DITT UNDERMEDVETNA STYR

Neuroforskare har länge konstaterat att ca 90% av tiden är det vårt undermedvetna sinne som styr oss i våra liv. Att det undermedvetna sinnet har bestämt sig långt innan vi fattar ett medvetet beslut. Att det undermedvetna sinnet styr oss via känslorna och därför kan vi inte alltid medvetet bestämma oss för att vi vill eller inte vill göra vissa saker. Vi styrs oftast av känslorna.

Att intuitionen inte är taget ur luften, utan baseras på tusentals repetitioner i hjärnan som gör att vi extremt fort kan bestämma om något är rätt eller fel för oss. Så intuition är inget fluff-fluff. Jag jobbar på att utveckla min intuition extremt mycket. För jag vet att ju skarpare den är, desto snabbare kan jag fatta beslut och desto bättre blir besluten.

Eftersom det undermedvetna sinnet är chefen, är det den jag jobbar med. Det är här kontrollen sitter. Hypnosen är bara ett tillstånd där vi kommer åt det undermedvetna sinnet och kan börja förändra tankar, känslor och beteenden. För om vi inte får med det undermedvetna sinnet på tåget, kommer ingen långsiktigt förändring att ske.

I dessa två videos har du möjlighet att lära dig mer om ditt undermedvetna sinne. Video nr 2 är bäst.