MÅNADENS uppdrag
 

När någon pratar om uppdrag, mål, mission…. så kan det ibland bli stort och svårt. Ofta checkar vi ut för det känns överväldigande och vi börjar lyssna på våra egna tvivel. Kan jag göra detta? Kommer jag att klara av det? Vi tar dessa små, små beslut varje dag, utan att ens inse det.
 
Beslut att inte gå upp i tid.
Beslut att inte äta rätt saker.
Beslut att inte säga något på mötet på jobbet.
Beslut att inte gå och träna.
Vad det än är.
 
Dessa små beslut tar dig långt bort från ditt ursprungliga spår. Och en dag tittar du på ditt liv och säger ”Hur i helvete kom jag hit?”
 
Vägen tillbaka är att göra små, små saker för att komma tillbaka till ditt ursprungliga spår. Och det behöver få ta tid. Så häng med mig på MÅNADENS UPPDRAG. Små saker som du kan göra för att utveckla dig själv, skapa förändring, komma på rätt spår.

Du har en hel månad på dig att utföra ditt uppdrag och när du är klar, maila mig din berättelse och vad du har lärt dig. 

Varje månad lottar jag ut en session med mig i Malmö/Stockholm eller via Skype, till den person som jag tycker har utfört månadens uppdrag allra bäst. (Du behöver vara beredd att ståta med bild och/eller namn samt en kort berättelse.)
 
Här hittar du en lista över alla MÅNADENS UPPDRAG
Oktober 2017            I See You

November 2017      Meditera är enkelt