjälper mig att klargöra. Jag märker att jag är mer öppen – tankar, ord, allt kommer lättare till mig.

Petra
 

Att ha dig vid min sida känns otroligt skönt. Det här är det bästa jag någonsin har gjort!
Robin
 

Tack för att du är så otroligt bra på ditt jobb. Det har gjort mitt liv lättare och mer njutbart att leva.
Ida
 

Jag är så lycklig över att ha kommit på vad jag vill göra i livet och ha ett mål. Tänk för ett år sen hade jag inte ens vågat tänka såhär och tro att JAG kan. Mentorskapet med dig har verkligen utvecklat mig och skapat en stark känsla av värde inom mig. JAG KAN. Så glad! Tack!
Tess
 

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig Karin. Känner mig som en helt ny människa - en människa som äntligen fullt ut landat i varandet och med en tillit till att jag nu oavsett vad som händer alltid kommer vägledas av mina värderingar. Din förmåga att kunna hitta den verkliga kärnan till känslor av ledsamhet, oro och frustration är fortfarande något jag är mäkta imponerad över. Jag kom till dig med en bestämd uppfattning om vad som var anledningen till att jag såg världen i en mörkgrå nyans men det visade sig vara något helt annat. Nu vandrar jag vidare i livet med en stor tillit till att jag duger precis som jag är. Om jag någon gång i livet återigen behöver mentorskap som verkligen gör skillnad finns det bara en person jag kommer vända mig till igen, och det är du. 
Josefin
 

Ett mentorskap med Karin är den bästa investeringen jag har gjort i livet. Att få jobba med mig själv, lösa upp undermedvetna blockeringar, få insikter om mig själv, att ha Karin som ett bollplank med hennes förnuftiga ord, vishet, erfarenhet och kunskap om hjärnan och det undermedvetna, har varit och är helt fantastiskt. Jag har transformerats och hittat tillbaka till mig själv, efter alla fasader och skydd som jag skapat genom livet. Jag har skapat ett nytt ”jag”, ett starkare jag som vågar visa vem jag är, säga min åsikt, säga ifrån, lyssna på kroppen och handla utefter det. Karin har en förmåga att nosa fram det som är viktigt, det man behöver jobba med just där och då för att utvecklas. Jag känner hur det integreras mer självförtroende i mig, mer styrka, mer fokus och en stark tro på mig själv och det jag gör. Jag sätter ett helt annat värde på mig själv, min tid och mina prioriteringar. Jag är viktig och det är en underbar känsla, efter att i hela livet ha lyssnat på andra och auktoriteter. Jag är så tacksam för Karins mentorskap. Jag kan skriva under på att hon är något utöver det vanliga. 
Petra
 

Vill tacka dig för det här året. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriver betydelsen för mig, som våra möten har haft. Livsomvälvande, livsviktigt och en sån häftig utveckling. Tack! 
Jenny
 

Arbetet med dig ger mig vingar. Jag är på väg att bli en fri själ. Tack fantastiska Karin!
Charlotte
 

Jag har all kraft jag behöver. När jag lyssnar inåt och får svaret, så litar jag på det. Det är en stor skillnad mot innan. Boken ”Mind Hacking för rebeller” har hjälpt mig framåt. Ju mer jag förstår, desto enklare är det att konkretisera vem jag är, vad vill jag och få det på pränt. Ju mer kunskap och insikter jag får ju mer kan jag dela med mig och hjälpa andra – I love it! Numera följer jag min energi och nyfikenhet. Det är så skönt och enkelt, jag behöver inte fundera eller tveka så mycket. Jag har släppt och rensat bort så mycket gammalt. Jag förstår att jag har bromsat mig själv, förminskat mig själv och inte stått upp för mig själv. Nu har jag släppt skulden. Jag är värd det bästa. Jag har skapat ett nytt liv känns det som. Jag känner mig så levande, sprudlande och kraftfull.  Jag lägger tid på att ta hand om mig andligt, mentalt, fysiskt och socialt för att växa och kunna ge och bidra, vilka är två av mina basbehov. Jag gör allt mer medvetet och strukturerat genom hela dagen. Jag känner hur jag sprudlar och blomstrar och det gör mitt företag också. I ´ve got the Power! Kramar, kärlek och tacksamhet till dig fantastiska Karin.
Marika