förändra ditt liv

GRATIS SEMINARIUM IMORGON 15/3 SOM KAN FÖRÄNDRA DIN HÄLSA OCH DITT LIV

WildFit är en 3 månaders livsförändrande upplevelse som kommer att skruva till hur du känner och tänker runt hälsa och mat. Jag gick med i september för jag ville ha mer energi. Jag åt inte jättedåligt, men jag ville verkligen utmana mig själv att äta på ett sätt som inte bara tog bort några centimeter runt midjan, utan också gav mig energi, gjorde mig glad, och utan att göra det till en kamp.

Vi har runt 1000 st som gjorde utmaningen tillsammans. Alla av olika anledningar. Och oj, vilka resultat!!! Deltagarna rasade i vikt, sov bättre, fick mer energi, blev gladare, slutade med mediciner, kom ur depressioner och några kvinnor blev till och med gravida, trots att alla deras tidigare försök inte gett resultat. Vi kommer från hela världen och vi har skrattat, gråtit, surat (när vi inte fick socker), och stöttat varandra i vått och torrt. Vi har träffats online varje vecka med otroligt roliga och inspirerande videocalls med Eric Edmeas, grundaren av WildFit. Och Eric, ja, får du träffa honom är du lycklig. En entreprenör som reser över hela världen, jobbat för en av de största coacherna i världen, Tony Robbins, och har en brinnande passion för bra mat.

Vill du lära dig mer? Då ska du kolla det här. 3 små korta men superbra videos om hela konceptet 
 
Nästa globala utmaning startar på måndag 20/3 och det är verkligen värt resan i 90 dagar. Du är en del av en fantastiskt stöttande gemenskap och Eric kör live gruppträffar varje vecka. Hans team är fantastiska på att stötta och hjälpa dig hela världen i mål.

VIKTIGT!!! Vill du höra Eric live och veta mer utmaningen som startar på måndag, så rekommenderar jag dig att lyssna på det här gratis webinariet imorgon, onsdag 15/3 kl 12.00 (New York tid), vilket blir 17.00 hos oss.
 
Är du sedan intresserad, så har Eric gett mig ett specialerbjudande. Du får 50% rabatt på programmet, om du mailar mig på info@karintyden.se. Jag ger dig då en specialkod. ☺ Som du vet rekommenderar jag inte sådant som jag inte provat själv eller som jag vet 100% fungerar och detta kickar ass! Jag tänker köra igen, mest som ett stöd för hela gruppen. Hänger du med?

……..

Här hittar du anmälningslänken till 90-dagars utmaningen, så du kan läsa mer vad den innehåller: 
PS. Glöm inte maila mig på info@karintyden.se om du vill ha din 50% rabattkod.