THE COMEBACK OF ALL COMEBACKS


THE COMEBACK OF ALL COMEBACKS
I golfspelaren Tiger Woods liv var det utvecklingen av maskinen Tiger som kom i första rummet. Tiger själv berättar hur hans pappa psykade honom för att göra honom mentalt starkare och kunna bortse från störande moment och negativitet när han skulle tävla. 

Fostrandet att göra Tiger till en maskin gjorde att han blev världens genom tiderna bästa golfspelare. Prislappen har inte varit lika rolig. Skador, droger, skandaler… En maskin utan förmåga att knyta nära mänskliga kontakter eller ha roligt. 

Den viktigaste lärdomen här är att det inte enbart är viktigt att vara mentalt stark, du behöver även vara emotionellt stabil, du behöver gemenskap och du behöver ha roligt. Gamla, lagrade, obearbetade känslor kan explodera senare i livet och det är då många gör dumma och irrationella saker. Efter pappans tuffa fostran fanns det säkert både ilska och en känsla av att inte vara bra nog, i Tiger. 

Tiger hade en enormt hög fysisk smärttröskel, han kunde pressa sig hur långt som helst och vann till och med US Open med ett brutet ben. Men hur hanterade han den emotionella smärtan han verkade bära på? Hård militärträning, droger, kvinnor…

Det är först efter rehabilitering som utvecklingen av människan Tiger har fått ske. En utveckling som naturligt ska ske i ung ålder och med föräldrar och andra auktoriteter som goda föredömen. 

Tiger Woods sade: Maskinen fick mig hit. Nu måste jag utvecklas till något annat. 

11 år senare, 2019, gjorde Tiger comeback som golfspelare och vann US Open. Men den största comebacken är den han har gjort till en fungerande vuxen människa.

Se den intressanta dokumentären TIGER på HBO.

SKAPA ETT DIGITALT BOKEVENT
Det är så otroligt inspirerande hur många som diskuterar boken Mind Hacking för rebeller med sina nära och kära vid frukostbordet, på tjejträffen, under promenaden eller i den lokala bokklubben.

För att möta min svenska läsare och hjälpa dem ännu mer att stå i sin egen POWER och hitta sin FRIHET erbjuder jag nu digitala bokevent. Varför inte göra ett digitalt bokevent tillsammans med mig och dina vänner, kollegor, familj, bokälskare…

JAG HAR BLIVIT SÅ PIGG!!!
Ändra EN sak som skulle förändra ditt liv mest!

Jag har fått massor med mail om vad man vill ändra, men inte så många som visat med en bild vilken action de faktiskt har tagit. Helena Ask körde fullt ut och bestämde sig för att duscha kallt varje morgon. 2 månader har hon kämpat på och resultatet är mer energi och stolthet att hon genomför det. Bra jobbat! GRATTIS till en fri session.


Just do it!