top of page

Fake it until you make itEn del gillar uttrycket ”fake it until you make it”. De menar att genom att imitera självförtroende och kompetens tillsammans med ett optimistiskt mindset, kan en person förverkliga dessa kvaliteter i verkliga livet och därmed nå resultat.


Personligen gillar jag inte alls uttrycket ”fake it until you make it. När du talar om för dig själv att du ska ”fake it until you make it” förstärker du känslan av att du är en fake, en bluffmakare. Jag tror istället att när du medvetet bestämmer dig för vem du vill vara just idag, vare sig det är på jobbet, med dina vänner och din familj eller hur du vill uppträda i en viss situation, då sätter du en intention som hjälper dig att agera som den personen du vill vara. När du sedan gör rätt actions, inspirerar det dig att fortsätta anstränga dig och ta dig vidare på vägen som leder dig till din personliga framgång.


Sätt medvetet morgon en intention om vem du vill vara just idag.

Vem vill du vara? Hur vill du tackla vissa situationer och människor under dagen? Sedan är det bara att träna varje dag på att vara den personen. Och när du misslyckas, för det kommer du att göra ofta, säg till dig själv ”jag tränar på det”, ”på det igen”, ”jag är stolt över mig själv för jag ger inte upp”.

Opmerkingen


bottom of page