SKILLNADEN MELLAN SOULMATE OCH LIVSPARTNER


 

Jag hör ofta följande mening: ”Jag vill så gärna träffa min soulmate.”
 
Många vill möta sin SOULMATE, men de flesta förstår inte att vi har flera soulmates i vårt liv och att deras syfte är att utmana och väcka oss, så att vår själ kan växa och utvecklas. Våra soulmates dyker upp när vi är redo för dem, och inte en sekund tidigare. De dyker upp när vi är redo att lära oss de läxor som vi behöver.
 
En relation med en soulmate är ofta inte för evigt. Detta beror på att relationen kan bli för intensiv eller när vi har lärt oss den nödvändiga läxan så går relationen sitt slut till mötes. Uppdraget utfört.
 
Soulmates behöver inte alltid vara en romantisk partner, utan kan även vara vänner och släktningar. Oavsett vem det är, kommer du att känna en stark, energirik connection med personen. 
 
Många spenderar år på att drömma om att möta sin soulmate, men glömmer bort vad det egentligen är man ber om. När vi frågar efter vår soulmate, ber vi egentligen om att få växa och utvecklas och om vi inte förstår detta kan vi blockera energin att komma till oss.
 
Om du verkligen vill connecta med en soulmate, måste du ligga i linje med din egen själ. Du behöver upptäcka vem du är och börja följa ditt hjärta. När du ligger i linje med ditt sanna jag, då är du i en vibration som attraherar en soulmate. Detta sker på en energimässig och spirituell nivå.
 
Om du däremot känner dig färdig med dina själsläxor (för tillfället) och istället söker en partner att dela resten av ditt liv med, då ska du fråga efter eller manifestera din LIVSPARTNER.
 
En livspartner är mer en person, en vän, som du känner en stark connection med. Kanske inte den djupa själsliga connection som du känner med en soulmate, men där finns en ömsesidig känsla av tillit, förståelse och respekt. En livspartner är någon som är pålitlig och hänsynsfull kring dina behov och önskningar, någon du kan luta dig mot och som hjälper dig genom livet. Det finns en ömsesidig känsla av kärlek, attraktion och respekt. Och även om du fortfarande växer och går igenom olika läxor tillsammans med din livspartner, så är han/hon mer inriktad på att ge dig stöd och en guidande hand när du navigerar genom din egen själsresa.
 
Att möta din livspartner handlar om att våga satsa på en person och en relation, och kräver emotionell och mental förberedelse. Att möta en soulmate kräver mer spirituella och energimässiga förberedelser inför mötet.
 
Det är givetvis möjligt att din soulmate också är din livspartner och det är också möjligt att din livspartner och du utvecklar en djupare, själslig connection, allt beror på i vilken riktning du väljer att styra.
 
Så var noga med vad du önskar dig.

<3
Karin