BRYT NÅGRA REGLER 2021


Det sägs “If you can't solve a problem, it's because you're playing by the rules”. Ofta spelar du efter gamla regler och strategier som du installerade när du var liten. Regler och strategier som skyddade dig från att bli utskälld, ignorerad eller sårad. Men dessa regler tjänar tyvärr dig inte idag. Ofta håller de dig tillbaka.

Så, problem är ofta inte problem. De är undermedvetna mönster som behöver justeras. Varför bryter du inte några regler i år? För om din gamla programmering är källan till dina problem, ligger det i din makt att ändra den. Detta är att ta ansvar för dig själv och ditt eget liv.

Vad är ETT mönster du kan välja att ändra under 2021? Vad är EN sak du kan ta ansvar för, som skulle förändras mycket i ditt liv? Bara EN sak!

När du har gjort det, inte bara bestämt vad du ska ändra, utan också gjort någon form av action, skulle jag gärna vilja höra din berättelse. Jag väljer en vinnare och ger bort en session gratis (värde 2500 SEK). E-posta mig din berättels + en härlig bild, så utser jag vinnaren den 1 mars 2021.

ÄR DU BEROENDE AV STRESS?
Ja, det kan man faktiskt bli. Här får du några tips på hur du kan skapa mer avkoppling

BOXANDNING
Denna enkla andningsteknik är min favorit när jag är stressad eller behöver fatta ett viktigt beslut. 

DU ÄR FÖDD BRILJANT
✔️ Upp till 4 års ålder opererar barn på geninivå. 
✔️ När vi är 20 år, opererar de flesta av oss på 10% av den här geni- eller briljansnivån.
✔️ När vi är i slutet på 20- och början av 30-årsåldern, opererar de flesta av oss på 2% av vår briljansnivå.

Vart försvinner den? Här får du en 3,5 minut briljant sammanfattning av Simon Baley om vikten av att veta vägen, vandra vägen och visa vägen för våra barn. 

Skapa ett briljant 2021!