top of page

Passion är inte alltJag får så många klienter just nu som vill finna sin passion.


Jag ser på passion som något man skapar, något som ger energi, det kan vara vad som helst och man tjänar inte alltid pengar på det. Istället för att vänta på din passion, följ din nyfikenhet, energin, dina ansträngningar och bli bra på något. Med tiden kommer du att märka om intresset utvecklas till en passion. Jag jobbar med min passion, men det var inte min passion i början. Det var både något jag var nyfiken på + något jag var tvungen att undersöka för att själv må bra + något jag snabbt blev bra på för jag borrade vidare. Det tog många år innan det blev mitt jobb och min passion.


Passion är inte allt. Det är lite som att säga att bara man har passion i en relation så är allt bra. Och vi vet ju att det inte funkar så, en relation behöver även fungera på andra plan, exempelvis praktiskt. Att passion inte är allt kan till och med vara en lättnad. Du behöver inte förvandla din passion för bakning, inredning eller träning till en business. Behåll dina passioner som fritidsintressen, för då blir det oftast roligast. Du gör dem inte 8 timmar om dan, utan hinner längta lite.


Du behöver också se upp med slamkryparen att vänta på din passion. Ibland använder vi passion som en ursäkt för att vara inaktiva, när vi inte orkar eller vågar röra oss framåt. Vi väntar på att passionen ska uppenbara sig innan vi agerar. Men du behöver inte vänta på eller finna din passion. Gör något, testa och se vart det leder dig.

Comments


bottom of page