MITT FYSISKA MÅL våren 2018Efter en massa konstiga besvär med rygg och höft, som gjort att min kropp inte har velat träna på flera år, så svarar kroppen äntligen på träning igen. Det är fantastiskt skönt att vara igång igen, även om det kommer att ta sin tid. För att klara den tuffa uppförsbacken, så tränar jag med Malmös bästa PT, Rick på First Class Personal Training. Hans motto är Real results, No bullshit! Klart och koncist. Och det är detta som Rick är bäst på. Han har en magisk förmåga att förstå exakt hur långt jag kan pushas.

Jag förstår varför han är en så populär tränare hos många toppresterare. När Rick plockar fram lastbilsdäck, rep, snoddar och andra allehanda attiraljer, då blir det väldigt kul att träna. Dessutom går hans strech inte av för hackor. Har nog aldrig varit så genomstretchad som jag är efter hans pass. Förutom PT är Rick även kostrådgivare.
 

PT Malmö ocn kostrådgivare
PT Malmö ocn kostrådgivare


Så vad är mitt mål? 

Nix, det är inte en tävling eller att springa ett lopp. Mitt mål är att kunna småjogga hela vägen upp för The Tor i Glastonbury, England. Varje gång jag är där, noterar jag avundsjukt de få som lite sådär lagom enkelt joggar upp till toppen, när vi andra sakta flåsandes tar oss upp. Som du ser är det en kulle som inger respekt. Målet är att kunna jogga upp för kullen mars 2019. Lite sådär lagom gasellaktigt. Just nu har jag ingen aning hur det ska vara möjligt, men jag vet att det går. 

<3 Karin