top of page

Dags att sluta gräva?Att arbeta med oss själva på djupet och göra skuggarbete (shadow work) eller arbeta med det inre barnet är viktigt för förståelse och läkning. Men detta arbete kan också bli beroendeframkallande och hindra dig att ta nästa steg i din utveckling.


Många upplever så stora perspektivskiften när de arbetar på djupet, att det helt förändrar hur de ser på sig själva. Sådana skiften kan vara berusande att uppleva och vi vill uppleva det igen och igen. Men ibland behöver vi förstå att vi har funnit de bra sakerna och nu är det dags att gå vidare mot nya perspektiv och actions.


Det finns de som fastnar och gräver och gräver och gräver efter mer guld, även om det inte finns så mycket mer att hämta. De glömmer att det inte alltid räcker att bara finna guldet, det behöver också omsättas till något bra. Så när du har gjort det djupa arbetet är det dags att gå vidare och förvalta ditt guld väl. Att implementera insikterna och förståelsen till något praktiskt och nyttigt i ditt liv.

Opmerkingen


bottom of page