VATTEN ÄR INTE BARA VATTEN

I Sverige tänker vi kanske inte så mycket på vattenkvaliteten, eftersom vårt vatten anses rent och riskfritt att dricka. Men vatten kan användas till så mycket mer. Rätt vatten kan tillföra mineraler, antioxidanter och syre som stoppar åldrandeprocessen, höjer vår energi och läker oss snabbare.
 
Själv har jag använt en enklare vattenrenare i många år, men kände att jag ville växla upp. Efter en hel del sökande på Internet hittade jag Vesta H2, som ska vara marknadens Rolls Royce. Den joniserar vattnet, vilket enkelt uttryckt innebär att vattnet omstruktureras genom elektrolysbehandling så att nya effektiva egenskaper skapas och cellerna enklare kan ta upp vattnet. Den här apparaten verkar kunna allt, men de viktigaste egenskaperna som avgjorde för mig var:

  • Tillför speciella mineraler som basar kroppen, vilket minskar inflammationerna.
  • Hjälper kroppen att behålla sin egen rätta pH-balans, så att du enklare kan eliminera gifter och avfallsprodukter.
  • Tillför antioxidanter och syre som reducerar fria radikaler i kroppen och ökar din prestationsförmåga och energi.
  • Filtrerar bort föroreningar i vattnet som exempelvis läkemedelsrester, hormoner, tungmetaller, bekämpningsmedel och fluor.
  • Återfuktar kroppen på djupet.
  • Gör vattnet gott.

 
För dig som vill nörda in dig så finns fler fördelar här


VAD JAG VILL UPPNÅ MED VATTNET

Jag ska ge det en månad och se om det joniserade vattnet kan reducera min stelhet i fingrarna, ta bort mina cravings efter snacks och sötsaker och se om jag kan bli av med magfettet som inte vill släppa efter klimakteriet.
 
Jag har nu haft apparaten några dagar och det första jag kan konstatera är ”OJ, VAD VATTNET SMAKAR GOTT”. Jag har även märkt små förändringar som förbättringar i huden och faktiskt färre cravings. Jag är spänd på fortsättningen och återkommer med hur det går.


Karin