WORKSHOP - VILL DU MAXA DIN POTENTIAL

I denna unika workshop fördjupar du dig i hur din hjärna kan uppdateras, hackas och omprogrammeras för att du ska kunna nyttja mer av din potential. Hur du relaterar med ditt hjärta för att kunna vara äkta och njuta av livet. Du kommer att få lära dig de senaste och mest effektiva verktygen för att öka din potential, hitta fokus och skapa action, hitta välbefinnande och flow i din vardag. 

BLOCK 1 - TA KOMMANDOT ÖVER DIN STRESS
Utifrån egen erfarenhet delar Lottie med sig hur hennes stress eskalerade till nivåer som gjorde henne sjuk. Hon berättar om stress ur ett perspektiv som ger dig en förståelse för hur stress kan påverka ditt liv helt omedvetet. Du kommer få konkreta verktyg hur du kan göra för att minska och hantera din stress på ett bättre sätt.

Lottie Méran brinner för att hjälpa människor må bättre i sina liv. Det gör hon framförallt som livscoach, kursledare (mindfulness/compassiontrainer) och föreläsare. Lottie har 20 års erfarenhet från näringslivet där hon arbetade med marknadsföring och försäljning av kända internationella varumärken.

BLOCK 2 - FLOW I FOKUS
Med hjärnan i fokus och kroppen som nyckeln får du de 3 viktigaste stegen i att skapa flow, som vässar dig på alla områden i livet. Undvik de 3 vanligaste misstagen som görs omedvetet.

Rosario Rojas är förutom Senior Trainer hos Minds Unlimited även livscoach, mentor, föreläsare och har utbildat över 200 diplomerade mindfulnessinstruktörer på MindfulnessGruppen. Hon började sin karriär inom kultursektorn, som professionell dansare under 15 år, och fortsatte sedan inom medicin som leg. fysioterapeut och beteendevetare.
http://www.arsia.se/

BLOCK 3 - HUR DU STYR DIN HJÄRNA MOT FENOMENAL FRAMGÅNG
Vill du ha bättre självförtroende? Vill du få saker gjorda? Vill du bli av med dåliga vanor? Vill du våga mer? 

Karin Tydén, en av Europas bästa Mind Hackers som jobbat med tusentals klienter över hela världen, hjälper dig att förstå hur ditt undermedvetna fungerar och hur du bryter gamla mönster för att accelerera din personliga utveckling. Karin navigerar dig till ett helt nytt mindset i 5.ans växel. Du kan skapa bättre självförtroende och mer action i ditt liv direkt efter workshopen.
https://www.karintyden.se/

BLOCK 4 - DISKUSSIONSFORUM
Öppet för alla möjliga frågor. 

PRAKTISKT
Datum: Lördag 14 april 2018, kl 09.00-17.00 (1 timmes lunch)
Plats: Sankt Eriksgatan 63 B, Stockholm (T-bana Fridhemsplan, vid Sankt Eriksbron)
Pris: 995 kr
Sista anmälningsdatum: 28 mars 2018 
Övrigt: Medtag gärna penna och anteckningsblock.

Dörrarna öppnar 08.30 för registrering. Kom gärna i god tid, så vi kan börja kl 09.00. 

Anmälan sker här
Anmälan är bindande. Deltagarantalet är begränsat.