SKAPA DIN FRAMTID

The best way to predict your future, is to create it

Att visualisera din framtid – din dag, ett möte, en situation, ett år från nu - är väldigt effektivt för att skapa din egen framtid. Även Navy SEALs, den amerikanska flottans tuffaste killar och en av världens tuffaste elitstyrkor, som ofta tas in för omöjligt svåra uppdrag, lär sig att visualisera hur de lyckas med sina utmaningar och de steg de behöver ta mot sina mål.
 
Att öva din framtid mentalt, att öva de AKTIVA STEGEN att nå dit du vill, kommer att hjälpa dig att skapa din egen framtid. Varför är det så effektivt? För att hjärnan inte vet skillnaden mellan vad du föreställer dig och vad du upplever på riktigt i världen.
 
Hjärnan är en predictor, någon som förutser saker. Hjärnan får information från sinnena och genom känslor från kroppen. Hjärnan har inte tillgång till orsakerna, bara effekterna. Hjärnan måste gissa kring orsakerna, så den använder tidigare erfarenheter som en referenspunkt. Sedan reagerar hjärnan i enlighet med sina förutsägelser. Det är därför vi ofta fastnar i en rutt. Vår hjärna förutspår vad som kommer att hända, och använder sedan samma reaktioner och hanteringsmekanismer som tidigare och skapar därför samma framtid om och om igen.
 
Om du istället lär din hjärna/kropp hur du agerar för att få resultaten, och hur framtiden KÄNNS, innan den faktiskt händer, kommer du att skapa power att gå vidare.
 
Det är här de flesta av oss har vridit fel på ordningen. Vi väntar på att något utanför oss ska få oss att må bra på insidan. Vi säger "när jag har ett romantiskt förhållande kommer jag att bli lycklig" eller "när jag får det där jobbet kommer jag att må bra". Du kan inte vänta på ett romantiskt förhållande för att känna kärlek, eller ett jobb för att känna dig framgångsrik. När du börjar känna kärlek, överflöd, helhet, framgångsrik HÄR OCH NU, orsakar du en effekt. När du visualiserar använder du din hjärna som en framtidskarta. Du kommer att bli en som skapar din egen värld, din framtid.
 
Varje morgon, VISUALISERA i 1 minut hur du vill AGERA under dagen, eller i livet i allmänhet. Se dig själv göra de saker som leder dig till ditt mål eller ditt framtida jag. Lägg sedan till KÄNSLOR. Hur känns det att vara den personen som gör sitt? Efter visualiseringen, gå till spegeln och ge dig själv en "high-five" som uppskattning.