272 KG BÖCKER...









… landade i veckan utanför min dörr. 23 vändor senare och en något överviktig hiss, så landade till slut min nya bok MIND HACKING för rebeller – eller för dig som vill bli en… på kontoret. Lyckligtvis har jag en distributör som skickar ut böckerna till alla som köper, så böckerna hemma är endast för signeringar. Idag fotar Hubert Sarnandt coola bilder på boken

Den här boken är grundplåten till förändring. Den hjälper dig att förstå ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix och hur du med små justeringar kan börja använda mer av din kapacitet. Hur du kan ”hacka” din undermedvetna programmering som styr 95% av din dag och ta kommandot över din hjärna och ditt liv. Du lär dig övervinna rädslor, stoppa din inre sabotör, undanröja tvivel och vara din egen bästa vän, så att du kan maxa din potential. 

Det är som en receptbok där du kan välja ut de #mindhacks som du mest behöver eller som tilltalar dig mest. Det är inte meningen att du ska implementera alla. Välj ut några få #mindhacks som du fokuserar på och gör dem regelbundet. Även om tipsen är enkla är de otroligt effektiva. Du ska se det som underhåll. Att gå till mig är som att gå till mekanikern och få en rejäl service på bilen, men sedan behöver bilen underhållas för att den ska rulla bra. Det #hack som har skapat störst skillnad i mitt och mina klienters liv är ”En vinnande morgon” på sidan 84. Ett tips är att göra ett hundöra eller sätta ett gem på de sidor där dina favorithacks finns. Sist i boken på sidan 305, finns det en lista på samtliga #hacks, så du enkelt kan markera dina favoriter. 

HÄR KÖPER DU BOKEN
Du kan köpa boken på AdlibrisBokusCDON och Akademibokhandeln. Vill du köpa boken som en gåva till dina medarbetare, kunder, samarbetspartners, medlemmar, deltagare eller gäster? Som företagskund kan du beställa direkt via mig och du får köpa boken till ett förmånligt pris.

Jag har fått många frågor om det kommer en E-bok, om boken kommer att ges ut på Amazon och om det blir en ljudbok. Jag jobbar på det. Det är en process att lära sig alla stegen, så jag tar ett steg i taget. I mitten på januari kommer E-boken och utgivning på Amazon. Nästa steg är att utforska hur mycket det kostar att ge ut en ljudbok. Om det ligger inom min budget, blir det en ljudbok till våren. 

Nästa fråga är om boken kommer på engelska, både print, E-bok och ljudbok. Det är min förhoppning och något jag jobbar för att det ska hända. Det är otroligt dyrt att översätta en bok till engelska och eftersom jag inte har ett förlag i ryggen, får jag stå för kostnaden själv. Men är det meningen, så kommer en lösning att dyka upp.
 

Event på In THE PINK

När man har släppt en bok, är det meningen att man ska ha ett event. Eller hur? Därför har jag i samarbete med In The Pink i Malmö skapat eventet – MIND HACKING för rebeller - hur du programmerar om din hjärna på 8 veckor. Förutom en massa bra #mindhacks kan du köpa min bok till specialpris och även få den signerad. Cecilia Hjälmroth, ägare till In the Pink, erbjuder god och nyttig mat till bra priser. Hjärtligt välkommen att anmäla dig. Datumet är 5 februari 18.00-20.30. Begränsat antal platser. 

Det här kan eventuellt vara en perfekt sista minuten julklapp till den som har allt eller som är helt omöjlig att köpa julklappar till. 

Vill du hålla ett event med mig någonstans i Sverige? Kontakta mig på info@karintyden.se ochberätta vilka lokaler du har tillgång till och vilken typ av event du planerar. Jag kan även vara en mindre del av ditt event.
 

NÄSTA BOK HANDLAR OM HJÄRTAT

Min tanke har varit att först hjälpa människor förstå och kunna ta kommandot över sin hjärna, för att sedan kunna öppna sitt hjärta. Så i januari börjar jag på bok nr 2 som ska handla om hjärtats intelligens och hur du kan connecta med ditt eget hjärta. Så många klienter säger till mig att de logiskt förstår att de inte behöver vara rädda för vissa saker, de förstår att de kan klara av saker, de förstår att de är bra – men de känner det inte. Intellektuell kunskap löser alltså INTE problemet. Det är först när du känner att du är bra, känner att du är trygg, känner att du kan, som den riktiga förändringen sker. För det behöver du kontakt med ditt hjärta. Ditt hjärta behöver förstå. Många av oss har stängt våra hjärtan på grund av de smällar vi har fått i livet. Men nu är det dags att öppna hjärtat och börja känna, inte bara veta uppe i huvudet. 

Så just nu plöjer jag filosofiska böcker och mystiska filmer på löpande band. Min favorit när jag vill ha inspiration och nå mitt hjärta är just nu underbara Mei-lan Maurits. Hon får mitt hjärta att öppnas direkt. För någon vecka sedan gav hon ut sitt album Illumination med sånger som fungerar som minimeditationer och varje sång har sin egen specifika intention.

TACK 2019!


Detta har varit ett resande år - EnglandFrankrike tre gångerKorfuPeruMaltaMexikoSpanien och Surflogiet på Gotland. Resorna har hjälpt mig att utveckla nya sidor hos mig själv, komma mer i kontakt med mitt hjärta och ta med mig ny kunskap hem till er. Årets starkaste upplevelse fick jag i Anderna i Peru. I det urgamla måntemplet Killarumliyoq kände jag hur en blixt slog ned i hjärtat och jag föll nästan ihop på marken. Den upplevelsen har gjort att min nya bok känns ännu viktigare, eftersom jag verkligen vill unna alla människor att leva mer i sitt hjärta.


2019 var också året jag vann European Enterprise Award 2019 - Recognised Leader in Mental Health Training Services. Det är en stor ära att få ett så stort erkännande och att jag anses vara en spjutspets i Europa inom mental hälsa. 
 

20-20-VISION


Du har säkert hört talas om 20/20 vision hos optikern. En 20/20 syn betyder att du kan se en viss rad på syntavlan med ett avstånd på 20 fot. Du har då en normal syn, eller en så kallad perfekt syn.

2020 är året för kristallklara visioner. Att veta vad du vill och agera för att bygga det liv du önskar. Att släppa gamla begränsningar och stå i din egen power och förverkliga din potential. Precis det min bok handlar om. 

Själv går jag inte igång så mycket på mål längre. Istället följer jag energin, nyfikenheten och möjligheterna och ser vart det leder mig. En ledstjärna eller vision är dock något jag alltid sätter för året, för att hålla mig på banan. Min vision för 2020 är att följa hjärtat. 

Rent praktiskt blir de skrivande, börja göra Instagram-videos kring personlig utveckling och givetvis att resa. I år blir det England, Frankrike, Nederländerna, Skottland, Irland, Portugal och Egypten. Än så länge...

Vad vill du förverkliga 2020? Vad är din vision? Vad säger ditt hjärta?

Julgodis för HJÄRTAT
Att ge aktiverar ditt hjärta. Så varför inte ge en julklapp till någon som verkligen behöver. Det behöver inte vara pengar, det kan vara ett samtal, en kram, en komplimang. Det viktiga är att du ger med hjärtat! 

Jag önskar dig ett fantastiskt 2020! 

It shall be!
Karin