I HAVE SUPERPOWERS
Jag har jobbat med många barn och ungdomar med ångest, depression, rädsla, oro, ilska osv osv. Ungefär 30% av dem har det jag kallar för SUPERPOWERS.

Dessa barn ser, hör och känner in mer än vad andra gör. I väst kallar vi dessa barn högkänsliga (HSP) eller i värsta fall överkänsliga. De upplever oförklarliga fenomen, de vet saker, de känner av miljöer, och de förstår inte alltid vad de upplever. Detta skapar rädsla och slutenhet, eftersom barnen inte alltid kan förklara vad de upplever, de är rädda för att ingen ska tro dem om de berättar och den traditionella vården vet inte hur man möter dessa barn.

Jag väljer att kalla dessa barn sensitiva och att de har SUPERPOWERS. Själv är jag sensitiv och claircognizant. Det innebär att jag snabbt plockar upp mycket information runt omkring mig och att jag bara vet saker.
Jag hade önskat att det funnits en grupp när jag var barn, där jag hade kunnat träffa andra barn med samma förmågor. Ungefär som the Mutant Academy i X-Men. Där jag hade kunnat förstå och utveckla mina SUPERPOWERS, känna mig som en i gänget och att jag faktiskt kunde använda mina superkrafter till något bra i livet. För det är nämligen dessa superkrafter som gör mig extremt duktig på det jag gör idag.

Så nu startar jag min Academy. Den är för barn och ungdomar mellan 10-16 år (till att börja med). Vi träffas en gång per månad och alla får lära sig att förstå och hantera sina superkrafter.

Så alla föräldrar som tycker att deras barn/ungdomar stämmer in på beskrivningen, maila mig ert intresse på info@karintyden.se. Just nu samlar jag in intresseanmälningar för att senare i höst starta upp gruppen. Jag kommer att skicka ut mer information senare.