DIN EGEN ROADMAP

Optimera din livsstil! 

För att få ut mer av varje dag och öka vår livskvalitet behöver vi ha en ledstjärna och ett ramverk för att stötta oss på resan framåt. Samhället lär oss att producera, men inte att reda ut vad vi värdesätter i livet, vad som är viktigt för oss. Vi behöver själva sortera ut vilka prioriteter vi har i livet och sedan sätta upp ett ramverk för att vi ska kunna verkställa det vi prioriterar. Detta är kärnan i att kunna optimera sin livsstil. Att sätta mål för din hälsa, dina relationer och ditt personliga växande är precis lika viktigt som att sätta upp mål inom jobbet.
 
När du tar dig tid att undersöka dina olika livsområden kommer du att upptäcka att genom att göra det, och sedan genom att tydliggöra och mäta dina vardagliga actions som är kopplade till dina livsvisioner, kommer du att känna dig mer i linje med dig själv, mer motiverad och mer uppmuntrad att pusha dig vidare och arbeta hårdare för de saker som verkligen betyder något för dig. Att ärligt möta din egen verklighet, fatta medvetna beslut och att verkställa dem kommer att hjälpa dig att öka både din produktivitet, tillfredsställelse och livskvalitet.

Framgångsrika företag har oftast en karta över vilka värderingar som ska genomsyra organisationen, vilken vision man vill uppnå, varför man vill uppnå visionen och strategin att nå dit. För att bli framgångsrik som person, oavsett vad framgång betyder för dig, behöver du också skapa en karta över ditt liv. Utan en karta, finns risken att vi går i cirklar eller står still. 

Många människor har ingen karta över sitt eget liv. De upplever att de inte själva håller i tyglarna och kör, utan att livet bara händer. Vi reflekterar sällan över vem vi är och vart vi vill i livet, utan vi kör bara på. Din egen ROADMAP är ett sätt att börja ta tyglarna och styra ditt liv i en specifik riktning. Din ROADMAP hjälper dig att skapa klarhet kring vem du är, vad du vill ha ut av livet och en plan att nå dit.

DESIGNA DIN EGEN ROADMAP

Det här är en rolig, spännande och djuplodande upplevelse som guidar dig mot din personliga vision av framgång inom
7 nyckelområden i ditt liv - hälsa, växande, karaktär, relationer, ekonomi, karriär och livskvalitet.
 

Designa din egen ROADMAP handlar om att upptäcka vad du verkligen vill ha ut av livet.
 
Du får:

 ✔ Klarhet kring vad du vill inom varje område i ditt liv.
 ✔ Ditt varför du vill ha det du vill ha.
 ✔ En plan hur du tar dig dit.

Ditt varför är bränslet
Varför vill du nå din vision? Vad ger dig energi att röra dig framåt? Identifiera ditt djupare syfte för skapa bränsle att göra det som behövs göras, för att nå dit du vill. 

Ställ in kompassen
Skapa klarhet. Vad vill du ha ut av livet? Vad vill du uppnå? Identifiera vad som känns spännande och gör dig nyfiken. Skapa rätt mindset som stöttar dig i att nå din vision.

Hitta ditt HUR
Hur når du din vision? Identifiera vilka actions du behöver göra och vilka vanor och färdigheter du behöver vässa eller förändra, för att skapa det liv du vill ha.

HUR GÅR DET TILL? 

DESIGNA DIN EGEN ROADMAP är ett program som sträcker sig över 10 veckor. Genom en strukturerad 3-stegsraket skapar du en karta över vem du vill vara och vart du vill ta dig i livet. Du får klarhet kring vad du vill ha ut av livet och varför. Detta blir din ledfyr, din vision som guidar dig framåt. Att designa din egen ROADMAP handlar om att göra förändringen inifrån och att hitta vad som är rätt för dig och din egen väg att nå dit. Din ROADMAP skapas av dig, för dig. 

PLANERA DITT ÄVENTYR

Under din reflektionsprocess kommer du att titta på 7 olika livskategorier och vilka visioner, syften, mindset och strategier som kommer hjälpa dig att hitta din riktning i livet. Det handlar om att hitta vad som är rätt för dig och din egen väg att nå dit. 

STÄLL IN GPS:EN

När du har skapat visioner, syften, mindset och strategier inom dina 7 livskategorier kommer dessa att mynna ut i en livsvision. Din livsvision är din ledfyr och alla dina val och actions ska ligga i linje med den, för att uppnå det du vill i livet.

GASA OCH KÖR

Nu är det dags att sätta din livsvision i verket. Vilka vanor måste installeras och vilka actions måste du göra för att din livsvision ska bli verklig? Vad behöver du strama åt eller ta bort? Det är här ditt "HUR" blir klart och tydligt så att du kan gasa och köra.

VAD INGÅR I PAKETET?

                                                                           ✔  10 moduler hur du skapar din egen ROADMAP
                                                                           ✔  Videos, ljudfiler, PDF:er och reflektionshäften

                                                                           ✔  Introduktion live via telefon/Zoom (1 tim)   
                                                                           ✔  Support via telefon/Zoom eller mail under 10 veckor (totalt 4 tim)
                                                                           ✔  Mallar och exempel för att bygga din egen ROADMAP

                                                                           ✔  Boken "Mind Hacking för rebeller"

PRIS

7900 SEK

Vem är DESIGNA DIN EGEN ROADMAP till för?

För dig som vill nå en eller flera av nedanstående mål: 

✔ Skapa inre förändring
✔ Hitta riktning i livet
✔ Bygga självförtroende
✔ Skapa action
✔ Få inre klarhet

✔ Bli gladare
✔ Växa som människa
✔ Skapa framgång i ditt liv
✔ Bli mer produktiv
✔ Ha roligt i livet

✔ Sluta skjuta upp saker
✔ Få mer energi
✔ Nå dina mål
✔ Skapa mer självvärde
✔ Skapa mening i ditt liv

Vill du ut på äventyr?

Sagt.

Det här är något alla borde få lära sig i skolan. Att reflektera över vart man vill i livet och skapa en actionplan. Jag har haft en sådan nytta av min ROADMAP och min livsvision. Jag kontrollerar alltid att mina val, prioriteringar och actions ligger i linje med min vision. Jag är på god väg att nå mål som jag aldrig trodde var genomförbara. 

Chatarina
.

Detta är det absolut bästa jag har gjort i mitt liv. Nu vet jag vart jag är på väg och jag vet exakt hur jag ska göra. Mina mål och visioner har aldrig varit tydligare och mer lockande än nu. 
Magnus
 

Från att ha irrat runt i livet planlöst och bara låtit saker och ting hända, har jag nu ett lasersikte på min vision. Jag bara älskar att titta på min vision varje dag och jag känner mig inspirerad att ta mig dit, även om jag stöter på farthinder och problem emellanåt. Jag viker inte en tum från min vision och jag har fått ett driv framåt som jag tidigare inte haft. Jag är så tacksam för min ROADMAP. 
Eva-Karin
 

Med min ROADMAP har jag fått balans mellan arbete och privatliv. Jag har hittat mina prioriteringar i livet och jag har skalat bort mycket onödigt som åt upp både min tid och min energi. Det här är verkligen ett fantastiskt verktyg! 
Kristoffer
 

Jag undrade vad jag skulle ha en ROADMAP till - jag är ju 70 år. Men sedan insåg jag att jag har många år kvar att leva och jag vill verkligen göra det bästa av livet. Så jag skapade en karta som passade mig och det är jag glad för. Nu är det full fart framåt.
Viveka
 

Det bästa med ROADMAPEN var att det inte var en metod eller färdiga lösningar som jag skulle följa. Ingen one size fits all. Istället fick jag djupdyka inuti mig själv och hitta min egen väg. Det är då den känns mer sann och inspirerande. 
Sofia